Velkommen til botilbuddet Kellersvej 9-11 
Fra december 2022 er Kellersvej 9-11 klar til at tage imod de første borgere med handicap til de to levegrupper Kellersvej 9 og Kellersvej 11.
Botilbuddet er oprettet efter almenboligloven § 105. De nybyggede boliger er store og handicapvenlige med egen have.
Der bor 26 borgere på Kellersvej 9-11, der har behov for, at der, i de vågne timer, er medarbejdere, som kan guide dem gennem dagen. Der er også en vågen nattevagt.
Borgerne har et aktivitetstilbud fire dage om ugen eller et halvdagstilbud fem dage om ugen. Enkelte har valgt at gå på pension og har derfor ikke et dagtilbud længere.
Hvis du har spørgsmål, du ikke kan få besvaret på denne side eller siden Ofte stillede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan se kontaktinformationer nederst på denne side.
Venlig hilsen
Tine Maribo Jensen, daglig leder af Kellersvej 9-11
Hvordan er boligen og nærområdet?
Boligen er på 66,3 m2 (inkl. andel af fællesarealer). De rummelige og lyse et-rumsboliger kan opdeles til to-rumsboliger, for eksempel via en fastmonteret skabsvæg, hvis du ønsker det. Boligerne indeholder tekøkken med køleskab og mulighed for at etablere kogeplader.
Alle boliger har eget badeværelse med mulighed for at etablere vaskesøjle. Der er køkken/alrum med udgang til egen have på den ene side. På den anden side er der udgang til en fællesgang, der fører til køkken og fællesrum.
Herunder kan du se en video, der viser lidt fra lejligheden og til sidst en tegning, der viser mål på have, lejlighed og gang:
Fællesarealer
Hver levegruppe har store fællesrum samt fælleskøkken. Der er derfor gode muligheder for både at deltage i fællesskab eller for blot at sidde på sidelinjen og kigge med, alt efter hvad du har lyst til.
Rygning
Man må godt ryge i sin egen bolig eller i egen have. Dine gæster må også ryge i din bolig, hvis du giver dem lov, men vi opfordrer dem til at ryge i din have. Du må ikke ryge i boligen, når medarbejderne er til stede for at hjælpe, og 10 minutter før medarbejderne kommer for at hjælpe, skal der derfor luftes godt ud.
Kellersvej 9-11 set fra Dukkehusets balkon efteråret 2022.
Hvis du tilbydes en bolig i et botilbud efter almenboliglovens §105, er du lejer på almindelige vilkår. Lejeforholdet reguleres ved en lejekontrakt, og du betaler husleje i henhold til lejekontrakten (se "Hvor meget skal jeg betale i husleje?" under Ofte stillede spørgsmål). Vi yder socialpædagogisk støtte samt omsorg og pleje efter Lov om Social Service.
Kellersvej er et historisk område med flotte bevaringsværdige bygninger, grønne omgivelser og et gammelt, fredet moseområde, som kan opleves via en anlagt vandresti. Gennem de senere år er Kellersvej blevet renoveret med respekt for, at de gamle bygninger er bevaret og står flot sammen med de nye boliger.
Der ligger flere botilbud samt et beskæftigelses-, aktivitets- og samværstilbud. På Kellersvej 2 ligger det handicapvenlige træningscenter Gladsaxe Multifitness og på Kellersvej 14 er den offentlige café, Slotscaféen, der holder flere hyggelige arrangementer.
Området er p.t. præget af byggeri, som gradvis forventes afsluttet i starten af 2024.
Transport til og fra Kellersvej
Der er et busstoppested cirka 250 meter væk (linje 300S), og der er cirka en km. til Buddinge Station. Motorvejsafkørsel (E47/Buddinge) er ligeledes tæt på, og der er ikke langt til indkøbsmuligheder.
Der bliver bygget letbane på Buddingevej, hvilket påvirker trafikken til og fra Kellersvej. Du kan du finde information om letbanebyggeriet på hjemmesiden for Hovedstadens Letbane.
Kort over Kellersvej
Kort der viser Kellersvej, når ombygningen er færdig i starten af 2024:
Kellersvej 1: Sansehuset og Center for Specialterapi
Kellersvej 2: Gladsaxe MultiFitness (handicapvenligt træningscenter)
Kellersvej 3: Kellersvej 3 (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS)
Kellersvej 4: Ungegruppen (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS)
Kellersvej 5AB: Botræningstilbud (åbner i starten af 2024). Indtil da er botræningstilbuddet beliggende i Buddingecentret
Kellersvej 6: Botilbuddet Kellersvej 6
Kellersvej 7: Dukkehuset (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS - åbner i anden halvdel af 2023)
Kellersvej 8: Grønt Hus (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS)
Kellersvej 9-11: Botilbuddet Kellersvej 9-11
Kellersvej 10: Mosehuset (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS)
Kellersvej 12: Socialpædagogisk Botræning (SB) og Kellers Klub (aftenklub)
Kellersvej 13-15: Botilbuddet Kellersvej 13-15
Kellersvej 14: Slotscaféen og Salen
Kellersvej 16: GHT-huset (bl.a. mødelokaler og leder af Gladsaxe Handicaptilbud)
Kellersvej 17-19: Botilbuddet Kellersvej 17-19
Kellersvej 20AB: Kellersvej 20AB (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS)
Kellersvej 20C: Kellersvej 20C (Aktivitets- og Samværstilbud i BAS)
Kellersvej 21: Drift og Beskæftigelse (Beskyttet Beskæftigelse i BAS)
Kellersvej 22: Mødelokale
Hvad kan man lave, hvis man bor her?
Dagligdagen foregår i hjemlige og hyggelige rammer, og vi arbejder for et roligt miljø med respekt og værdighed for det enkelte menneske.
I samarbejde med dig, sørger vi for at tilrettelægge dagligdagen, så du så vidt muligt kan leve et hverdagsliv ud fra dine egne ønsker og behov.
Medarbejderne motiverer borgerne til at deltage, da vi mener, at deltagelse fremmer livskvalitet. Måltiderne tilberedes i huset. Jer, der bor på Kellersvej 9-11, deltager, efter eget ønske og evne, i daglige aktiviteter som madlavning, borddækning og opvask.
Læs eventuelt om vores IBG-skærme i afsnittet om hverdagsteknologi, som vi blandt andet bruger til at skabe overblik over hverdagen.
Du kan få støtte til at tilmelde dig fritidsaktiviteter, kurser og lignende, hvis du ønsker dette og selv har økonomisk mulighed for at deltage.
Hvis der er tid om eftermiddagen/aftenen, tilbydes der gåture i området sammen med en medarbejder.
Som udgangspunkt er der i weekenderne mulighed for at tage på tur med støtte fra en medarbejder, hvis husets normering tillader det. På beboermøderne kan du få indflydelse på, hvor turene går hen.
Vi deltager i flere af Slotscaféens søndagsaktiviteter, hvor pårørende også er velkomne til at deltage.
Ferieture
Vi tilbyder forskellige former for ferie, der planlægges efter jeres behov. Det kan være en tur i sommerhus, på musikfestival eller en-dagsture.
Du tilbydes op til fem feriedage på hverdage sammen med medarbejdere om året.
Vi holder to årlige arrengementer, hvor de pårørende inviteres med. En sommerfest i juni og et arrangement op til jul i slutningen af november eller starten af december.
I Gladsaxe Handicaptilbud inddrager vi hverdagsteknologiske løsninger for at imødekomme borgernes unikke behov/udfordringer. Derfor har vi en hverdagsteknologikoordinator ansat, der, sammen med lokale hverdagsteknologiambassadører, hjælper med at finde de rette hjælpemidler.
Hvis det vurderes, at du har behov for et af nedenstående hjælpemidler, kan der være egenbetaling.
Fremmer trivsel og selvstændighed
Vi har derfor mulighed for at tilbyde mange forskellige former for hverdagsteknologi til at understøtte og fremme din trivsel og selvstændighed. Herunder kan nævnes spisemaskiner, plejesenge og vaske-tørre-toiletter.
Sanseintegration
Hvis vi bliver opmærksomme på et behov, inddrager vi sanseintegrationshjælpemidler som fx tyngdehjælpemidler (dyner og veste), diverse dimseredskaber og empatibamser (Store Bent og sælrobotten PARO).
Tryghedsskabende teknologier
Vi tilbyder også muligheden for tryghedsskabende teknologier, hvis du fx har brug for en epilepsialarm eller udstigningsalarm.
Overblik over aktiviteter m.m.
IBG står for Interaktiv BorgerGuide og er et digitalt, pædagogisk værktøj, vi har valgt at bruge i vores tilbud. Via IBG-skærmene eller IBG’s app (til din egen smartphone eller tablet) kan du blandt andet se, hvilke aktiviteter der er mulighed for, billeder af tidligere aktiviteter, hvem der er på arbejde, og hvad vi skal have at spise.
Læs eventuelt mere om IBG på ProReact egen side (firmaet bag IBG).
Kellersvej 9-11 (de gule bygninger) set fra Dukkehusets balkon efteråret 2022.
Hvordan arbejdes der på Kellersvej 9-11?
Vores menneskesyn bygger på værdighed og respekt i alle forhold. Det pædagogiske arbejde vil tage udgangspunkt i dine ønsker, behov, hvad du er i stand til og hvordan du har det bedst med at blive kommunikeret med. Du vil blive støttet i at yde så meget til fællesskabet, som du er i stand til. I praksis betyder det, at du mødes med forventninger om at tage aktiv del i hverdagens opgaver. Alle har et medansvar for fællesskabet, og alle er afhængige af hinanden.
Fokus på selv- og medbestemmelse
Vi har fokus på, at du, som et voksent menneske, har så meget selv- og medbestemmelse som muligt. Vi ønsker at støtte og styrke dig i at udtrykke dine egne ønsker og behov og tage dine egne beslutninger. For eksempel er det din egen bolig, og du bestemmer selv, hvad du vil have hængende på væggene, og hvem du vil invitere indenfor i dit hjem.
Kellersvej 9-11 er et botilbud med fællesarealer, så der er også beslutninger, der skal træffes i fællesskab.
Vores faglige tilgange er narrativ, rehabiliterende og Low arousal. Low arousal er desuden den pædagogiske metode, vi benytter os af. Vi arbejder derfor ud fra en tro på, at alle mennesker, som kan samarbejde, gør det. Som medarbejdere tager vi ansvar for, at samarbejdet foregår på en måde, hvor du føler dig forstået og inddraget. Det kan for eksempel handle om, at vi hjælper dig med at skabe en tydelig struktur og forbereder dig på, hvad der skal ske.
I samarbejde med dig, og på baggrund af dine ønsker og mål, tilrettelægger vi dagligdagen på en måde, som giver dig de bedste muligheder for at leve et hverdagsliv ud fra dine egne ønsker og behov. Når vi støtter dig i at formulere dine ønsker, tager vi blandt andet udgangspunkt i det rehabiliterende perspektiv. Det vil sige, at vi også har fokus på, at du deltager så aktivt som muligt i de praktiske gøremål.
På baggrund af dine ønsker, og vores faglige overvejelser, bliver der lavet delmål, som du skal arbejde med. Mindst en gang årligt holder vi et samarbejdsmøde med dig, dit dagtilbud og eventuelt dine pårørende, hvor vi også taler om, hvordan det er gået med dine mål, og hvordan vi bedst hjælper dig fremadrettet.
Af forskellige årsager, kan nogle borgere ikke være med til at planlægge målene og at evaluere på de seneste mål. I de tilfælde er delmålene oftest udarbejdet på baggrund af medarbejdernes tolkning og kendskab samt pårørendes input.
På botilbuddet består medarbejdersammensætningen af en daglig leder, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og pædagogmedhjælpere.
Der er fokus på, at vi har så få forskellige vikarer som muligt.
Om natten er der en vågen nattevagt, der regelmæssigt tilser de borgere, der har behov for det.
Sygeplejersker og ergoterapeuter
Der er tilknyttet sygeplejersker til botilbuddet. Derudover har vi et tværfagligt samarbejde med ergoterapeuter fra Center for Specialterapi.
Vi samarbejder med dine pårørende og venner og hjælper dig med at fastholde og udvikle dit personlige netværk.
Vi ser de pårørende som vores vigtigste samarbejdspartner i arbejdet med at sikre dig de bedste rammer hos os.
Læs gerne mere om det gode pårørendesamarbejde, hvor du også kan læse om vores samråd. Siden er en underside til Ofte stillede spørgsmål.