Har DU tid og lyst til at være frivillig i Gladsaxe Handicaptilbud?
Gladsaxe Handicaptilbud er en samlet organisation i Gladsaxe Kommune for ca. 250 voksne med et fysisk og/eller psykisk handicap, som hver især er helt fantastiske og livsbekræftende personligheder. De fleste bor enten i botilbud i Bagsværd eller på Kellersvej i Buddinge, eller de bor i egen bolig rundt omkring i Kommunen. I dagtimerne kommer mange af borgerne i beskæftigelses- eller aktivitets- og samværstilbud på Kellersvej, hvor der også kommer borgere fra andre kommuner, og området summer af liv og glade mennesker.
Vi inddrager frivillige
På området er ansat en civilsamfundskoordinator, som sikrer, at alle frivillige kan føle tryghed i varetagelsen af den frivillige opgave, som kan være alt fra:
- Hjælp til it og sociale medier
- Praktisk hjælp til festlige arrangementer
- Dans/gymnastik/motion/gåture med mere
- Håndarbejde – hjælp til at sy en knap i, strikning, maling eller lignende – det er op til dig
- Bage pandekager eller andet hyggeligt
- Læse historier højt
- Aktiviteter i Cathrinegårdens aktivitetscenter Oasen (i Bagsværd).
Som frivillig får du mulighed for at arbejde sammen med nogle fantastiske mennesker, for hvem du kan gøre en væsentlig forskel og være med til at øge livskvaliteten. Desuden får du faglig vidensdeling og sociale arrangementer sammen med andre frivillige og mulighed for at deltage i fester, udflugter og anden sjov med borgerne i Gladsaxe Handicaptilbud.
Som frivillige skal du
- Kunne lide at være sammen med borgere med en til tider ”anderledes” og ofte glad og impulsiv adfærd
- Ønske at forpligte dig til at indgå i en fast aktivitet efter aftale eller ad hoc arrangementer
- Sende afbud til civilsamfundskoordinatoren, hvis du ikke kan komme som aftalt
- Efterleve tavshedspligten
- Være indstillet på, at du i et vist omfang mødes med andre frivillige til informationsmøder sammen med Gladsaxe Handicaptilbuds civilsamfundskoordinator af ca. to timers varighed hver anden måned, hvor stort og småt kan vendes og nye tiltag planlægges.
Hvis du er interesseret, så skriv en mail til vores civilsamfundskoordinator (se oplysninger nederst på denne side). Du vil blive inviteret til en opstartssamtale, hvorefter der skaber kontakt mellem dig og der, hvor der er behov for en frivillig indsats ud fra dine ønsker.
Vi glæder os til at høre fra dig, og så vil du som udgangspunkt høre fra os senest en uge efter, vi har modtaget din henvendelse.