Opskrift på røget skinke med aspargessalat til en person
- 2-3 skiver kogt, røget skinke (afhængig af størrelsen). Store skiver deles evt.
- 2 spsk velafdryppede aspargessnitter
- 1 frisk grøn asparges
- 1/2 hakket hårdkogt æg
- 1 spsk finthakket forårsløg
- Ca. 2 spsk mayonnaise
- Salt og peber
- Rugbrød og smør
Pynt
-
Agurke- og tomatryttere
Sådan gør du
- Knæk det nederste af den grønne asparges og snit den i meget tynde skiver.
- Kom mayonnaisen i en lille skål sammen med de rå aspargesskiver, aspargessnitter, forårsløg og hakket æg. Bland godt og smag til med salt og peber.
- Smør et stykke rugbrød og belæg det generøst med skiver af skinke. Kom aspargessalat på og pynt af med agurke- og tomatryttere.