Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Frivillighed De Frivilliges Hus Frivillige sociale foreninger og netværksgrupper Afhængighed og pårørende

Afhængighed og pårørende

Anonyme Alkoholikere er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler erfaring, styrke og håb for at kunne løse deres fælles problem, og derigennem hjælpe andre til at komme sig af alkoholisme. Deres hovedformål er at forblive ædru og hjælpe andre alkoholikere til at opnå ædruelighed.

Aktiviteter

Der afholdes møder i fællesskab om alkoholproblemer over hele landet. Lokalgrupper findes i Søborg, Høje Gladsaxe og Bagsværd.

Fonden Novavi arbejder hver dag for, at de mennesker, vi støtter, rådgiver og behandler, får et styrket liv, hvor afhængighed ikke styrer livet. De tilbyder alkoholrådgivning, uden at man skal være i alkoholbehandling.

Aktiviteter

Novavi tilbyder mange forskellige aktiviteter, for eksempel rådgivning og vejledning om alkoholproblematikker, tilbud til pårørende, samt familiebehandling.

Landsforeningen Lænken har til formål at forebygge alkoholproblemer ved at hjælpe mennesker med alkoholrelaterede problemer og vejlede deres pårørende og andre til de bedste behandlingsmuligheder. De arbejder for, at færre mennesker får problemer med alkohol, og at livskvaliteten for familier med alkoholproblemer øges.

Aktiviteter

Foreningen tilbyder socialt samvær med ligesindede, samtaler med andre, der selv har været berørt af problemer med alkohol, foredrag og kurser.

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen henvender sig til alle mennesker, som har brug for hjælp og støtte, hvor misbrug og afhængighed påvirker deres tilværelse – enten som pårørende eller med eget misbrugsproblem.

Kontakt og yderligere information:

Du er velkommen til at kontakte Silvia Novovic Meyer på sm@misbrugsportalen.dk.

Det kan være en stor belastning at leve med afhægighed. Du kan få hjælp til at opnå frihed fra afhængighed og dårlige vaner gennem SMART Recovery konceptet. Det er et selvhjælpsprogram med ugentlige møder.

Tal om alkohol er et kommunalt tilbud i Gladsaxe Kommune. Samtalen kan inspirere dig til at tænke over dit eget forbrug og din holdning til alkohol. Den kan give dig redskaber til at ændre det, du ønsker.

De Frivilliges Hus

Laurentsvej 9, 2880 Bagsværd
defrivilligeshus@gladsaxe.dk

Ring til os

Telefontider

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback