Skip til hoved indholdet

Kildegårdens menuplan for januar

Cafeen har åben alle ugens dage

Mulighed for at tage maden med hjem

Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.

Åbningstider i caféen

Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30

Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00

Priser

Hovedret 56 kr.
Biret 16 kr.
Café-ret 29 kr.

Torsdag den 2. januar

Hovedret: Kødboller i selleri med dildkartofler og broccoli

Biret: Hindbærdessert

Café-ret: Vegetardeller med hvidløgscreme og dagens råkost

Fredag den 3. januar

Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, kartofler og bagte beder

Biret: Abrikosris

Café-ret: Ugens kreative café-ret

Lørdag den 4. januar

Hovedret: Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og smør

Biret: Appelsinfromage

Søndag den 5. januar

Hovedret: Dampet kylling med aspargessauce, kartofler og garnituregrønt

Biret: Blommegrød med mælk

Mandag den 6. januar

Hovedret: Krebinet med stuvede ærter og gulerødder samt persillekartofler

Biret: Sød dessert

Café-ret: Bondeomelet, purløg og rugbrød

Tirsdag den 7. januar

Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, persillekartofler og bagte beder

Biret: Henkogt pære med vaniljecreme

Café-ret: Kartoffelmoussaka og dagens brød

Onsdag den 8. januar

Hovedret: Bagt laks, hollandaisesauce, kartofler og dampet broccoli

Biret: Æbleskiver med syltetøj

Café-ret: Grøntsagspurésuppe og dagens brød

Torsdag den 9. januar

Hovedret: Stegt kalveculotte med whiskysauce, stegte kartofler og haricots verts

Biret: Kærnemælksfromage med hindbærsauce

Café-ret: Blomkålsfrikadeller med urtecreme og råkost

Fredag den 10. januar

Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og syltede rødbeder

Biret: Rødgrød med fløde

Café-ret: Ugens kreative café-ret

Lørdag den 11. januar

Hovedret: Kylling i abrikossauce, kartofler og gulerødder

Biret: Kirsebærdessert

Søndag den 12. januar

Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og bagt tomat

Biret: Vaniljeis med bærsauce og vafler

Mandag den 13. januar

Hovedret: Kylling i karry med dampede ris og lynstegte grøntsager

Biret: Sød dessert

Café-ret: Kikærte-græskargryde med dagens brød

Tirsdag den 14. januar

Hovedret: Rødvinsmarineret skinkekam med skysauce, kartofler og svampesautè

Biret: Jordbærdessert

Café-ret: Grønne falafler med dagens salat og chilimayo

Onsdag den 15. januar

Hovedret: Laksefrikadeller med stuvet spinat, kartofler og appelsinbagte gulerødder

Biret: Gammeldags æblekage med flødeskum

Café-ret: Kartoffel-porresuppe med brødcroutoner

Torsdag den 16. januar

Hovedret: Kalkunschnitzel med bearnaisesauce, kartofler, haricots verts og perleløg

Biret: Hybensuppe med makronknas

Café-ret: Club sandwich med kylling

Fredag den 17. januar

Hovedret: Kogt skinke med grønlangkål, kartofler og timianstegte rødbeder

Biret: Rabarbertrifli

Café-ret: Ugens kreative café-ret

Lørdag den 18. januar

Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og surt

Biret: Sherryfromage med chokoladepynt

Søndag den 19. januar

Hovedret: Skinkegryde med svampe, cocktailpølser, kartoffelmos og ærter

Biret: Blommekompot med flødeskum

Mandag den 20. januar

Hovedret: Dampet torsk med citronsauce, porre-tomatsautè og kartofler

Biret: Solbærsuppe med flødeskum

Café-ret: Champignonrisotto med persilleolie og dagens brød

Tirsdag den 21. januar

Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartoffelmos, tyttebær og bagte rødder

Biret: Stikkelsbærdrøm

Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme og grønkålssalat

Onsdag den 22. januar

Hovedret: Oksekødslagsagne med spidskålssalat og hjemmebagt focaccia

Biret: Tiramisu

Café-ret: Karrysuppe med grøntsager og dagens brød

Torsdag den 23. januar

Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler og rødkål

Biret: Risengrød med smør og kanelsukker

Café-ret: Maskeret blomkål og dagens brød

Fredag den 24. januar

Hovedret: Stegt kyllingebryst med tomatsauce, stegte kartofler og bagt squash

Biret: Abrikosdrøm

Café-ret: Ugens kreative café-ret

Lørdag den 25. januar

Hovedret: Stegt rødspættefilet, persillesauce, kartofler og citronbagt gulerod

Biret: Fløderand med jordbærsauce

Søndag den 26. januar

Hovedret: Enebærgryde med kalkun, dampet ris og stegte rosenkål

Biret: Chokoladeis med flødeskum

Mandag den 27. januar

Hovedret: Rullesteg med persille, skysauce, kartofler og selleri-æblekompot

Biret: Sød dessert

Café-ret: Bønnegullash og dagens brød

Tirsdag den 28. januar

Hovedret: Kalkunfrikassé med vintergrøntsager og dampet ris

Biret: Alliancegrød med fløde

Café-ret: Sandwich med varmrøget laksesalat

Onsdag den 29. januar

Hovedret: Bagt torsk med sennepssauce, kartofler og porre-tomatsautè

Biret: Gammeldags æblekage med skum

Café-ret: Aspargessuppe med kylling og flutes

Torsdag den 30. januar

Hovedret: Italienske kødboller, pasta, tomatsauce, ovnbagt ratatouille

Biret: Bagte blommer med creme

Café-ret: Bagt blomkål, puttanesca sauce, ratatouille og grana ost

Fredag den 31. januar

Hovedret: Sprængt spidsbryst med peberrodssauce, kartofler og dampet grønt

Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce

Café-ret: Ugens kreative café-ret

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback