Kildegårdens menuplan for januar
Cafeen har åben alle ugens dage
Mulighed for at tage maden med hjem
Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.
Åbningstider i caféen
Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30
Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00
Priser
Hovedret 56 kr.
Biret 16 kr.
Café-ret 29 kr.
Torsdag den 2. januar
Hovedret: Kødboller i selleri med dildkartofler og broccoli
Biret: Hindbærdessert
Café-ret: Vegetardeller med hvidløgscreme og dagens råkost
Fredag den 3. januar
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, kartofler og bagte beder
Biret: Abrikosris
Café-ret: Ugens kreative café-ret
Lørdag den 4. januar
Hovedret: Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og smør
Biret: Appelsinfromage
Søndag den 5. januar
Hovedret: Dampet kylling med aspargessauce, kartofler og garnituregrønt
Biret: Blommegrød med mælk
Mandag den 6. januar
Hovedret: Krebinet med stuvede ærter og gulerødder samt persillekartofler
Biret: Sød dessert
Café-ret: Bondeomelet, purløg og rugbrød
Tirsdag den 7. januar
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, persillekartofler og bagte beder
Biret: Henkogt pære med vaniljecreme
Café-ret: Kartoffelmoussaka og dagens brød
Onsdag den 8. januar
Hovedret: Bagt laks, hollandaisesauce, kartofler og dampet broccoli
Biret: Æbleskiver med syltetøj
Café-ret: Grøntsagspurésuppe og dagens brød
Torsdag den 9. januar
Hovedret: Stegt kalveculotte med whiskysauce, stegte kartofler og haricots verts
Biret: Kærnemælksfromage med hindbærsauce
Café-ret: Blomkålsfrikadeller med urtecreme og råkost
Fredag den 10. januar
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og syltede rødbeder
Biret: Rødgrød med fløde
Café-ret: Ugens kreative café-ret
Lørdag den 11. januar
Hovedret: Kylling i abrikossauce, kartofler og gulerødder
Biret: Kirsebærdessert
Søndag den 12. januar
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og bagt tomat
Biret: Vaniljeis med bærsauce og vafler
Mandag den 13. januar
Hovedret: Kylling i karry med dampede ris og lynstegte grøntsager
Biret: Sød dessert
Café-ret: Kikærte-græskargryde med dagens brød
Tirsdag den 14. januar
Hovedret: Rødvinsmarineret skinkekam med skysauce, kartofler og svampesautè
Biret: Jordbærdessert
Café-ret: Grønne falafler med dagens salat og chilimayo
Onsdag den 15. januar
Hovedret: Laksefrikadeller med stuvet spinat, kartofler og appelsinbagte gulerødder
Biret: Gammeldags æblekage med flødeskum
Café-ret: Kartoffel-porresuppe med brødcroutoner
Torsdag den 16. januar
Hovedret: Kalkunschnitzel med bearnaisesauce, kartofler, haricots verts og perleløg
Biret: Hybensuppe med makronknas
Café-ret: Club sandwich med kylling
Fredag den 17. januar
Hovedret: Kogt skinke med grønlangkål, kartofler og timianstegte rødbeder
Biret: Rabarbertrifli
Café-ret: Ugens kreative café-ret
Lørdag den 18. januar
Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
Biret: Sherryfromage med chokoladepynt
Søndag den 19. januar
Hovedret: Skinkegryde med svampe, cocktailpølser, kartoffelmos og ærter
Biret: Blommekompot med flødeskum
Mandag den 20. januar
Hovedret: Dampet torsk med citronsauce, porre-tomatsautè og kartofler
Biret: Solbærsuppe med flødeskum
Café-ret: Champignonrisotto med persilleolie og dagens brød
Tirsdag den 21. januar
Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartoffelmos, tyttebær og bagte rødder
Biret: Stikkelsbærdrøm
Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme og grønkålssalat
Onsdag den 22. januar
Hovedret: Oksekødslagsagne med spidskålssalat og hjemmebagt focaccia
Biret: Tiramisu
Café-ret: Karrysuppe med grøntsager og dagens brød
Torsdag den 23. januar
Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler og rødkål
Biret: Risengrød med smør og kanelsukker
Café-ret: Maskeret blomkål og dagens brød
Fredag den 24. januar
Hovedret: Stegt kyllingebryst med tomatsauce, stegte kartofler og bagt squash
Biret: Abrikosdrøm
Café-ret: Ugens kreative café-ret
Lørdag den 25. januar
Hovedret: Stegt rødspættefilet, persillesauce, kartofler og citronbagt gulerod
Biret: Fløderand med jordbærsauce
Søndag den 26. januar
Hovedret: Enebærgryde med kalkun, dampet ris og stegte rosenkål
Biret: Chokoladeis med flødeskum
Mandag den 27. januar
Hovedret: Rullesteg med persille, skysauce, kartofler og selleri-æblekompot
Biret: Sød dessert
Café-ret: Bønnegullash og dagens brød
Tirsdag den 28. januar
Hovedret: Kalkunfrikassé med vintergrøntsager og dampet ris
Biret: Alliancegrød med fløde
Café-ret: Sandwich med varmrøget laksesalat
Onsdag den 29. januar
Hovedret: Bagt torsk med sennepssauce, kartofler og porre-tomatsautè
Biret: Gammeldags æblekage med skum
Café-ret: Aspargessuppe med kylling og flutes
Torsdag den 30. januar
Hovedret: Italienske kødboller, pasta, tomatsauce, ovnbagt ratatouille
Biret: Bagte blommer med creme
Café-ret: Bagt blomkål, puttanesca sauce, ratatouille og grana ost
Fredag den 31. januar
Hovedret: Sprængt spidsbryst med peberrodssauce, kartofler og dampet grønt
Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
Café-ret: Ugens kreative café-ret