Kildegårdens menuplan for december
Mandag den 1. December
- Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og rugbrød
- Biret: Dagens søde dessert
- Café-ret: Beluga bolognaise med pasta
Tirsdag den 2. December
- Hovedret: Kalkuncuvette, kartofler, Waldorffsalat, flødesauce
- Biret: Risengrød med kanel
- Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme, broccolisalat
Onsdag den 3. December
- Hovedret: Kødboller m. karrysauce, løse ris, broccoli
- Biret: Æbledessert med solbær
- Café-ret: Kartoffelsuppe med croutos
Torsdag den 4. December
- Hovedret: Fiskelagsagne, spinat, ost dertil dagens brød.
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner
- Café-ret: Spinattærte, dagens råkostsalat
Fredag den 5. December
- Hovedret: Græsk farsbrød, tzatziki, kartoffelfad med feta
- Biret: Pandekager med syltetøj
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 6. December
- Hovedret: Kylling i paprikasauce m. ris og stegt rosenkål
- Biret: Blommegrød med fløde
Søndag den 7. December
- Hovedret: Brændende kærlighed m. bacon og løg, rødbede
- Biret: Æbleskiver med syltetøj
Mandag den 8. December
- Hovedret: kalkunbryst, bagt squash, flødekartofler
- Biret: Dagens søde dessert
- Café-ret: Linsegryde med tomat og grønne bønner. Dagens madbrød
Tirsdag den 9. December
- Hovedret: Krebinet, skysauce, kartofler, ærter og løg.
- Biret: Skovbærgrød med fløde
- Café-ret: Tomatsuppe med croutons
Onsdag den 10. December- kun mod forudbestilling. Sidste frist 3. december
- Hovedret: Juleplatte: Julesild, sylte, gravad laks, Hønsesalat, frikadelle, ost , brød
- Biret: Risalamande m. kirsebærsauce
- Café-ret: Sandwich med laksesalat
Torsdag den 11. December
- Hovedret: Bagt laks. kartofler m. stuvet grønkål og selleri
- Biret: Gl. dags æblekage med flødeskum
- Café-ret: Majsdeller m. løgcreme og dagens salat
Fredag den 12. December
- Hovedret: Flæskesteg, skysauce, rødkål kartofler, surt
- Biret: Rødgrød sur Price
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 13. December
- Hovedret: Kylligepie med butterdejslåg, kartoffelmos og ærter
- Biret: Hybensuppe med flødeskum
Søndag den 14. December
- Hovedret: Hakkebøf, stegte kartofler, pebersauce, bønner m. cherrytomat
- Biret: Æbleskiver med syltetøj
Mandag den 15. December
- Hovedret: Brunkål med nakkekam, kartofler, sennep og rugbrød
- Biret: Dagens søde dessert
- Café-ret: Bønnegryde med brød
Tirsdag den 16. December
- Hovedret: Fiskefrikadelle med porresauce, hvide kartofler, bagte gulerod.
- Biret: Stikkelsbærgrød med fløde
- Café-ret: Løgtærte med grønkålssalat og estragoncreme
Onsdag den 17. December
- Hovedret: Forloren hare, flødesauce, bagte rødbeder, hvide kartofler.
- Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
- Café-ret: Jordskokkesuppe, nøddesmør, dagens brød
Torsdag den 18. December
- Hovedret: Sprængt kalkun, peberrodssauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Biret: Ribskage med skum
- Café-ret: Fredsfisk af pastinak, rødkålssalat, urtecreme.
Fredag den 19. December
- Hovedret: Stegt nakkekam med timiansauce, urtemos og asier
- Biret: Hybensuppe med flødeskum
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 20. December
- Hovedret: Paneret Alaska sejfilet, hvide kartofler, persillesauce, rosenkål
- Biret: Jordbærgrød med fløde
Søndag den 21. December
- Hovedret: Kalkun stroganoff med mos og ærter
- Biret: Æbleskiver med syltetøj
Mandag den 22. December
- Hovedret: Kanelstegt kylling, orangesauce, franske ærter, hvide kartofler.
- Biret: Risengrød med kanel
- Café-ret: Grøntsags kokoskarry med brød
Tirsdag den 23. December
- Hovedret: Skinke mignon med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
- Biret: Citronfromage
- Café-ret: Porretærte med råkost og dressing
Onsdag den 24. December- kun mod forudbestilling. Sidste frist 14. dec
- Hovedret: Andelår, æble og svesker, rødkål, andesauce, brune og hvide kartofler
- Biret: Ris á la mande med kirsebærsauce
Torsdag den 25. December
- Hovedret: Fiskeanretning, rød dressing, rejer, asparges, kaviar, citron, dild.
- Biret: Frugtgrød med fløde
Fredag den 26. December
- Hovedret: Glaseret skinke, stuvet spinat, appelsinbagt gulerødder, kartofler.
- Biret: Æbleskiver, flormelis, syltetøj
Lørdag den 27. December
- Hovedret: Kylling i karry med løse ris og ærter
- Biret: Blomme trifli m. nøddedrys
Søndag den 28. December
- Hovedret: Stegt medister, grønlangkål, hvide kartofler, syltede rødbeder.
- Biret: Pandekager med is
Mandag den 29. December
- Hovedret: Kalveculotte, bearnaisesauce, ovn kartoffel, bagt tomat.
- Biret: Dagens søde dessert
- Café-ret: Blomkålssuppe med nøddesmør og dagens brød
Tirsdag den 30. December
- Hovedret: Hamburgerryg aspargessauce hvide kartofler og gulerødder i tern
- Biret: Kirsebærdessert
- Café-ret: Fiskefilet med remolade, rugbrød, citron
Onsdag den 31. December
- Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, æg, bacon, rødbeder og hvide kartofler.
- Biret: Islagkage