Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Kildegårdens menuplan for december

Mandag den 1. December

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og rugbrød
  • Biret: Dagens søde dessert
  • Café-ret: Beluga bolognaise med pasta

Tirsdag den 2. December

  • Hovedret: Kalkuncuvette, kartofler, Waldorffsalat, flødesauce
  • Biret: Risengrød med kanel
  • Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme, broccolisalat

Onsdag den 3. December

  • Hovedret: Kødboller m. karrysauce, løse ris, broccoli
  • Biret: Æbledessert med solbær
  • Café-ret: Kartoffelsuppe med croutos

Torsdag den 4. December

  • Hovedret: Fiskelagsagne, spinat, ost dertil dagens brød.
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Café-ret: Spinattærte, dagens råkostsalat

Fredag den 5. December

  • Hovedret: Græsk farsbrød, tzatziki, kartoffelfad med feta
  • Biret: Pandekager med syltetøj
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 6. December

  • Hovedret: Kylling i paprikasauce m. ris og stegt rosenkål
  • Biret: Blommegrød med fløde

Søndag den 7. December

  • Hovedret: Brændende kærlighed m. bacon og løg, rødbede
  • Biret: Æbleskiver med syltetøj

Mandag den 8. December

  • Hovedret: kalkunbryst, bagt squash, flødekartofler
  • Biret: Dagens søde dessert
  • Café-ret: Linsegryde med tomat og grønne bønner. Dagens madbrød

Tirsdag den 9. December

  • Hovedret: Krebinet, skysauce, kartofler, ærter og løg.
  • Biret: Skovbærgrød med fløde
  • Café-ret: Tomatsuppe med croutons

Onsdag den 10. December- kun mod forudbestilling. Sidste frist 3. december

  • Hovedret: Juleplatte: Julesild, sylte, gravad laks, Hønsesalat, frikadelle, ost , brød
  • Biret: Risalamande m. kirsebærsauce
  • Café-ret: Sandwich med laksesalat

Torsdag den 11. December

  • Hovedret: Bagt laks. kartofler m. stuvet grønkål og selleri
  • Biret: Gl. dags æblekage med flødeskum
  • Café-ret: Majsdeller m. løgcreme og dagens salat

Fredag den 12. December

  • Hovedret: Flæskesteg, skysauce, rødkål kartofler, surt
  • Biret: Rødgrød sur Price
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 13. December

  • Hovedret: Kylligepie med butterdejslåg, kartoffelmos og ærter
  • Biret: Hybensuppe med flødeskum

Søndag den 14. December

  • Hovedret: Hakkebøf, stegte kartofler, pebersauce, bønner m. cherrytomat
  • Biret: Æbleskiver med syltetøj

Mandag den 15. December

  • Hovedret: Brunkål med nakkekam, kartofler, sennep og rugbrød
  • Biret: Dagens søde dessert
  • Café-ret: Bønnegryde med brød

Tirsdag den 16. December

  • Hovedret: Fiskefrikadelle med porresauce, hvide kartofler, bagte gulerod.
  • Biret: Stikkelsbærgrød med fløde
  • Café-ret: Løgtærte med grønkålssalat og estragoncreme

Onsdag den 17. December

  • Hovedret: Forloren hare, flødesauce, bagte rødbeder, hvide kartofler.
  • Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
  • Café-ret: Jordskokkesuppe, nøddesmør, dagens brød

Torsdag den 18. December

  • Hovedret: Sprængt kalkun, peberrodssauce, kartofler, bagte rodfrugter
  • Biret: Ribskage med skum
  • Café-ret: Fredsfisk af pastinak, rødkålssalat, urtecreme.

Fredag den 19. December

  • Hovedret: Stegt nakkekam med timiansauce, urtemos og asier
  • Biret: Hybensuppe med flødeskum
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 20. December

  • Hovedret: Paneret Alaska sejfilet, hvide kartofler, persillesauce, rosenkål
  • Biret: Jordbærgrød med fløde

Søndag den 21. December

  • Hovedret: Kalkun stroganoff med mos og ærter
  • Biret: Æbleskiver med syltetøj

Mandag den 22. December

  • Hovedret: Kanelstegt kylling, orangesauce, franske ærter, hvide kartofler.
  • Biret: Risengrød med kanel
  • Café-ret: Grøntsags kokoskarry med brød

Tirsdag den 23. December

  • Hovedret: Skinke mignon med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
  • Biret: Citronfromage
  • Café-ret: Porretærte med råkost og dressing

Onsdag den 24. December- kun mod forudbestilling. Sidste frist 14. dec

  • Hovedret: Andelår, æble og svesker, rødkål, andesauce, brune og hvide kartofler
  • Biret: Ris á la mande med kirsebærsauce

Torsdag den 25. December

  • Hovedret: Fiskeanretning, rød dressing, rejer, asparges, kaviar, citron, dild.
  • Biret: Frugtgrød med fløde

Fredag den 26. December

  • Hovedret: Glaseret skinke, stuvet spinat, appelsinbagt gulerødder, kartofler.
  • Biret: Æbleskiver, flormelis, syltetøj

Lørdag den 27. December

  • Hovedret: Kylling i karry med løse ris og ærter
  • Biret: Blomme trifli m. nøddedrys

Søndag den 28. December

  • Hovedret: Stegt medister, grønlangkål, hvide kartofler, syltede rødbeder.
  • Biret: Pandekager med is

Mandag den 29. December

  • Hovedret: Kalveculotte, bearnaisesauce, ovn kartoffel, bagt tomat.
  • Biret: Dagens søde dessert
  • Café-ret: Blomkålssuppe med nøddesmør og dagens brød

Tirsdag den 30. December

  • Hovedret: Hamburgerryg aspargessauce hvide kartofler og gulerødder i tern
  • Biret: Kirsebærdessert
  • Café-ret: Fiskefilet med remolade, rugbrød, citron

Onsdag den 31. December

  • Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, æg, bacon, rødbeder og hvide kartofler.
  • Biret: Islagkage

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback