Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – november 2025
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
- Hovedret 58 kr.
- Forret/dessert 16 kr.
- Frokostret 30 kr.
Mandag den 3. november
- Hovedret: Chili con carne serveret med ris, cremefraiche og blandet salat
- Dessert: Mangodessert med chokoladepynt
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 4. november
- Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål, surt og kartofler
- Dessert: Rombudding med kirsebærsovs
- Frokostret: Broccoli frikadeller med rugbrød og surt
Onsdag den 5. november
- Hovedret: Lakselasagne serveret med blandet salat og dressing
- Dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Vegetarisk garam masala med ris og raita
Torsdag den 6. november
- Forret: Tunmousse med citron, dild og flutes
- Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, kartofler og balsamico/honning bagte rødbeder og gulerødder
- Frokostret: Tarteletter med høns i asparges
Fredag den 7. november
- Hovedret: Efterårsgryde med græskar serveret med drueagurk og cremet kartoffelmos
- Dessert: Henkogt ananas med råcreme
- Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 10. november Mortens Aften
Hovedretten og biretten skal forudbestilles imellem den 30.10- 04.11
- Hovedret: Andebryst med hvide og brunede kartofler, bagte æbler og svesker, skysauce og rød-kål
- Dessert: Gammeldags æblekage med ribsgele og flødeskum
- Frokostret: Cremet tomatsuppe med nudler og hjemmebagt brød
Tirsdag den 11. november
- Hovedret: Skipperlabskovs serveret med persillesmør, rødbeder og rugbrød
- Dessert: Frugtsalat med kiks
- Frokostret: Chili tærte med sprød salat og dressing
Onsdag den 12. november
- Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, kartofler, citron, remoulade og gulerodsråkost
- Dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
- Frokostret: Kylling tikka masala med couscous og myntedressing
Torsdag den 13. november
- Forret: Broccolisuppe med sprød bacon og hjemmebagt brød
- Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, kartofler, asier og smørdampet broccoli blanding
- Frokostret: Croissant med rejesalat
Fredag den 14. november
- Hovedret: Krebinetter serveret med kartofler og stuvet hvidkål
- Dessert: Rødgrød med kaffefløde
- Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 17. november
- Forret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
- Hovedret: Kalkunfrikadeller serveret med pikantsovs, stegte kartofler og bagte selleri
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 18. november
- Hovedret: Valgflæsk
- Dessert: Citronfromage
Onsdag den 19. november
- Forret: Minestronesuppe med flutes
- Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, asier, skysovs og kartofler
- Frokostret: Svensk pølseret med hjemmebagt brød
Torsdag den 20. november
- Hovedret: Frikadeller serveret med Italienske flødekartofler og blandet salat
- Dessert: Hybensuppe med vanilje skum
- Frokostret: Pizza med salat
Fredag den 21. november
- Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat
- Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
- Frokostret: Kreativret
Mandag den 24. november
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og bagt græskar salat
- Dessert: Solbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 25. november
- Forret: Laksemousse med hjemmebagt flute
- Hovedret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med kartofler og stegte squash
- Frokostret: Kylling i rød karry med bulgur
Onsdag den 26. november
- Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
- Dessert: Fromage med kirsebær sauce
- Frokostret: Spansk æggekage med salat
Torsdag den 27. november
- Forret: Mannagrød med kanelsukker og smør
- Hovedret: Farsbrød serveret med estragonskysovs, kartofler, ribsgele og vinterslaw
- Frokostret: Samosa med sprød salat
Fredag den 28. november
- Forret: Græskarsuppe med hjemmebagt brød
- Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
- Frokostret: Kreativ ret