Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – december 2025

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00

Salg af varm mad stopper kl. 12.45

Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

  • Hovedret 58 kr.
  • Forret/dessert 16 kr.
  • Frokostret 30 kr.

Mandag den 1. december

Hovedret: Coq au vin serveret med stegte kartofler
Dessert: Mango dessert med chokoladeskum
Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 2. december
Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
Dessert: Aspargessuppe med hjemmebagt brød
Frokostret: Asiatiske frikadeller med nuddelsalat

Onsdag den 3. december
Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder
Dessert: Panna cotta med saltkaramelsauce
Frokostret: Kreativ ret

Torsdag den 4. december
Forret: Stegt fiskefilet serveret med citronsovs, remulade og kartofler, gulerodsråkost med dild og ærter
Hovedret: Blåbærsuppe med tvebakker
Frokostret: Carry med søde kartofler og kikærter serveret med ris

Fredag den 5. december
Hovedret: Kalkungryderet serveret med løse ris og kokosflager
Dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Frokostret: Kreativ ret

Mandag den 8. december
Forret: Champignonsuppe med brød croutons
Hovedret: Dampet fisk, smørdampet spinat serveret med hollandaisesovs og stegte kartofler, ci-tron
Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 9. december
Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød
Dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
Frokostret: Fyldt courgette med blandet salat


Onsdag den 10. december
Hovedret: Shepherds pie serveret med tomatsalat og basilikumpesto
Dessert: Fløderand med kirsebærsovs
Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning

Torsdag den 11. december Julefrokost Cafeen er lukket

Fredag den 12. december
Forret: Juliennesuppe med flutes
Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med ratatouille pasta
Frokostret: Kreativ ret

Mandag den 15. december
Forret: Fiskefrikadeller serveret med remoulade, let stuvet spidskål og gulerødder, citron og kar-tofler
Dessert: Henkogt fersken med råcreme
Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 16. december
Hovedret: Moussaka med græsk salat og dressing
Dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
Frokostret: Chop suey med kylling

Onsdag den 17. december
Forret: Tun mousse med flute
Hovedret: Karbonader serveret med kartofler og stuvede ærter og gulerødder
Frokostret: Kreativ ret

Torsdag den 18. december
Hovedret: Gryderet med cocktailpølser, cremet mos og surt
Dessert: Alliancegrød med kaffefløde
Frokostret: Kylling tikka masala med fladbrød og mynte dressing

Fredag den 19. december
Hovedret: Kyllingelasagne med tomatsalat og hvidløgsdressing
Dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Frokostret: Kreativ ret

Mandag den 22. december
Hovedret: Champignonsuppe med hjemmelavet brød
Dessert: Frikadeller med pasta gratin kålslaw
Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 23. december
Hovedret: Kylling i eksotisk karrysauce med ris og stegte blomkål
Dessert: Ananasfromage med flødeskum
Frokostret: Grøntsagslasagne med salat og dressing

Onsdag den 24. december Juleaften Cafeen er lukket

Torsdag den 25. december Juledag Cafeen er lukket

Fredag den 26. december 2 Juledag Cafeen er lukket


Mandag den 29. december
Forret: Klar suppe med kød-og mel boller
Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler og tzatziki
Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 30. december
Hovedret: Bolognese med pasta og sprød salat
Dessert: Tiramisu
Frokostret: Stjerneskud

Onsdag den 31. december Nytårs aften Cafeen er lukket

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback