Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Menuplan for november for beboerne på Egegården

Lørdag den 1. november

  • Hovedret: Koteletter i fad med tomatsauce serveret med kartofler og broccoli
  • Dessert: Risdessert med frugt og chokoladepynt

Søndag den 2. november

  • Hovedret: Honning marineret skinkesteg serveret med flødekartofler og haricots vert
  • Dessert: Blåbærsuppe med kammerjunker

Mandag den 3. november

  • Hovedret: Chili con carne serveret med ris, cremefraiche og blandet salat
  • Dessert: Mangodessert med chokoladepynt

Tirsdag den 4. november

  • Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål, surt og kartofler
  • Dessert: Rombudding med kirsebærsovs

Onsdag den 5. november

  • Hovedret: Lakselasagne serveret med blandet salat og dressing
  • Dessert: Hindbærgrød med kaffefløde

Torsdag den 6. november

  • Forret: Tunmousse med citron, dild og flutes
  • Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, kartofler og balsamico/honning bagte rødbeder og gulerødder

Fredag den 7. november

  • Hovedret: Efterårsgryde med græskar serveret med drueagurk og cremet kartoffelmos
  • Dessert: Henkogt ananas med råcreme

Lørdag den 8. november

  • Hovedret: Kylling serveret med skysovs, stegte rodfrugter og krydret hjemmelavet agurkesalat
  • Dessert: Frugttærte med flødeskum

Søndag den 9. november

  • Hovedret: Ristede pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup
  • Dessert: Hjemmelavet is med vafler

Mandag den 10. november Mortens Aften

  • Hovedret: Andebryst med hvide og brunede kartofler, bagte æbler og svesker, skysauce og rød-kål
  • Dessert: Gammeldags æblekage med ribsgele og flødeskum

Tirsdag den 11. november

  • Hovedret: Skipperlabskovs serveret med persillesmør, rødbeder og rugbrød
  • Dessert: Frugtsalat med kiks

Onsdag den 12. november

  • Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, kartofler, citron, remoulade og gulerodsråkost
  • Dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas

Torsdag den 13. november

  • Forret: Broccolisuppe med sprød bacon og hjemmebagt brød
  • Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, kartofler, asier og smørdampet broccoli blanding

Fredag den 14. november

  • Hovedret: Krebinetter serveret med kartofler og stuvet hvidkål
  • Dessert: Rødgrød med kaffefløde

Lørdag den 15. november

  • Hovedret: Kylling i paprika/flødesovs serveret med ris og grøn salat med dressing
  • Dessert: Citronfromage med flødeskum og crumble

Søndag den 16. november

  • Hovedret: Skinkeschnitzel serveret med pyntet citron, capers, ansjos, skysovs, kartofler og ærter
  • Dessert: Mazarinkage med vaniljecreme

Mandag den 17. november

  • Forret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
  • Hovedret: Kalkunfrikadeller serveret med pikantsovs, stegte kartofler og bagte selleri

Tirsdag den 18. november

  • Hovedret: Valgflæsk
  • Dessert: Citronfromage

Onsdag den 19. november

  • Forret: Minestronesuppe med flutes
  • Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, asier, skysovs og kartofler

Torsdag den 20. november

  • Hovedret: Frikadeller serveret med Italienske flødekartofler og blandet salat
  • Dessert: Hybensuppe med vanilje skum

Fredag den 21. november

  • Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat
  • Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker

Lørdag den 22. november

  • Hovedret: Stegt fiskefilet serveret med persillesovs, citron, kartofler, remoulade og dampede grøntsager
  • Dessert: Crumble med rabarber/æble hertil vaniljecremefraiche

Søndag den 23. november

  • Hovedret: Mørbradbøffer i fad serveret med kartoffelmos, drueagurk og cremet broccolisalat
  • Dessert: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 24. november

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og bagt græskar salat
  • Dessert: Solbærgrød med kaffefløde

Tirsdag den 25. november

  • Forret: Laksemousse med hjemmebagt flute
  • Hovedret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med kartofler og stegte squash

Onsdag den 26. november

  • Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
  • Dessert: Fromage med kirsebær sauce

Torsdag den 27. november

  • Forret: Mannagrød med kanelsukker og smør
  • Hovedret: Farsbrød serveret med estragonskysovs, kartofler, ribsgele og vinterslaw

Fredag den 28. november

  • Forret: Græskarsuppe med hjemmebagt brød
  • Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysauce, kartofler og surt

Lørdag den 29. november

  • Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, kartofler, æg og rødbeder
  • Dessert: Nougatmousse med daimskum

Søndag den 30. november

  • Hovedret: Husarsteg serveret med svampesauce, kartofler og smørdampet broccoli og bagte pe-berfrugter
  • Dessert: Svesketrifli med flødeskum

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback