Menuplan for december for beboerne på Egegården
Mandag den 1. december
- Hovedret: Coq au vin serveret med stegte kartofler
- Dessert: Mango dessert med chokoladeskum
Tirsdag den 2. december
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
- Dessert: Aspargessuppe med hjemmebagt brød
Onsdag den 3. december
- Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder
- Dessert: Panna cotta med saltkaramelsauce
Torsdag den 4. december
- Forret: Stegt fiskefilet serveret med citronsovs, remulade og kartofler, gulerodsråkost med dild og ærter
- Hovedret: Blåbærsuppe med tvebakker
Fredag den 5. december
- Hovedret: Kalkungryderet serveret med løse ris og kokosflager
- Dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Lørdag den 6. december
- Hovedret: Gammeldags flæskesteg med rødkål, hjemmelavet agurkesalat, skysauce og kartofler
- Dessert: Mousse med flødeskum og henkogt ananas
Søndag den 7. december
- Hovedret: Millionbøf serveret med rødbede og kartoffelmos
- Dessert: Nougatis med vafler
Mandag den 8. december
- Forret: Champignonsuppe med brød croutons
- Hovedret: Dampet fisk, smørdampet spinat serveret med hollandaisesovs og stegte kartofler, ci-tron
Tirsdag den 9. december
- Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød
- Dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
Onsdag den 10. december
- Hovedret: Shepherds pie serveret med tomatsalat og basilikumpesto
- Dessert: Fløderand med kirsebærsovs
Torsdag den 11. december - Julefrokost
- Aftensmad: Æbleflæsk med rugbrød
Fredag den 12. december
- Forret: Juliennesuppe med flutes
- Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med ratatouille pasta
Lørdag den 13. december
- Hovedret: Paneret kotelet serveret med skysauce, kartofler, salat med mormor dressing
- Dessert: Mannagrød med kanelsukker og saftevand
Søndag den 14. december
- Hovedret: Forlorne benløse fugle serveret med baconskysovs, asier, kartofler og stegte gulerød-der
- Dessert: Blommecrumble med pisket cremefraiche
Mandag den 15. december
- Forret: Fiskefrikadeller serveret med remoulade, let stuvet spidskål og gulerødder, citron og kar-tofler
- Dessert: Henkogt fersken med råcreme
Tirsdag den 16. december
- Hovedret: Moussaka med græsk salat og dressing
- Dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
Onsdag den 17. december
- Forret: Tun mousse med flute
- Hovedret: Karbonader serveret med kartofler og stuvede ærter og gulerødder
Torsdag den 18. december
- Hovedret: Gryderet med cocktailpølser, cremet mos og surt
- Dessert: Alliancegrød med kaffefløde
Fredag den 19. december
- Hovedret: Kyllingelasagne med tomatsalat og hvidløgsdressing
- Dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Lørdag den 20. december
- Forret: Maskeret blomkål med rejer
- Hovedret: Hakkebøf serveret med skysovs, bløde løg, asier og kartofler
Søndag den 21. december
- Hovedret: Stegt nakke med timian og løg serveret med skysovs, bagt græskar og kartofler
- Dessert: Chokolademousse med hindbærskum
Mandag den 22. december
- Hovedret: Champignonsuppe med hjemmelavet brød
- Dessert: Frikadeller med pasta gratin kålslaw
Tirsdag den 23. december
- Hovedret: Kylling i eksotisk karrysauce med ris og stegte blomkål
- Dessert: Ananasfromage med flødeskum
Onsdag den 24. december - Juleaften
- Hovedret: Flæskesteg og andebryst med æbler/svesker, rødkål, skysovs, brunede og hvide kartofler, asier
- Dessert: Ris á la´ mande med kirsebærsovs
Torsdag den 25. december - 1. Juledag
- Hovedret: Juleglaseret skinkesteg serveret med flødekartofler og grønkålssalat
- Forret: Othello lagkage
Fredag den 26. december - 2 Juledag
- Hovedret: Skinkeschnitzel serveret med pyntet citron, skysovs, kartofler og smørdampede ærter
- Dessert: Citronfromage med skum og chokoladedrys
Lørdag den 27. december
- Hovedret: Sprængt nakke serveret med aspargessovs, kartofler, broccolisalat
- Dessert: Svesketrifli med flødeskum
Søndag den 28. december
- Hovedret: Koteletter i fad med ris og bagt squash
- Dessert: Frugttærte med vaniljeskyr
Mandag den 29. december
- Forret: Klar suppe med kød-og melboller
- Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler og tzatziki
Tirsdag den 30. december
- Hovedret: Bolognese med pasta og sprød salat
- Dessert: Tiramisu
Onsdag den 31. december - Nytårs aften
- Hovedret: Gl. dags oksesteg ned svampesauce, ovnbagte grøntsager, kartofler, asier
- Dessert: Hjemmelavet is med vafler