Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Menuplan for december for beboerne på Egegården

Mandag den 1. december

  • Hovedret: Coq au vin serveret med stegte kartofler
  • Dessert: Mango dessert med chokoladeskum

Tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
  • Dessert: Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Onsdag den 3. december

  • Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder
  • Dessert: Panna cotta med saltkaramelsauce

Torsdag den 4. december

  • Forret: Stegt fiskefilet serveret med citronsovs, remulade og kartofler, gulerodsråkost med dild og ærter
  • Hovedret: Blåbærsuppe med tvebakker

Fredag den 5. december

  • Hovedret: Kalkungryderet serveret med løse ris og kokosflager
  • Dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Lørdag den 6. december

  • Hovedret: Gammeldags flæskesteg med rødkål, hjemmelavet agurkesalat, skysauce og kartofler
  • Dessert: Mousse med flødeskum og henkogt ananas

Søndag den 7. december

  • Hovedret: Millionbøf serveret med rødbede og kartoffelmos
  • Dessert: Nougatis med vafler

Mandag den 8. december

  • Forret: Champignonsuppe med brød croutons
  • Hovedret: Dampet fisk, smørdampet spinat serveret med hollandaisesovs og stegte kartofler, ci-tron

Tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød
  • Dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde

Onsdag den 10. december

  • Hovedret: Shepherds pie serveret med tomatsalat og basilikumpesto
  • Dessert: Fløderand med kirsebærsovs

Torsdag den 11. december - Julefrokost

  • Aftensmad: Æbleflæsk med rugbrød

Fredag den 12. december

  • Forret: Juliennesuppe med flutes
  • Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med ratatouille pasta

Lørdag den 13. december

  • Hovedret: Paneret kotelet serveret med skysauce, kartofler, salat med mormor dressing
  • Dessert: Mannagrød med kanelsukker og saftevand

Søndag den 14. december

  • Hovedret: Forlorne benløse fugle serveret med baconskysovs, asier, kartofler og stegte gulerød-der
  • Dessert: Blommecrumble med pisket cremefraiche

Mandag den 15. december

  • Forret: Fiskefrikadeller serveret med remoulade, let stuvet spidskål og gulerødder, citron og kar-tofler
  • Dessert: Henkogt fersken med råcreme

Tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Moussaka med græsk salat og dressing
  • Dessert: Pandekager med sukker og syltetøj

Onsdag den 17. december

  • Forret: Tun mousse med flute
  • Hovedret: Karbonader serveret med kartofler og stuvede ærter og gulerødder

Torsdag den 18. december

  • Hovedret: Gryderet med cocktailpølser, cremet mos og surt
  • Dessert: Alliancegrød med kaffefløde

Fredag den 19. december

  • Hovedret: Kyllingelasagne med tomatsalat og hvidløgsdressing
  • Dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner

Lørdag den 20. december

  • Forret: Maskeret blomkål med rejer
  • Hovedret: Hakkebøf serveret med skysovs, bløde løg, asier og kartofler

Søndag den 21. december

  • Hovedret: Stegt nakke med timian og løg serveret med skysovs, bagt græskar og kartofler
  • Dessert: Chokolademousse med hindbærskum

Mandag den 22. december

  • Hovedret: Champignonsuppe med hjemmelavet brød
  • Dessert: Frikadeller med pasta gratin kålslaw

Tirsdag den 23. december

  • Hovedret: Kylling i eksotisk karrysauce med ris og stegte blomkål
  • Dessert: Ananasfromage med flødeskum

Onsdag den 24. december - Juleaften

  • Hovedret: Flæskesteg og andebryst med æbler/svesker, rødkål, skysovs, brunede og hvide kartofler, asier
  • Dessert: Ris á la´ mande med kirsebærsovs

Torsdag den 25. december - 1. Juledag

  • Hovedret: Juleglaseret skinkesteg serveret med flødekartofler og grønkålssalat
  • Forret: Othello lagkage

Fredag den 26. december - 2 Juledag

  • Hovedret: Skinkeschnitzel serveret med pyntet citron, skysovs, kartofler og smørdampede ærter
  • Dessert: Citronfromage med skum og chokoladedrys

Lørdag den 27. december

  • Hovedret: Sprængt nakke serveret med aspargessovs, kartofler, broccolisalat
  • Dessert: Svesketrifli med flødeskum

Søndag den 28. december

  • Hovedret: Koteletter i fad med ris og bagt squash
  • Dessert: Frugttærte med vaniljeskyr

Mandag den 29. december

  • Forret: Klar suppe med kød-og melboller
  • Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler og tzatziki

Tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Bolognese med pasta og sprød salat
  • Dessert: Tiramisu

Onsdag den 31. december - Nytårs aften

  • Hovedret: Gl. dags oksesteg ned svampesauce, ovnbagte grøntsager, kartofler, asier
  • Dessert: Hjemmelavet is med vafler

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback