Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Tilbud og service til virksomheder Lokale partnerskaber og netværk for virksomheder Klimaklar

Klimaklar

KlimaKlar Virksomheder er et netværk for Gladsaxe Kommune og erhvervslivet. Formålet med netværket er at inspirere og hjælpe hinanden til at komme i gang eller videre med tiltag, der reducerer vores energi- og ressourceforbrug og udledning af CO2. 

Hvad får I ud af at være medlem?
Som medlem af KlimaKlar Virksomheder får I viden om muligheder for energibesparelser, miljøvenlig transport, ressourceoptimering, nyheder og lovgivning på området og lejlighed til at netværke med andre virksomheder i Gladsaxe. I får hjælp til at komme i gang med at spare energi, ressourcer og penge. Hvis du laver energibesparende tiltag - kan I bruge det i virksomhedens CSR. Miljø og klima er vigtige dele af virksomheders samfundsansvar.

Vi tilbyder:
invitation til netværksmøder med faglige indlæg, vidensdeling og netværk
at hjælpe din virksomhed med at komme i gang med energiregnskaber og styring af energiforbruget
at synliggøre din virksomheds konkrete projekter med energibesparelser til inspiration for andre

Meld din virksomhed ind i Klima Klar
Skriv til virksomhed@gladsaxe.dk med oplysning om virksomhed, kontaktperson og kontaktoplysninger. Så vil I modtage invitation til temamøder mm. Har I ideer til et samarbejde med Gladsaxe Kommune om energibesparelser, eller forslag til at gøre vores netværk endnu bedre, vil også gerne høre fra dig.

Medlemsfordele

I inviteres til netværksmøder
I modtager invitationer til netværksmøder i KlimaKlar. Møderne er forbeholdt netværkets medlemmer, og vi sætter fokus på, hvad der rører sig, og hvad I efterspørger af faglige emner inden for energi- og ressourcebesparelser. Det kunne for eksempel være belysning og lysstyring, ventilation, transport, solenergi men også affald, genbrug og cirkulær økonomi.

Vi kontakter jer
Vi kontakter jer og fortæller om KlimaKlar og vil gerne høre om jeres planer om at opnå energi- og ressourcebesparelser. Måske har I allerede gode resultater, som vi andre kan lære af. Det kan være projekter, I har gennemført i virksomheden, som har betydet at jeres energiforbrug er faldet eller eksempler på at reducere affaldsmængder eller gøre rest til ressource. Vi vil meget gerne fortælle de gode historier fra KlimaKlars medlemmer.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback