Hjernerystelse
Har du fået en hjernerystelse, og har du sammen med dine pårørende brug for rådgivning og vejledning, kan du kontakte Sundhed og Træning på telefon 39 57 57 57 eller på hjernerystelse@gladsaxe.dk
Dansk Center for Hjernerystelsehar vejledninger om hjernerystelse til børn, unge og voksne. Vejledningerne giver indformation og råd om de første 48 timer efter en hjernerystelse. Der gives også information og råd efter 48 timer efter en hjernerystelse.
Sådan kan vi hjælpe dig
Vi kan tilbyde rådgivning og vejledning om:
Den første tid efter din hjernerystelse, og hvordan du håndterer de mest almindelige symptomer.
- Genoptagelse af hverdagsaktiviteter.
- Balance mellem aktivitet og hvile.
- Muligheder for yderligere hjælp hvis symptomerne varer ved.
Hvis du har symptomer mere end 4 uger, kan det, efter en individuel vurdering, være relevant at henvise dig til et forløb.
Et forløb forudsætter en lægelig udredning.
Varetages forløbet af Sundhed og Træning, kan det indeholde en tværfaglig udredning med henblik på at få belyst dine symptomer og vanskeligheder. Den tværfaglige indsats tilrettelægges individuelt, og kan bestå af samtaler, psykoedukation, energiforvaltning, syns- og balancetræning, gradueret fysisk træning, hjemmeøvelser og ved behov støtte til pårørende.
I nogle tilfælde kan Sundhed og Træning, i samarbejde med Jobcenter og/eller hjerneskadekoordinator, hjælpe dig videre til forløb andre steder.
Kildegården Genoptræning
Søborg Hovedgade 1902860 Søborg