Skip til hoved indholdet

Menuplan November

torsdag den 31. oktober

• Hoveret: Forloren hare med kartofler, surt, ribsgele og vildtsauce til 56 kr.

• Biret: Fløjlsgrød med kanelsukker til 16 kr.

fredag den 1. november

• Hovedret: Rødspætteruller i grøntsagsfad med kartofler og sennepssauce til 56 kr.

• Biret: Græskarsuppe med creme fraiche til 16 kr.

mandag den 4. november

• Hovedret: Sprængt kam med kartofler og stuvet ærter og gulerødder til 56 kr.

• Biret: Syltet frugt med flødeskum til 16 kr.

tirsdag den 5. november

• Hovedret: Krebinet med kartofler, skysauce og blomkål til 56 kr.

• Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr.

onsdag den 6. november

• Hovedret: Vegetarisk paprikagryde med kartoffelrøsti til 56 kr.

• Biret: Pandekage med is til 16 kr.

torsdag den 7. november

• Hovedret: Medister med kartofler, brun sauce og rødkål til 56 kr.

• Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.

fredag den 8. november

• Hovedret: Stegt laks med kartofler, ærter og hollandaisesauce til 56 kr.

• Biret: Kartoffel-porresuppe med flute til 16 kr.

mandag den 11. november

• Hovedret: Andesteg med kartofler, brune kartofler, rødkål og sauce til 56 kr.

• Biret: Citronfromage 16 kr.

tirsdag den 12. november

• Hovedret: Bøf med løg, ærter, kartoffelrøsti og bearnaisesauce til 56 kr.

• Biret: Henkogt fersken med makronflødeskum til 16 kr.

onsdag den 13. november

• Hovedret: Paneret skinkeschnitzel med stegte kartofler, bagte rodfrugter og sauce til 56 kr.

• Biret: Rødgrød med mælk til 16 kr.

torsdag den 14. november

• Hovedret: Kartoffelfrikadeller med kartofler, grønt og svampestuvning til 56 kr.

• Biret: Lun hybensuppe med flødeskum til 16 kr.

fredag den 15. november

• Hovedret: Fiskefilet med kartoffel, ærter og tartarsauce til 56 kr.

• Biret: Frugtsalat råcreme til 16 kr.

mandag den 18. november

• Hovedret: Kogt skinke med kartofler, rosenkål og sennepssauce til 56 kr.

• Biret: Mangofromage16 kr.

tirsdag den 19. november

• Hovedret: Cremet pastaret med okse, ost og hvidkålssalat til 56 kr.

• Biret: stikkelsbærgrød med mælk til 16 kr.

onsdag den 20. november

• Hovedret: Stegt flæsk med kartofler, gulerod og persillesauce til 56 kr.

• Biret: pandekage med is til 16 kr.

torsdag den 21. november

• Hovedret: Vegetarisk karrykål med kartofler til 56 kr.

• Biret: Risengrød med kanel og smørklat til 16 kr.

fredag den 22. november

• Hovedret: Fyldt rødspætterulle med kartofler, persillerodspure, stegte kartofler og hvidvinssauce til 56 kr.

• Biret: Abrikosgrød med fløde til 16 kr.

mandag den 25. november

• Hovedret: Svinekæber med urter, rodfrugtsmos og skysauce til 56 kr.

• Biret: Is med vafler til 16 kr.

tirsdag den 26. november

• Hovedret: Farseret porre med kartofler, gulerod og timiansauce til 56 kr.

• Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.

onsdag den 27. november

• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød og sennep til 56 kr.

• Biret: Hjertevaffel med flødeskum og syltetøj til 16 kr.

torsdag den 28. november

• Hovedret: Vegetarisk butterchicken med ris til 56 kr.

• Biret: Ananasfromage til 16 kr.

fredag den 29. november

• Hovedret: Fiskefrikadelle med kartofler, broccoli og kold remouladesauce til 56 kr.

• Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback