Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Menuplan for Rosenhaven på Rosenlund

fredag den 24. oktober

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerod og dildsauce til 58 kr.
  • Biret: Hybensuppe med flødeskum til 16 kr.

mandag den 27. oktober

  • Hovedret: Ribbensteg med kartofler, rødkål og skysauce til 58 kr.
  • Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.

tirsdag den 28. oktober

  • Hovedret: Linsesuppe med creme fraiche og foccaciabrød til 58 kr.
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk til 16 kr.

onsdag den 29. oktober

  • Hovedret: Frikadeller med kartofler, skysauce og bagte rødbeder til 58 kr.
  • Biret: Romfromage til 16 kr.

torsdag den 30. oktober

  • Hovedret: Stegt lever med løg, kartofler, blandet grønt og løgsauce til 58 kr.
  • Biret: Kiks med ost, grønt og druer til 16 kr.

fredag den 31. oktober

  • Hovedret: Rødspætteruller i grøntsagsfad med sennepssauce til 58 kr.
  • Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.

Mandag den 3. november

  • Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder til 56 kr.
  • Biret: Pandekage med is til 16 kr.

Tirsdag den 4. november

  • Hovedret: Krebinet med kartofler, skysauce og blomkål til 56 kr.
  • Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr.

Onsdag den 5. november

  • Hovedret: Vegetarisk paprikagryde med kartoffelrøsti til 56 kr.

  • Biret: Tunmousse med flute til 16 kr.

Torsdag den 6. november

  • Hovedret: Oksekødslasagne med grønkålssalat til 56 kr.

  • Biret: Citronfromage til 16 kr.

Fredag den 7. november juli

  • Hovedret: Stegt laks med kartofler, ærter og hollandaisesauce til 56 kr.

  • Biret: Tomatsuppe med creme fraiche til 16 kr.

Mandag den 10. november

  • Hovedret: Andesteg med kartofler, brune kartofler, skysauce og rødkål til 56 kr.

  • Biret: Rødgrød med mælk til 16 kr.

Tirsdag den 11. november

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos til 56 kr.

  • Biret: Syltet fersken med makronflødeskum 16 kr.

Onsdag den 12. november

  • Hovedret: Kartoffelfrikadelle med stegte kartofler/rodfrugter og svampestuvning til 56 kr.
  • Biret: Croissant med hønsesalat til 16 kr.

Torsdag den 13. november

  • Hovedret: Paneret skinkesnitzel med stegte kartofler, ærter og paprikasauce til 56 kr.
  • Biret: Mangofromage til 16 kr.

Fredag den 14. november

  • Hovedret: Fiskefilet med kartofler, gulerod og tartarsauce til 56 kr.
  • Biret: Klar suppe med kød-og melboller til 16 kr.

Mandag den 17. november

  • Hovedret: Kyllingelår med kartofler, skysauce, broccoli og drueagurk til 56 kr.
  • Biret: Frugtsalat med råcreme til 16 kr.

Tirsdag den 18. november

  • Hovedret: Græsk farsbrød med kartofler, gulerod og tzatziki til 56 kr.
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk 16 kr.

Onsdag den 19. november

  • Hovedret: Cremet vegetarisk pastaret med ost til 56 kr.
  • Biret: Frisk frugt til 16 kr.

Torsdag den 20. november

  • Hovedret: Brunkål med kartofler og flæsk til 56 kr.
  • Biret: Lun hybensuppe med flødeskum til 16 kr.

Fredag den 21. november

  • Hovedret: Fyldt rødspætterulle med kartofler, broccoli, stegte kartofler og hvidvinssauce til 56 kr.
  • Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.

Mandag den 24. november

  • Hovedret: Kylling i karry med ris og ærter til 56 kr.
  • Biret: Is med vafler til 16 kr.

Tirsdag den 25. november

  • Hovedret: Bøf med bløde løg, kartoffelrøsti, buketblanding og bearnaisesauce til 56 kr.
  • Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.

Onsdag den 26. november

  • Hovedret: Vegetarisk butterchicken med ris til 56 kr.
  • Biret: Lakseroulade på salat til 16 kr.

Torsdag den 27. november

  • Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød og sennep til 56 kr.

  • Biret: Ananasfromage til 16 kr.

Fredag den 28. november

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, broccoli og kold remouladesauce til 56 kr.
  • Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback