Menuplan for Rosenhaven på Rosenlund
mandag den 1. december
- Hovedret: Stegt kylling med flødekartofler og bønner til 58 kr.
- Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.
tirsdag den 2. december
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler til 58 kr.
- Biret: Skovbærgrød med mælk til 16 kr.
onsdag den 3. december
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og surt til 58 kr.
Biret: Pandekage med marmelade til 16 kr.
torsdag den 4. december
Hovedret: Kartoffel/porresuppe med bacondrys og brød til 58 kr.
- Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.
fredag den 5. december
Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 58 kr.
Biret: Minestronesuppe til 16 kr.
mandag den 8. december
Hovedret: Ribbensteg med kartofler, skysauce og rødkål til 58 kr.
- Biret: Is med vafler til 16 kr.
tirsdag den 9. december
Hovedret: Stegt lever med løg, kartofler, rodfrugter, løgsauce og surt til 58 kr.
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk 16 kr.
onsdag den 10. december
- Hovedret: Grøntdeller med pasta og cremet tomatsauce til 58 kr.
- Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.
torsdag den 11. december
- Hovedret: Julemedister med kartofler, rødkål og skysauce til 58 kr.
Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.
fredag den 12. december
- Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, ærter og persillesauce til 58 kr.
- Biret: Gulerodssuppe med creme fraiche til 16 kr.
mandag den 15. december
- Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, ærter og surt til 58 kr.
- Biret: Muldvarpeskud til 16 kr.
tirsdag den 16. december
- Hovedret: Chow chow med ris og stegt wokgrønt til 58 kr.
- Biret: Abrikosgrød med fløde 16 kr.
onsdag den 17. december
- Hovedret: Kartoffelæggekage med rugbrød go grønkålssalat til 58 kr.
- Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.
torsdag den 18. december
- Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbeder til 58 kr.
- Biret: Fløderand med saftsauce til 16 kr.
fredag den 19. december
- Hovedret: Laks med kartofler, broccoli og hollandaisesauce til 58 kr.
- Biret: Bondepige med slør til 16 kr.
mandag den 22. december
Hovedret: Kylling med ris, wokgrønt og hisinsauce til 58 kr.
- Biret: Hjertevaffel med flødeskum og syltetøj til 16 kr.
tirsdag den 23. december
Hovedret: Skipperlabskovs med purløg og rødbede til 58 kr.
Biret: Bagte blommer med flødeskum til 16 kr.
onsdag den 24. december (kun på forudbestilling)
Lukket Julemenu på forudbestilling.
torsdag den 25. december
Lukket
fredag den 26. december
- Lukket
mandag den 29. december
- Hovedret: Stegt kyllingeoverlår med kartofler, skysauce og agurkesalat til 58 kr.
- Biret: Is med vafler til 16 kr.
tirsdag den 30. december
Hovedret: Brændende kærlighed med mos og rødbeder til 58 kr.
Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.
onsdag den 31. december (kun på forudbestilling)
Lukket Smørrebrød på forudbestilling