Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Menuplan for Rosenhaven på Rosenlund

mandag den 1. december

  • Hovedret: Stegt kylling med flødekartofler og bønner til 58 kr.
  • Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.

tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler til 58 kr.
  • Biret: Skovbærgrød med mælk til 16 kr.

onsdag den 3. december

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og surt til 58 kr.

  • Biret: Pandekage med marmelade til 16 kr.

torsdag den 4. december

  • Hovedret: Kartoffel/porresuppe med bacondrys og brød til 58 kr.

  • Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.

fredag den 5. december

  • Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 58 kr.

  • Biret: Minestronesuppe til 16 kr.

mandag den 8. december

  • Hovedret: Ribbensteg med kartofler, skysauce og rødkål til 58 kr.

  • Biret: Is med vafler til 16 kr.

tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Stegt lever med løg, kartofler, rodfrugter, løgsauce og surt til 58 kr.

  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk 16 kr.

onsdag den 10. december

  • Hovedret: Grøntdeller med pasta og cremet tomatsauce til 58 kr.
  • Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.

torsdag den 11. december

  • Hovedret: Julemedister med kartofler, rødkål og skysauce til 58 kr.
  • Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.

fredag den 12. december

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, ærter og persillesauce til 58 kr.
  • Biret: Gulerodssuppe med creme fraiche til 16 kr.

mandag den 15. december

  • Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, ærter og surt til 58 kr.
  • Biret: Muldvarpeskud til 16 kr.

tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Chow chow med ris og stegt wokgrønt til 58 kr.
  • Biret: Abrikosgrød med fløde 16 kr.

onsdag den 17. december

  • Hovedret: Kartoffelæggekage med rugbrød go grønkålssalat til 58 kr.
  • Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.

torsdag den 18. december

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbeder til 58 kr.
  • Biret: Fløderand med saftsauce til 16 kr.

fredag den 19. december

  • Hovedret: Laks med kartofler, broccoli og hollandaisesauce til 58 kr.
  • Biret: Bondepige med slør til 16 kr.

mandag den 22. december

Hovedret: Kylling med ris, wokgrønt og hisinsauce til 58 kr.

  • Biret: Hjertevaffel med flødeskum og syltetøj til 16 kr.

tirsdag den 23. december

  • Hovedret: Skipperlabskovs med purløg og rødbede til 58 kr.

  • Biret: Bagte blommer med flødeskum til 16 kr.

onsdag den 24. december (kun på forudbestilling)

  • Lukket Julemenu på forudbestilling.

torsdag den 25. december

  • Lukket

fredag den 26. december

  • Lukket

mandag den 29. december

  • Hovedret: Stegt kyllingeoverlår med kartofler, skysauce og agurkesalat til 58 kr.
  • Biret: Is med vafler til 16 kr.

tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Brændende kærlighed med mos og rødbeder til 58 kr.

  • Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.

onsdag den 31. december (kun på forudbestilling)

  • Lukket Smørrebrød på forudbestilling

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback