Menuplan for Rosenhaven på Rosenlund
fredag den 24. oktober
- Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerod og dildsauce til 58 kr.
- Biret: Hybensuppe med flødeskum til 16 kr.
mandag den 27. oktober
- Hovedret: Ribbensteg med kartofler, rødkål og skysauce til 58 kr.
- Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.
tirsdag den 28. oktober
- Hovedret: Linsesuppe med creme fraiche og foccaciabrød til 58 kr.
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk til 16 kr.
onsdag den 29. oktober
- Hovedret: Frikadeller med kartofler, skysauce og bagte rødbeder til 58 kr.
- Biret: Romfromage til 16 kr.
torsdag den 30. oktober
- Hovedret: Stegt lever med løg, kartofler, blandet grønt og løgsauce til 58 kr.
- Biret: Kiks med ost, grønt og druer til 16 kr.
fredag den 31. oktober
- Hovedret: Rødspætteruller i grøntsagsfad med sennepssauce til 58 kr.
- Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.
Mandag den 3. november
- Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder til 56 kr.
Biret: Pandekage med is til 16 kr.
Tirsdag den 4. november
- Hovedret: Krebinet med kartofler, skysauce og blomkål til 56 kr.
- Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr.
Onsdag den 5. november
Hovedret: Vegetarisk paprikagryde med kartoffelrøsti til 56 kr.
Biret: Tunmousse med flute til 16 kr.
Torsdag den 6. november
Hovedret: Oksekødslasagne med grønkålssalat til 56 kr.
- Biret: Citronfromage til 16 kr.
Fredag den 7. november juli
Hovedret: Stegt laks med kartofler, ærter og hollandaisesauce til 56 kr.
Biret: Tomatsuppe med creme fraiche til 16 kr.
Mandag den 10. november
Hovedret: Andesteg med kartofler, brune kartofler, skysauce og rødkål til 56 kr.
- Biret: Rødgrød med mælk til 16 kr.
Tirsdag den 11. november
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos til 56 kr.
- Biret: Syltet fersken med makronflødeskum 16 kr.
Onsdag den 12. november
- Hovedret: Kartoffelfrikadelle med stegte kartofler/rodfrugter og svampestuvning til 56 kr.
- Biret: Croissant med hønsesalat til 16 kr.
Torsdag den 13. november
- Hovedret: Paneret skinkesnitzel med stegte kartofler, ærter og paprikasauce til 56 kr.
Biret: Mangofromage til 16 kr.
Fredag den 14. november
- Hovedret: Fiskefilet med kartofler, gulerod og tartarsauce til 56 kr.
- Biret: Klar suppe med kød-og melboller til 16 kr.
Mandag den 17. november
- Hovedret: Kyllingelår med kartofler, skysauce, broccoli og drueagurk til 56 kr.
- Biret: Frugtsalat med råcreme til 16 kr.
Tirsdag den 18. november
- Hovedret: Græsk farsbrød med kartofler, gulerod og tzatziki til 56 kr.
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk 16 kr.
Onsdag den 19. november
- Hovedret: Cremet vegetarisk pastaret med ost til 56 kr.
- Biret: Frisk frugt til 16 kr.
Torsdag den 20. november
- Hovedret: Brunkål med kartofler og flæsk til 56 kr.
- Biret: Lun hybensuppe med flødeskum til 16 kr.
Fredag den 21. november
- Hovedret: Fyldt rødspætterulle med kartofler, broccoli, stegte kartofler og hvidvinssauce til 56 kr.
- Biret: Risengrød med smør og kanelsukker til 16 kr.
Mandag den 24. november
- Hovedret: Kylling i karry med ris og ærter til 56 kr.
- Biret: Is med vafler til 16 kr.
Tirsdag den 25. november
- Hovedret: Bøf med bløde løg, kartoffelrøsti, buketblanding og bearnaisesauce til 56 kr.
- Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.
Onsdag den 26. november
- Hovedret: Vegetarisk butterchicken med ris til 56 kr.
- Biret: Lakseroulade på salat til 16 kr.
Torsdag den 27. november
Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød og sennep til 56 kr.
- Biret: Ananasfromage til 16 kr.
Fredag den 28. november
- Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, broccoli og kold remouladesauce til 56 kr.
- Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.