Menuplan December/januar
mandag den 25. november
• Hovedret: Svinekæber med urter, rodfrugtsmos og skysauce til 56 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
tirsdag den 26. november
• Hovedret: Farseret porre med kartofler, gulerod og timiansauce til 56 kr.
• Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.
onsdag den 27. november
• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød og sennep til 56 kr.
• Biret: Hjertevaffel med flødeskum og syltetøj til 16 kr.
torsdag den 28. november
• Hovedret: Vegetarisk butterchicken med ris til 56 kr.
• Biret: Ananasfromage til 16 kr.
fredag den 29. november
• Hovedret: Fiskefrikadelle med kartofler, broccoli og kold remouladesauce til 56 kr.
• Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.
mandag den 2. december
• Hovedret: Kødboller i tomatsauce med ris eller spaghetti til 56 kr.
• Biret: Æbletærte med creme fraiche til 16 kr.
tirsdag den 3. december
• Hovedret: Tarteletter med høns i asparges til 56 kr.
• Biret: Pandekage med marmelade til 16 kr.
onsdag den 4. december
• Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålssalat til 56 kr.
• Biret: Citronfromage til 16 kr.
torsdag den 5. december
• Hovedret: Vegetarisk nøddepostej med kartofler og brun sauce til 56 kr.
• Biret: Minestronesuppe til 16 kr.
fredag den 6. december
• Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 56 kr.
• Biret: Risengrød med kanelsukker til 16 kr.
mandag den 9. december
• Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og surt til 56 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
tirsdag den 10. december
• Hovedret: Julemedister med kartofler, rødkål og skysauce til 56 kr.
• Biret: Jordskoksuppe med flute 16 kr.
onsdag den 11. december
• Hovedret: Svensk pølseret med rugbrød, sennep og purløg til 56 kr.
• Biret: Appelsinfromage til 16 kr.
torsdag den 12. december
• Hovedret: Stegt lever med kartofler, rodfrugter, løgsauce og surt til 56 kr.
• Biret: Frugtsalat med råcreme til 16 kr.
fredag den 13. december
• Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerod og persillesauce til 56 kr.
• Biret: Risengrød med kanelsukker til 16 kr.
mandag den 16. december
• Hovedret: Mørbradgryde med mos og bønner til 56 kr.
• Biret: Budding med saftsauce til 16 kr.
tirsdag den 17. december
• Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, ærter og agurkesalat til 56 kr.
• Biret: Abrikosgrød med fløde 16 kr.
onsdag den 18. december
• Hovedret: Biksemad med spejlæg og rødbede til 56 kr.
• Biret: Fløderand med saftsauce til 16 kr.
torsdag den 19. december
• Hovedret: Kartoffelæggekage med rugbrød og grønkålssalat til 56 kr.
• Biret: Linsesuppe med creme fraiche til 16 kr.
fredag den 20. december
• Hovedret: Fiskelasagne med grøn salat til 56 kr.
• Biret: Jordbærgrød med fløde til 16 kr.
mandag den 23. december
• Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede og purløg til 56 kr.
• Biret: Blommegrød med mælk til 16 kr
tirsdag den 24. december
Lukket kun forudbestilling
onsdag den 25. december
Lukket
torsdag den 26. december
Lukket
fredag den 27. december
• Hovedret: Grillet laks med stegte kartofler og porresauce til 56 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
mandag den 30. december
• Hovedret: Marineret kalkunbryst med kartoffelrøsti og peberfrugtssauce til 56 kr.
• Biret: Bondepige med slør til 16 kr.
tirsdag den 31. december
Lukket
onsdag den 1. januar
• Hovedret: Lukket
• Biret: Lukket
torsdag den 2. januar
• Hovedret: Hjertebolognese med rosfrugtsmos til 58 kr.
• Biret: Vafler med syltetøj og flødeskum til 16 kr.
fredag den 3. januar
• Hovedret: Fiskefilet med kartoffel, ærtesalat og kold remouladesauce til 58 kr.
• Biret: Jordskoksuppe med creme fraiche til 16 kr.
mandag den 6. januar
• Hovedret: Kalkunbryst med stegte kartofler, rødvinssauce og bønner til 58 kr.
• Biret: Pære med makronflødeskum til 16 kr.
tirsdag den 7. januar
• Hovedret: Stegt medister med kartofler, rødkål og brun sauce til 58 kr.
• Biret: Stikkelsbærgrød med fløde til 16 kr.
onsdag den 8. januar
• Hovedret: Kernebøffer med bløde løg, blomkålssalat og dressing til 58 kr.
• Biret: Vaniljebudding med saftsauce til 16 kr.
Torsdag den 9. januar
• Hovedret: Karrykål med oksekød og gulerod til 58 kr.
• Biret: Bondepige med slør 16 kr.
fredag den 10. januar
• Hovedret: Stegt fisk med flødekartofler til 58 kr.
• Biret: Champignonsuppe til 16 kr.
mandag den 13. januar
• Hovedret: Vikingegryde med ris og salat til 58 kr.
• Biret: Tomatsuppe med flute til 16 kr.
tirsdag den 14. januar
• Hovedret: Hakkebøf med kartoffelbåde, bearnaisesauce og ærter til 58 kr.
• Biret: Amerikanske pandekager med sirup til 16 kr.
onsdag den 15. januar
• Hovedret: Frikadeller med snysk til 58 kr.
• Biret: Gammeldags æblekage til 16 kr.
torsdag den 16. januar
• Hovedret: Chili sin carne med blomkål, ris og creme fraiche til 58 kr.
• Biret: Fløderand med saftsauce 16 kr.
fredag den 17. januar
• Hovedret: Fiskelasagne med spidkålssalat til 58 kr.
• Biret: Limefromage til 16 kr.
mandag den 20. januar
• Hovedret: Kylling i estragonsauce med ris og blandet grønt til 58 kr.
• Biret: Syltet fersken med makronflødeskum til 16 kr.
tirsdag den 21. januar
• Hovedret: Krebinetter med kartofler, mix grønt og brun sauce til 58 kr.
• Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner til 16 kr.
onsdag den 22. januar
• Hovedret: Kyllingefrikadeller med brasede kartofler, blandet grønt og paprikasauce til 58 kr.
• Biret: Is med vafler til 16 kr.
torsdag den 23. januar
• Hovedret: Quinoabøffer med syltet rødløg på brød med kartoffelbåde og mayo til 58 kr.
• Biret: Risengrød med kanelsukker og smør til 16 kr.
fredag den 24. januar
• Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 58 kr.
• Biret: Tiramisu til 16 kr.
mandag den 27. januar
• Hovedret: Kylling i karry med ris, broccoli og mangochutney til 58 kr.
• Biret: Is med vafler
tirsdag den 28. januar
• Hovedret: Chili con carne med ris og salat til 58 kr.
• Biret: Mannagrød med kanelsukker og smør til 16 kr.
onsdag den 29. januar
• Hovedret: Forloren hare med stegte kartofler, vildtsauce, blomkål og ribsgele til 58 kr.
• Biret: Baileyfromage til 16 kr.
torsdag den 30. januar
• Hovedret: Veggieburger med mangosalat, kartoffelbåde og mayo til 58 kr.
• Biret: Pannacota mad æble/kanelsauce til 16 kr.
fredag den 31. januar
• Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, råkost og persillesauce til 58 kr.
• Biret: Abrikosgrød med fløde til 16 kr.