
Menuplan
mandag den 3. februar
- Hovedret: Thai kylling med ris og thai agurkesalat til 58 kr.
Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.
tirsdag den 4. februar
- Hovedret: Krebinet med kartofler og stuvet ærter og gulerødder til 58 kr.
- Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum til 16 kr.
onsdag den 5. februar
Hovedret: Svensk pølseret med purløg til 58 kr.
Biret: Romfromage til 16 kr.
torsdag den 6. februar
Hovedret: Hytteostpostej med foccaciabrød og coleslaw til 58 kr.
- Biret: Croissant med hønsesalat til 16 kr.
fredag den 7. februar
Hovedret: Laks med kartofler, gulerødder og hollandaisesauce til 58 kr.
Biret: Blomkålssuppe med flute til 16 kr.
mandag den 10. februar
Hovedret: Brændende kærlighed med mos, ærter og rødbeder til 58 kr.
- Biret: Vanljefromage til 16 kr.
tirsdag den 11. februar
Hovedret: Kylling i karry med ris og broccoli til 58 kr.
- Biret: Budding med saftsauce 16 kr.
onsdag den 12. februar
- Hovedret: Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og gulerødder til 58 kr.
- Biret: Pandekage med is til 16 kr.
torsdag den 13. februar
- Hovedret: Vegetarisk bolognese med rodfrugtsmos til 58 kr.
Biret: Hindbærfromage til 16 kr.
fredag den 14. februar
• Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, ærter og citronsauce til 58 kr.
• Biret: Tomatsauce med creme fraiche til 16 kr.
mandag den 17. februar
• Hovedret: Afrikansk gryderet med kartoffelmos til 58 kr.
• Biret: Citronfromage til 16 kr.
tirsdag den 18. februar
• Hovedret: Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og brød til 58 kr.
• Biret: Fløjlsgrød med kanelsukker16 kr.
onsdag den 19. februar
• Hovedret: Spinatlasagne med grøn salat til 58 kr.
• Biret: Syltet fersken med makronflødeskum til 16 kr.
torsdag den 20. februar
• Hovedret: Frikadeller med kold kartoffelsalat og broccolisalat til 58 kr.
• Biret: Kold æblesuppe med flødeskum til 16 kr.
fredag den 21. februar
- Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 58 kr.
- Biret: Karrysuppe med flute til 16 kr.
mandag den 24. februar
- Hovedret: Flæskesteg med kartofler, broccoli til 58 kr.
- Biret: Stikkelsbærgrød med fløde til 16 kr.
tirsdag den 25. februar
- Hovedret: Stegt medister med kartofler, stuvet hvidkål til 58 kr.
- Biret: Mandelbudding med saftsauce til 16 kr.
onsdag den 26. februar
- Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og rugbrød til 58 kr.
- Biret: Minestronesuppe til 16 kr.
torsdag den 27. februar
Hovedret: Vegetarisk orientalsk gryderet med ris til 58 kr.
- Biret: Pandekage syltetøj og flødeskum til 16 kr.
fredag den 28. februar
- Hovedret: Lasagne med torsk-appelsin og fennikel til 58 kr.
- Biret: Gammeldags æblekage til 16 kr.