Skip til hoved indholdet Job Job

Menuplan

mandag den 3. februar

  • Hovedret: Thai kylling med ris og thai agurkesalat til 58 kr.
  • Biret: Æblegrød med mælk til 16 kr.

tirsdag den 4. februar

  • Hovedret: Krebinet med kartofler og stuvet ærter og gulerødder til 58 kr.
  • Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum til 16 kr.

onsdag den 5. februar

  • Hovedret: Svensk pølseret med purløg til 58 kr.

  • Biret: Romfromage til 16 kr.

torsdag den 6. februar

  • Hovedret: Hytteostpostej med foccaciabrød og coleslaw til 58 kr.

  • Biret: Croissant med hønsesalat til 16 kr.

fredag den 7. februar

  • Hovedret: Laks med kartofler, gulerødder og hollandaisesauce til 58 kr.

  • Biret: Blomkålssuppe med flute til 16 kr.

mandag den 10. februar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med mos, ærter og rødbeder til 58 kr.

  • Biret: Vanljefromage til 16 kr.

tirsdag den 11. februar

  • Hovedret: Kylling i karry med ris og broccoli til 58 kr.

  • Biret: Budding med saftsauce 16 kr.

onsdag den 12. februar

  • Hovedret: Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og gulerødder til 58 kr.
  • Biret: Pandekage med is til 16 kr.

torsdag den 13. februar

  • Hovedret: Vegetarisk bolognese med rodfrugtsmos til 58 kr.
  • Biret: Hindbærfromage til 16 kr.

fredag den 14. februar

• Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, ærter og citronsauce til 58 kr.

• Biret: Tomatsauce med creme fraiche til 16 kr.

mandag den 17. februar

• Hovedret: Afrikansk gryderet med kartoffelmos til 58 kr.

• Biret: Citronfromage til 16 kr.

tirsdag den 18. februar

• Hovedret: Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og brød til 58 kr.

• Biret: Fløjlsgrød med kanelsukker16 kr.

onsdag den 19. februar

• Hovedret: Spinatlasagne med grøn salat til 58 kr.

• Biret: Syltet fersken med makronflødeskum til 16 kr.

torsdag den 20. februar

• Hovedret: Frikadeller med kold kartoffelsalat og broccolisalat til 58 kr.

• Biret: Kold æblesuppe med flødeskum til 16 kr.

fredag den 21. februar

  • Hovedret: Fish and chips med tartarsauce til 58 kr.
  • Biret: Karrysuppe med flute til 16 kr.

mandag den 24. februar

  • Hovedret: Flæskesteg med kartofler, broccoli til 58 kr.
  • Biret: Stikkelsbærgrød med fløde til 16 kr.

tirsdag den 25. februar

  • Hovedret: Stegt medister med kartofler, stuvet hvidkål til 58 kr.
  • Biret: Mandelbudding med saftsauce til 16 kr.

onsdag den 26. februar

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og rugbrød til 58 kr.
  • Biret: Minestronesuppe til 16 kr.

torsdag den 27. februar

  • Hovedret: Vegetarisk orientalsk gryderet med ris til 58 kr.

  • Biret: Pandekage syltetøj og flødeskum til 16 kr.

fredag den 28. februar

  • Hovedret: Lasagne med torsk-appelsin og fennikel til 58 kr.
  • Biret: Gammeldags æblekage til 16 kr.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback