Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – november 2025

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00

Salg af varm mad stopper kl. 12.45

Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

  • Hovedret 58 kr.
  • Forret/dessert 16 kr.
  • Frokostret 30 kr.

Mandag den 3. november

  • Hovedret: Chili con carne serveret med ris, cremefraiche og blandet salat
  • Dessert: Mangodessert med chokoladepynt
  • Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 4. november

  • Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål, surt og kartofler
  • Dessert: Rombudding med kirsebærsovs
  • Frokostret: Broccoli frikadeller med rugbrød og surt

Onsdag den 5. november

  • Hovedret: Lakselasagne serveret med blandet salat og dressing
  • Dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Vegetarisk garam masala med ris og raita

Torsdag den 6. november

  • Forret: Tunmousse med citron, dild og flutes
  • Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, kartofler og balsamico/honning bagte rødbeder og gulerødder
  • Frokostret: Tarteletter med høns i asparges

Fredag den 7. november

  • Hovedret: Efterårsgryde med græskar serveret med drueagurk og cremet kartoffelmos
  • Dessert: Henkogt ananas med råcreme
  • Frokostret: Kreativ ret

Mandag den 10. november Mortens Aften

Hovedretten og biretten skal forudbestilles imellem den 30.10- 04.11

  • Hovedret: Andebryst med hvide og brunede kartofler, bagte æbler og svesker, skysauce og rød-kål
  • Dessert: Gammeldags æblekage med ribsgele og flødeskum
  • Frokostret: Cremet tomatsuppe med nudler og hjemmebagt brød

Tirsdag den 11. november

  • Hovedret: Skipperlabskovs serveret med persillesmør, rødbeder og rugbrød
  • Dessert: Frugtsalat med kiks
  • Frokostret: Chili tærte med sprød salat og dressing

Onsdag den 12. november

  • Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, kartofler, citron, remoulade og gulerodsråkost
  • Dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
  • Frokostret: Kylling tikka masala med couscous og myntedressing

Torsdag den 13. november

  • Forret: Broccolisuppe med sprød bacon og hjemmebagt brød
  • Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, kartofler, asier og smørdampet broccoli blanding
  • Frokostret: Croissant med rejesalat

Fredag den 14. november

  • Hovedret: Krebinetter serveret med kartofler og stuvet hvidkål
  • Dessert: Rødgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Kreativ ret

Mandag den 17. november

  • Forret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
  • Hovedret: Kalkunfrikadeller serveret med pikantsovs, stegte kartofler og bagte selleri
  • Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 18. november

  • Hovedret: Valgflæsk
  • Dessert: Citronfromage

Onsdag den 19. november

  • Forret: Minestronesuppe med flutes
  • Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, asier, skysovs og kartofler
  • Frokostret: Svensk pølseret med hjemmebagt brød

Torsdag den 20. november

  • Hovedret: Frikadeller serveret med Italienske flødekartofler og blandet salat
  • Dessert: Hybensuppe med vanilje skum
  • Frokostret: Pizza med salat

Fredag den 21. november

  • Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat
  • Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
  • Frokostret: Kreativret

Mandag den 24. november

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og bagt græskar salat
  • Dessert: Solbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Kreativ ret

Tirsdag den 25. november

  • Forret: Laksemousse med hjemmebagt flute
  • Hovedret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med kartofler og stegte squash
  • Frokostret: Kylling i rød karry med bulgur

Onsdag den 26. november

  • Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
  • Dessert: Fromage med kirsebær sauce
  • Frokostret: Spansk æggekage med salat

Torsdag den 27. november

  • Forret: Mannagrød med kanelsukker og smør
  • Hovedret: Farsbrød serveret med estragonskysovs, kartofler, ribsgele og vinterslaw
  • Frokostret: Samosa med sprød salat

Fredag den 28. november

  • Forret: Græskarsuppe med hjemmebagt brød
  • Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
  • Frokostret: Kreativ ret

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback