Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – januar 2026

Udleverings tider

Mandag til fredag kl. 11.30- 12.00

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

Hovedret 58 kr.

Egegården Menuplan – Januar 2026

Fredag den 2. januar

  • Frokostret: Honning marineret skinkesteg serveret med flødekartofler og haricots vert og glaseret perleløg

Mandag den 5. januar

  • Frokostret: Chili con carne serveret med ris og cremefraiche

Tirsdag den 6. januar

  • Frokostret: Forloren hare serveret med vildtsovs, asier og kartofler

Onsdag den 7. januar

  • Frokostret: Mørbradgryde serveret med drueagurk og cremet kartoffelmos

Torsdag den 8. januar

  • Frokostret: Kylling serveret med skysovs, stegte rodfrugter og krydret hjemmelavet agurkesalat

Fredag den 9. januar

  • Frokostret: Stegte pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup

Mandag den 12. januar

  • Frokostret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris, smørdampet broccoli

Tirsdag den 13. januar

  • Frokostret :Forloren hare serveret med vildtsovs, kartofler asier og parmesanstegte blomkål

Onsdag den 14. januar

  • Hovedret: Krebinetter serveret med kartofler og stuvet hvidkål

Torsdag den 15. januar

  • Frokostret: Kylling i paprika/flødesovs serveret med ris

Fredag den 16. januar

  • Frokostret: Grøntsagsgratin serveret med persillesmør, glaseret skinke og sennep

Mandag den 19. januar

  • Frokostret: Kalkunfrikadeller serveret med cremet tomatsauce, stegte kartofler og bagte selleri

Tirsdag den 20. januar

  • Hovedret: Frikadeller serveret med Italienske flødekartofler

Onsdag den 21. januar

  • Frokostret: Kyllingelasagne med salat

Torsdag den 22. januar

  • Frokostret: Stegt fiskefilet serveret med persillesovs, citron, kartofler og dampede grøntsager

Fredag den 23. januar

  • Frokostret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med kartofler og stegte squash

Mandag den 26. januar

  • Frokostret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og bagt græskar

Tirsdag den 27. januar

  • Frokostret: Farsbrød serveret med estragonskysovs, kartofler, ribsgele

Onsdag den 28. januar

  • Frokostret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysauce, kartofler og surt

Torsdag den 29. januar

  • Frokostret: Dampet laks med stuvet spinat, smørstegte kartofler

Fredag den 30. januar

  • Frokostret: Husarsteg serveret med svampesauce, kartofler og smørdampet broccoli og bagte peberfrugter

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback