Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – januar 2026
Udleverings tider
Mandag til fredag kl. 11.30- 12.00
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
Hovedret 58 kr.
Egegården Menuplan – Januar 2026
Fredag den 2. januar
- Frokostret: Honning marineret skinkesteg serveret med flødekartofler og haricots vert og glaseret perleløg
Mandag den 5. januar
- Frokostret: Chili con carne serveret med ris og cremefraiche
Tirsdag den 6. januar
- Frokostret: Forloren hare serveret med vildtsovs, asier og kartofler
Onsdag den 7. januar
- Frokostret: Mørbradgryde serveret med drueagurk og cremet kartoffelmos
Torsdag den 8. januar
- Frokostret: Kylling serveret med skysovs, stegte rodfrugter og krydret hjemmelavet agurkesalat
Fredag den 9. januar
- Frokostret: Stegte pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup
Mandag den 12. januar
- Frokostret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris, smørdampet broccoli
Tirsdag den 13. januar
- Frokostret :Forloren hare serveret med vildtsovs, kartofler asier og parmesanstegte blomkål
Onsdag den 14. januar
- Hovedret: Krebinetter serveret med kartofler og stuvet hvidkål
Torsdag den 15. januar
- Frokostret: Kylling i paprika/flødesovs serveret med ris
Fredag den 16. januar
- Frokostret: Grøntsagsgratin serveret med persillesmør, glaseret skinke og sennep
Mandag den 19. januar
- Frokostret: Kalkunfrikadeller serveret med cremet tomatsauce, stegte kartofler og bagte selleri
Tirsdag den 20. januar
- Hovedret: Frikadeller serveret med Italienske flødekartofler
Onsdag den 21. januar
- Frokostret: Kyllingelasagne med salat
Torsdag den 22. januar
- Frokostret: Stegt fiskefilet serveret med persillesovs, citron, kartofler og dampede grøntsager
Fredag den 23. januar
- Frokostret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med kartofler og stegte squash
Mandag den 26. januar
- Frokostret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og bagt græskar
Tirsdag den 27. januar
- Frokostret: Farsbrød serveret med estragonskysovs, kartofler, ribsgele
Onsdag den 28. januar
- Frokostret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
Torsdag den 29. januar
- Frokostret: Dampet laks med stuvet spinat, smørstegte kartofler
Fredag den 30. januar
- Frokostret: Husarsteg serveret med svampesauce, kartofler og smørdampet broccoli og bagte peberfrugter