Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – december 2025
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
- Hovedret 58 kr.
- Forret/dessert 16 kr.
- Frokostret 30 kr.
Mandag den 1. december
- Hovedret: Coq au vin serveret med stegte kartofler
- Dessert: Mango dessert med chokoladeskum
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 2. december
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
- Dessert: Aspargessuppe med hjemmebagt brød
- Frokostret: Asiatiske frikadeller med nuddelsalat
Onsdag den 3. december
- Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder
- Dessert: Panna cotta med saltkaramelsauce
- Frokostret: Kreativ ret
Torsdag den 4. december
- Forret: Stegt fiskefilet serveret med citronsovs, remulade og kartofler, gulerodsråkost med dild og ærter
- Hovedret: Blåbærsuppe med tvebakker
- Frokostret: Carry med søde kartofler og kikærter serveret med ris
Fredag den 5. december
- Hovedret: Kalkungryderet serveret med løse ris og kokosflager
- Dessert: Chokoladebudding med flødeskum
- Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 8. december
- Forret: Champignonsuppe med brød croutons
- Hovedret: Dampet fisk, smørdampet spinat serveret med hollandaisesovs og stegte kartofler, citron
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 9. december
- Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød
- Dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Fyldt courgette med blandet salat
Onsdag den 10. december
- Hovedret: Shepherds pie serveret med tomatsalat og basilikumpesto
- Dessert: Fløderand med kirsebærsovs
- Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning
Torsdag den 11. december
- Cafeen er lukket på grund af julefrokost
Fredag den 12. december
- Forret: Juliennesuppe med flutes
- Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med ratatouille pasta
- Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 15. december
- Forret: Fiskefrikadeller serveret med remoulade, let stuvet spidskål og gulerødder, citron og kartofler
- Dessert: Henkogt fersken med råcreme
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 16. december
- Hovedret: Moussaka med græsk salat og dressing
- Dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
- Frokostret: Chop suey med kylling
Onsdag den 17. december
- Forret: Tun mousse med flute
- Hovedret: Karbonader serveret med kartofler og stuvede ærter og gulerødder
- Frokostret: Kreativ ret
Torsdag den 18. december
- Hovedret: Gryderet med cocktailpølser, cremet mos og surt
- Dessert: Alliancegrød med kaffefløde
- Frokostret: Kylling tikka masala med fladbrød og mynte dressing
Fredag den 19. december
- Hovedret: Kyllingelasagne med tomatsalat og hvidløgsdressing
- Dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
- Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 22. december
- Hovedret: Champignonsuppe med hjemmelavet brød
- Dessert: Frikadeller med pasta gratin kålslaw
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 23. december
- Hovedret: Kylling i eksotisk karrysauce med ris og stegte blomkål
- Dessert: Ananasfromage med flødeskum
- Frokostret: Grøntsagslasagne med salat og dressing
Onsdag den 24. december - Juleaften
- Cafeen er lukket
Torsdag den 25. december - 1. Juledag
- Cafeen er lukket
Fredag den 26. december - 2. Juledag
- Cafeen er lukket
Mandag den 29. december
- Forret: Klar suppe med kød-og melboller
- Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler og tzatziki
- Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 30. december
- Hovedret: Bolognese med pasta og sprød salat
- Dessert: Tiramisu
- Frokostret: Stjerneskud
Onsdag den 31. december - Nytårs aften
- Cafeen er lukket