Egegårdens Menuplan Pensionistcafé – december 2025
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
- Hovedret 58 kr.
- Forret/dessert 16 kr.
- Frokostret 30 kr.
Mandag den 1. december
Hovedret: Coq au vin serveret med stegte kartofler
Dessert: Mango dessert med chokoladeskum
Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 2. december
Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
Dessert: Aspargessuppe med hjemmebagt brød
Frokostret: Asiatiske frikadeller med nuddelsalat
Onsdag den 3. december
Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder
Dessert: Panna cotta med saltkaramelsauce
Frokostret: Kreativ ret
Torsdag den 4. december
Forret: Stegt fiskefilet serveret med citronsovs, remulade og kartofler, gulerodsråkost med dild og ærter
Hovedret: Blåbærsuppe med tvebakker
Frokostret: Carry med søde kartofler og kikærter serveret med ris
Fredag den 5. december
Hovedret: Kalkungryderet serveret med løse ris og kokosflager
Dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 8. december
Forret: Champignonsuppe med brød croutons
Hovedret: Dampet fisk, smørdampet spinat serveret med hollandaisesovs og stegte kartofler, ci-tron
Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 9. december
Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød
Dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
Frokostret: Fyldt courgette med blandet salat
Onsdag den 10. december
Hovedret: Shepherds pie serveret med tomatsalat og basilikumpesto
Dessert: Fløderand med kirsebærsovs
Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning
Torsdag den 11. december Julefrokost Cafeen er lukket
Fredag den 12. december
Forret: Juliennesuppe med flutes
Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med ratatouille pasta
Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 15. december
Forret: Fiskefrikadeller serveret med remoulade, let stuvet spidskål og gulerødder, citron og kar-tofler
Dessert: Henkogt fersken med råcreme
Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 16. december
Hovedret: Moussaka med græsk salat og dressing
Dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
Frokostret: Chop suey med kylling
Onsdag den 17. december
Forret: Tun mousse med flute
Hovedret: Karbonader serveret med kartofler og stuvede ærter og gulerødder
Frokostret: Kreativ ret
Torsdag den 18. december
Hovedret: Gryderet med cocktailpølser, cremet mos og surt
Dessert: Alliancegrød med kaffefløde
Frokostret: Kylling tikka masala med fladbrød og mynte dressing
Fredag den 19. december
Hovedret: Kyllingelasagne med tomatsalat og hvidløgsdressing
Dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Frokostret: Kreativ ret
Mandag den 22. december
Hovedret: Champignonsuppe med hjemmelavet brød
Dessert: Frikadeller med pasta gratin kålslaw
Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 23. december
Hovedret: Kylling i eksotisk karrysauce med ris og stegte blomkål
Dessert: Ananasfromage med flødeskum
Frokostret: Grøntsagslasagne med salat og dressing
Onsdag den 24. december Juleaften Cafeen er lukket
Torsdag den 25. december Juledag Cafeen er lukket
Fredag den 26. december 2 Juledag Cafeen er lukket
Mandag den 29. december
Forret: Klar suppe med kød-og mel boller
Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler og tzatziki
Frokostret: Kreativ ret
Tirsdag den 30. december
Hovedret: Bolognese med pasta og sprød salat
Dessert: Tiramisu
Frokostret: Stjerneskud
Onsdag den 31. december Nytårs aften Cafeen er lukket