Egegården Menuplan – Oktober 2024
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
Hovedret 56 kr.
Forret/dessert 16 kr.
Frokostret 29 kr.
Tirsdag den 1. oktober
Hovedret: Kalkungryderet a´ la´ stroganoff serveret med årstidens grøntsager og kartoffelmos
Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
Frokostret: Pitabrød med falafler og frisk koriander dressing
Onsdag den 2. oktober
Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Tomatsuppe med nudler
Frokostret: Dahl med naanbrød
Torsdag den 3. oktober
Hovedret: Farsbrød med røde linser serveret med grønpebersovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler
Forret/dessert: Banoffee pie (Engelsk banan dessert)
Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning
Fredag den 4. oktober
Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 7. oktober
Hovedret: Æggekage med bacon, tomat, purløg og rugbrød
Forret/dessert: Æblegrød med kaffefløde
Frokostret: Tortilla med blandet salat
Tirsdag den 8. oktober
Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
Forret/dessert: Henkogt fresken med råcreme
Frokostret: Pizza med blandet salat
Onsdag den 9. oktober
Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
Frokostret: Porretærte med bacon samt tomatsalat
Torsdag den 10. oktober
Cafeen er lukket
Fredag den 11. oktober
Hovedret: Krebinet serveret med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
Forret/dessert: Blomkålssuppe
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 14. oktober
Hovedret: Koteletter i fad med karrysovs serveret med løse ris
Forret/dessert: Henkogt pære med makronflødeskum
Frokostret: Croissant med rejesalat
Tirsdag den 15. oktober
Hovedret: Svampefrikadeller serveret med svampesovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler
Forret/dessert: Røget laks med slikasparges, dild, tomat og flutes
Frokostret: Kylling med cashewnødder
Onsdag den 16. oktober
Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
Forret/dessert: Tiramisu
Frokostret: Frokostsalat med kylling, ananas og grov flutes
Torsdag den 17. oktober
Hovedret: Fisk Florentine serveret med årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Solbærdessert med chokoladepynt
Frokostret: Bagt pasta med auberginer, svampe og mascarpone
Fredag den 18. oktober
Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med pikantsovs, årstidens grøntsager og pasta
Forret/dessert: Skovbærgrød med kaffefløde
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 21. oktober
Hovedret: Kogt kylling serveret med peberrodssovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Brombærsuppe med kammerjunker
Frokostret: Burgerbolle med æg og rejer
Tirsdag den 22. oktober
Hovedret: Paneret rødspætte med citron og persille serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
Frokostret: Grøntsagsfrikadeller med tabbouleh
Onsdag den 23. oktober
Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
Frokostret: Tærte med tomat og løg hertil blandet salat
Torsdag den 24. oktober
Hovedret: Grøntsagslasagne serveret med blandet salat
Forret/dessert: Dessert med frugt og chiafrø
Frokostret: Svensk pølseret med purløg
Fredag den 24. oktober
Hovedret: Villdtragout serveret med drueagurk og kartoffelmos
Forret/dessert: Bagt æblekage med flødeskum
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 28. oktober
Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
Forret/dessert: Hjemmelavet is med vafler
Frokostret: Rødbede tortilla med kylling og blandet salat
Tirsdag den 29. oktober
Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder
Forret/dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Frokostret: Frikadeller med marineret kartoffelsalat
Onsdag den 30. oktober
Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Porresuppe
Frokostret: Kylling Tikka Masala med ris
Torsdag den 31. oktober
Hovedret: Dampet fisk serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Blommegrød med kaffefløde
Frokostret: kartoffelæggekage med skinke, hertil tomat, forårsløg og rugbrød