Skip til hoved indholdet

Egegården Menuplan – Oktober 2024

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00

Salg af varm mad stopper kl. 12.45

Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

Hovedret 56 kr.

Forret/dessert 16 kr.

Frokostret 29 kr.

Tirsdag den 1. oktober

Hovedret: Kalkungryderet a´ la´ stroganoff serveret med årstidens grøntsager og kartoffelmos

Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj

Frokostret: Pitabrød med falafler og frisk koriander dressing

Onsdag den  2. oktober

Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Tomatsuppe med nudler

Frokostret: Dahl med naanbrød

Torsdag den 3. oktober

Hovedret: Farsbrød med røde linser serveret med grønpebersovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler

Forret/dessert: Banoffee pie (Engelsk banan dessert)

Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning

Fredag den 4. oktober

Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 7. oktober

Hovedret: Æggekage med bacon, tomat, purløg og rugbrød

Forret/dessert: Æblegrød med kaffefløde

Frokostret: Tortilla med blandet salat

Tirsdag den 8. oktober

Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler

Forret/dessert: Henkogt fresken med råcreme

Frokostret: Pizza med blandet salat

Onsdag den 9. oktober

Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker

Frokostret: Porretærte med bacon samt tomatsalat

Torsdag den 10. oktober

Cafeen er lukket

Fredag den 11. oktober

Hovedret: Krebinet serveret med stuvet ærter og gulerødder og kartofler

Forret/dessert: Blomkålssuppe

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 14. oktober

Hovedret: Koteletter i fad med karrysovs serveret med løse ris

Forret/dessert: Henkogt pære med makronflødeskum

Frokostret: Croissant med rejesalat

Tirsdag den 15. oktober

Hovedret: Svampefrikadeller serveret med svampesovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler

Forret/dessert: Røget laks med slikasparges, dild, tomat og flutes

Frokostret: Kylling med cashewnødder

Onsdag den 16. oktober

Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød

Forret/dessert: Tiramisu

Frokostret: Frokostsalat med kylling, ananas og grov flutes

Torsdag den 17. oktober

Hovedret: Fisk Florentine serveret med årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Solbærdessert med chokoladepynt

Frokostret: Bagt pasta med auberginer, svampe og mascarpone

Fredag den 18. oktober

Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med pikantsovs, årstidens grøntsager og pasta

Forret/dessert: Skovbærgrød med kaffefløde

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 21. oktober

Hovedret: Kogt kylling serveret med peberrodssovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Brombærsuppe med kammerjunker

Frokostret: Burgerbolle med æg og rejer

Tirsdag den 22. oktober

Hovedret: Paneret rødspætte med citron og persille serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde

Frokostret: Grøntsagsfrikadeller med tabbouleh

Onsdag den 23. oktober

Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes

Frokostret: Tærte med tomat og løg hertil blandet salat

Torsdag den 24. oktober

Hovedret: Grøntsagslasagne serveret med blandet salat

Forret/dessert: Dessert med frugt og chiafrø

Frokostret: Svensk pølseret med purløg

Fredag den 24. oktober

Hovedret: Villdtragout serveret med drueagurk og kartoffelmos

Forret/dessert: Bagt æblekage med flødeskum

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 28. oktober

Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager

Forret/dessert: Hjemmelavet is med vafler

Frokostret: Rødbede tortilla med kylling og blandet salat

Tirsdag den 29. oktober

Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder

Forret/dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Frokostret: Frikadeller med marineret kartoffelsalat

Onsdag den 30. oktober

Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Porresuppe

Frokostret: Kylling Tikka Masala med ris

Torsdag den 31. oktober

Hovedret: Dampet fisk serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Blommegrød med kaffefløde

Frokostret: kartoffelæggekage med skinke, hertil tomat, forårsløg og rugbrød

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback