Skip til hoved indholdet

Egegården Menuplan – November 2024

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00

Salg af varm mad stopper kl. 12.45

Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

  • Hovedret 56 kr.
  • Forret/dessert 16 kr.
  • Frokostret 29 kr.

Mandag den 1. november

  • Hovedret: Koteletter i fad med tomatsovs serveret med kartofler og årstidens grøntsager
  • Forret/dessert: Tyttebærris med chokoladepynt
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 4. november

  • Hovedret: Chili sin carne serveret med løse ris og blandet salat
  • Forret/dessert: Mangodessert med chokoladepynt
  • Frokostret: Chilitærte med blandet salat

Tirsdag den 5. november

  • Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
  • Forret/dessert: Vaniljebudding med kirsebærsovs
  • Frokostret: Kalkun i karry-kokos med ris

Onsdag den 6. november

  • Hovedret: Lakselasagne serveret med blandet salat
  • Forret/dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Samosa med blandet salat

Torsdag den 7. november

  • Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
  • Frokostret: Tortilla med krydret kikærter og blandet salat

Fredag den 8. november

  • Hovedret: Efterårsgryde med græskar serveret med drueagurk og kartoffelmos
  • Forret/dessert: Henkogt ananas med råcreme
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 11. november

  • Hovedret: Skipperlabskovs serveret med persillesmør, rødbeder og rugbrød
  • Forret/dessert: Frugtsalat med kiks
  • Frokostret: Croissant med hønsesalat

Tirsdag den 12. november

  • Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
  • Frokostret: Tikka Masala med korianderdressing, agurkesalat og naanbrød

Onsdag den 13. november

  • Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, årstidens grøntsager, asier og kartofler
  • Forret/dessert: Broccolisuppe
  • Frokostret: Grøntsagsfrikadeller med bagte rodfrugter og avocadodip

Torsdag den 14. november

  • Hovedret: Krebinetter serveret med stuvet hvidkål og kartofler
  • Forret/dessert: Rødgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Fredag den 15. november

  • Hovedret: Linsefrikadeller serveret med pikantsovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler
  • Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
  • Frokostret: Æbleflæsk med rugbrød

Mandag den 18. november

  • Hovedret: Blomkålsgratin serveret med persillesmør, kold skinke og sennep
  • Forret/dessert: Blåbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Svensk pølseret med purløg

Tirsdag den 19. november

  • Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, asier, skysovs og kartofler
  • Forret/dessert: Minestronesuppe med flutes
  • Frokostret: Pandekager med linser, æbler og råkost

Onsdag den 20. november

  • Hovedret: Fyldig gryderet med belugalinser, serveret med asier og pommes duchesse
  • Forret/dessert: Ymerfromage med kirsebærsovs
  • Frokostret: Pizza med blandet salat

Torsdag den 21. november

  • Hovedret: Frikadeller serveret med Italiensk flødekartofler og blandet salat
  • Forret/dessert: Hybensuppe med vaniljeis
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Fredag den 22. november

  • Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat
  • Forret/dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
  • Frokostret: Tærte med laks og spinat

Mandag den 25. november

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
  • Forret/dessert: Hjemmelavet is med vafler
  • Frokostret: Mexicansk salat med tun og flutes

Tirsdag den 26. november

  • Hovedret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: laksemousse med butterdejssnitte
  • Frokostret: Risotto med svampe og flutes

Onsdag den 27. november

  • Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
  • Forret/dessert: Solbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Tortilla med kylling og bønner, guacamole, blandet salat

Torsdag den 28. november

  • Hovedret: Champignonfarsbrød serveret med estragonskysovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Mannagrød med kanelsukker og smør
  • Frokostret: Burgerbolle med pulled kalkun og coleslaw

Fredag den 29. november

  • Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback