Egegården Menuplan – November 2024
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
- Hovedret 56 kr.
- Forret/dessert 16 kr.
- Frokostret 29 kr.
Mandag den 1. november
- Hovedret: Koteletter i fad med tomatsovs serveret med kartofler og årstidens grøntsager
- Forret/dessert: Tyttebærris med chokoladepynt
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 4. november
- Hovedret: Chili sin carne serveret med løse ris og blandet salat
- Forret/dessert: Mangodessert med chokoladepynt
- Frokostret: Chilitærte med blandet salat
Tirsdag den 5. november
- Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
- Forret/dessert: Vaniljebudding med kirsebærsovs
- Frokostret: Kalkun i karry-kokos med ris
Onsdag den 6. november
- Hovedret: Lakselasagne serveret med blandet salat
- Forret/dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Samosa med blandet salat
Torsdag den 7. november
- Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
- Frokostret: Tortilla med krydret kikærter og blandet salat
Fredag den 8. november
- Hovedret: Efterårsgryde med græskar serveret med drueagurk og kartoffelmos
- Forret/dessert: Henkogt ananas med råcreme
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 11. november
- Hovedret: Skipperlabskovs serveret med persillesmør, rødbeder og rugbrød
- Forret/dessert: Frugtsalat med kiks
- Frokostret: Croissant med hønsesalat
Tirsdag den 12. november
- Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
- Frokostret: Tikka Masala med korianderdressing, agurkesalat og naanbrød
Onsdag den 13. november
- Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, årstidens grøntsager, asier og kartofler
- Forret/dessert: Broccolisuppe
- Frokostret: Grøntsagsfrikadeller med bagte rodfrugter og avocadodip
Torsdag den 14. november
- Hovedret: Krebinetter serveret med stuvet hvidkål og kartofler
- Forret/dessert: Rødgrød med kaffefløde
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Fredag den 15. november
- Hovedret: Linsefrikadeller serveret med pikantsovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler
- Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
- Frokostret: Æbleflæsk med rugbrød
Mandag den 18. november
- Hovedret: Blomkålsgratin serveret med persillesmør, kold skinke og sennep
- Forret/dessert: Blåbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Svensk pølseret med purløg
Tirsdag den 19. november
- Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, asier, skysovs og kartofler
- Forret/dessert: Minestronesuppe med flutes
- Frokostret: Pandekager med linser, æbler og råkost
Onsdag den 20. november
- Hovedret: Fyldig gryderet med belugalinser, serveret med asier og pommes duchesse
- Forret/dessert: Ymerfromage med kirsebærsovs
- Frokostret: Pizza med blandet salat
Torsdag den 21. november
- Hovedret: Frikadeller serveret med Italiensk flødekartofler og blandet salat
- Forret/dessert: Hybensuppe med vaniljeis
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Fredag den 22. november
- Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat
- Forret/dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
- Frokostret: Tærte med laks og spinat
Mandag den 25. november
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
- Forret/dessert: Hjemmelavet is med vafler
- Frokostret: Mexicansk salat med tun og flutes
Tirsdag den 26. november
- Hovedret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: laksemousse med butterdejssnitte
- Frokostret: Risotto med svampe og flutes
Onsdag den 27. november
- Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
- Forret/dessert: Solbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Tortilla med kylling og bønner, guacamole, blandet salat
Torsdag den 28. november
- Hovedret: Champignonfarsbrød serveret med estragonskysovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Mannagrød med kanelsukker og smør
- Frokostret: Burgerbolle med pulled kalkun og coleslaw
Fredag den 29. november
- Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild