Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Boliger for seniorer Plejeboliger Egegården Pensionistcaféen på Egegården Egegården menuplan – Maj 2024

Egegården menuplan – Maj 2024

Cafeen har åben alle hverdage og giver gode muligheder for samvær med andre.

Velkommen til vores hyggelige pensionistcafe. Vi håber at du vil syntes om vores mad.

Om sommeren kan du tage din mad med ud i den skønne og solrige gårdhave. Du kan også vælge at få maden pakket ind og tage den med hjem. Udover dagens varme ret, laver vi også en lille frokostret. Frokostretten er ofte mere moderne og ofte med et islæt fra andre kulturer.

Har du ris, ros eller måske nye idéer til vores mad, må du meget gerne skrive en mail til os egegaarden@gladsaxe.dk

I pensionistcaféen kan du blandt andet købe:

  • Dagens varme ret
  • Frokostret
  • Smørrebrød
  • Salater/råkost/frisk frugt
  • Kolde drikkevarer
  • Kaffe/te og kage
  • Lille udvalg af slik og chokolade

Åbningstider

Mandag til fredag klokken 11.00-13.00 - Salg af den varme mad slutter kl. 12.45

Onsdag den 1. Maj: Caféen er lukket

Torsdag den 2. maj

  • Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Butterdejsstang med grøntsager kr. 16,-
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild kr. 29,-

Fredag den 3. maj

  • Hovedret: Farsbrød med svampe serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Henkogt pære med råcreme kr. 16,-
  • Frokostret: Bagt kartoffel med bacon og skinke, creme fraiche samt blandet salat kr. 29,-

Mandag den 6. maj

  • Hovedret: Gryderet med cocktailpølser serveret med drueagurk og kartoffelmos kr. 56,-
  • Biret: Frugtsalat med kiks kr. 16,-
  • Frokostret: Tortilla m. krydret kikærter og blandet salat kr. 29,-

Tirsdag den 7. maj

  • Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, citron, årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Kartoffelsuppe med bacon kr. 16,-
  • Frokostret: Kalkun i karry-kokos med ris kr. 29,-

Onsdag den 8. maj

  • Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Citron/Passions cheesecake kr. 16,-
  • Frokostret: Chilitærte med blandet salat kr. 29,-

Torsdag den 9. maj - Kristi Himmelfart: Caféen er lukket


Fredag den 10. maj:

  • Hovedret: Kalkunbryst i fad med tomat/flødesovs, serveret med årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Solbærgrød med kaffefløde kr. 16,-
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild kr. 29,-

Mandag den 13. maj

  • Hovedret: Blomkålsgratin serveret med persillesmør, kold skinke og sennep kr. 56,-
  • Biret: Henkogt ananas med råcreme kr. 16,-
  • Frokostret: Pandekager med linser, æbler og råkost kr. 29,-

Tirsdag den 14. maj

  • Hovedret: Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat kr. 56,-
  • Biret: Kold rabarbersuppe med ristede havregryn kr. 16,-
  • Frokostret: Croissant med hønsesalat kr. 29,-

Onsdag den 15. maj

  • Hovedret: Krydrede linser med ananassalsa og jasminris kr. 56,-
  • Biret: Ymerfromage med hyldeblomst og råsyltede blåbær kr. 16,-
  • Frokostret: Pizza med blandet salat kr. 29,-

Torsdag den 16. maj

  • Hovedret: Dampet fisk på grøntsagsbund serveret med hollandaisesovs og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Pandekager med syltetøj og sukker kr. 16,-
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild kr. 29,-

Fredag den 17. maj

  • Hovedret: Krebinetter serveret med stuvet spidskål og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Chokoladeis med vafler kr. 16,-
  • Frokostret: Tærte med laks og spinat kr. 29,-

Mandag den 20. maj - 2. Pinsedag: Caféen er lukket

Tirsdag den 21. maj

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager kr. 56,-
  • Biret: Solbærdessert med chokolade kr. 16,-
  • Frokostret: Mexicansk salat med tun og flutes kr. 29,-

Onsdag den 22. maj

  • Hovedret: Gullasch serveret med asier og kartoffelmos kr. 56,-
  • Biret: Maskeret blomkål med rejer kr. 16,-
  • Frokostret: Burgerbolle m. pulled kalkun og coleslaw kr. 29,-

Torsdag den 23. maj

  • Hovedret: Svampefrikadeller serveret med champignonsovs, årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Vaniljebudding med kirsebærsovs kr. 16,-
  • Frokostret: Tikka Masala med korianderdressing, agurkesalat og naanbrød kr. 29,-

Fredag den 24. maj

  • Hovedret: Lakselasagne serveret med årstidens grøntsager kr. 56,-
  • Biret: Hindbærgrød med kaffefløde kr. 16,-
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild kr. 29,-

Mandag den 27. maj

  • Hovedret: Frikadeller serveret med pastagratin og blandet salat kr. 56,-
  • Biret: Minestronesuppe med flutes kr. 16,-
  • Frokostret: Spansk æggekage med blandet salat kr. 29,-

Tirsdag den 28. maj

  • Hovedret: Koteletter i fad med tomatsauce serveret med kartofler og blandet salat kr. 56,-
  • Biret: Tunmousse med citron, dild og flutes kr. 16,-
  • Frokostret: Broccoli frikadeller med bagte rodfrugter og avocadodip kr. 29,-

Onsdag den 29. maj

  • Hovedret: Bourguignon med selleri, asier og kartoffelmos kr. 56,-
  • Biret: Jordbærkoldskål med kammerjunker kr. 16,-
  • Frokostret: Tortilla med kylling, bønner og guacamole, blandet salat kr. 29,-

Torsdag den 30. maj

  • Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Frisk frugtsalat med råcreme kr. 16,-
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild kr. 29,-

Fredag den 31. maj

  • Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, skysovs og kartofler kr. 56,-
  • Biret: Rødgrød med kaffefløde kr. 16,-
  • Frokostret: Tarteletter med rejestuvning kr. 29,-



Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback