Skip til hoved indholdet

Egegården Menuplan – januar 2025

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00

Salg af varm mad stopper kl. 12.45

Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

  • Hovedret 56 kr.
  • Forret/dessert 16 kr.
  • Frokostret 29 kr.

Onsdag den 1. januar

  • Hovedret: Dampet laks, serveret med stuvet spinat, smørstegte kartofler og bagt tomat
  • Forret/dessert: Fragilité kage
  • Frokostret: Cafeen er lukket

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Koteletter i fad, med tomatsauce serveret med kartofler og årstidens grøntsager
  • Forret/dessert: Henkogt pære med råcreme
  • Frokostret: Tortilla med blandet salat

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Frikadeller, serveret med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler
  • Forret/dessert: Hybensuppe med flødeskum
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Chili sin carne, serveret med ris og blandet salat
  • Forret/dessert: Mangodessert med chokoladepynt
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller, serveret med tomatsauce, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Porresuppe
  • Frokostret: Croissant med hønsesalat

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Stegt nakke med timian, serveret med skysauce, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Tyttebærris med chokoladepynt
  • Frokostret: Kalkun i karry-kokos med ris

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Forloren hare, serveret med vildtsauce, årstidens grøntsager, asier og kartofler
  • Forret/dessert: Laksemousse med butterdejssnitte
  • Frokostret: Grøntsagsfrikadeller med bagte rodfrugter og dip

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Kylling i eksotisk karry, serveret med kokosflager og ris
  • Forret/dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Porretærte med blandet salat

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter, serveret med skysauce, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Fyldig gryderet med grøntsager, serveret med bagt kartoffelmos
  • Forret/dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgelé og kikseknas
  • Frokostret: And i rød karry, med ananas og ris

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Frikadeller, serveret med pastagratin og blandet salat
  • Forret/dessert: Vaniljebudding med kirsebærsauce
  • Frokostret: Pandekager med linser, æbler og råkost

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Fisk i fad på grøntsagsbund, serveret med hollandaisesauce og kartofler
  • Forret/dessert: Rødgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Svensk pølseret med purløg og flutes

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Krebinetter, serveret med stuvet hvidkål og kartofler
  • Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Blomkålsgratin, serveret med kold skinke, persillesmør og sennep
  • Forret/dessert: Klar suppe med kød og melboller og flutes
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Linsefrikadeller, serveret med årstidens grøntsager og stegte kartofler
  • Forret/dessert: Ymerfromage med hindbærsauce
  • Frokostret: Burritos med bønner og kalkun og blandet salat

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Stegt flæsk, serveret med persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
  • Frokostret: Forårsruller med nudelsalat

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Kylling bolognese, serveret med pasta og blandet salat
  • Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
  • Frokostret: Samosa med blandet salat

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Hakkebøf, serveret med bløde løg, asier, skysauce og kartofler
  • Forret/dessert: Minestronesuppe med flutes
  • Frokostret: Brændende kærlighed med rødbeder

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Kødboller i karrysauce, serveret med årstidens grøntsager og ris
  • Forret/dessert: Henkogt ananas med råcreme
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Kalkun i fad med tomatsauce, serveret med årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Chokolademousse med flødeskum
  • Frokostret: Pizza med blandet salat

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Gule ærter, serveret med kogt medister, sennep, rødbeder og rugbrød
  • Forret/dessert: Solbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Burgerbolle med pulled kalkun og coleslaw

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Champignonfarsbrød, serveret med estragonsauce, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Mannagrød med kanelsukker og smør
  • Frokostret: Kylling tikka masala, med korianderdressing, ris og naanbrød

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Kogt torsk, serveret med sennepssovs, rødbeder, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Blåbærsuppe med tvebakker
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback