Egegården Menuplan – januar 2025
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
- Hovedret 56 kr.
- Forret/dessert 16 kr.
- Frokostret 29 kr.
Onsdag den 1. januar
- Hovedret: Dampet laks, serveret med stuvet spinat, smørstegte kartofler og bagt tomat
- Forret/dessert: Fragilité kage
- Frokostret: Cafeen er lukket
Torsdag den 2. januar
- Hovedret: Koteletter i fad, med tomatsauce serveret med kartofler og årstidens grøntsager
- Forret/dessert: Henkogt pære med råcreme
- Frokostret: Tortilla med blandet salat
Fredag den 3. januar
- Hovedret: Frikadeller, serveret med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler
- Forret/dessert: Hybensuppe med flødeskum
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 6. januar
- Hovedret: Chili sin carne, serveret med ris og blandet salat
- Forret/dessert: Mangodessert med chokoladepynt
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 7. januar
- Hovedret: Fiskefrikadeller, serveret med tomatsauce, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Porresuppe
- Frokostret: Croissant med hønsesalat
Onsdag den 8. januar
- Hovedret: Stegt nakke med timian, serveret med skysauce, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Tyttebærris med chokoladepynt
- Frokostret: Kalkun i karry-kokos med ris
Torsdag den 9. januar
- Hovedret: Forloren hare, serveret med vildtsauce, årstidens grøntsager, asier og kartofler
- Forret/dessert: Laksemousse med butterdejssnitte
- Frokostret: Grøntsagsfrikadeller med bagte rodfrugter og dip
Fredag den 10. januar
- Hovedret: Kylling i eksotisk karry, serveret med kokosflager og ris
- Forret/dessert: Stikkelsbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Porretærte med blandet salat
Mandag den 13. januar
- Hovedret: Hvidkålsrouletter, serveret med skysauce, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 14. januar
- Hovedret: Fyldig gryderet med grøntsager, serveret med bagt kartoffelmos
- Forret/dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgelé og kikseknas
- Frokostret: And i rød karry, med ananas og ris
Onsdag den 15. januar
- Hovedret: Frikadeller, serveret med pastagratin og blandet salat
- Forret/dessert: Vaniljebudding med kirsebærsauce
- Frokostret: Pandekager med linser, æbler og råkost
Torsdag den 16. januar
- Hovedret: Fisk i fad på grøntsagsbund, serveret med hollandaisesauce og kartofler
- Forret/dessert: Rødgrød med kaffefløde
- Frokostret: Svensk pølseret med purløg og flutes
Fredag den 17. januar
- Hovedret: Krebinetter, serveret med stuvet hvidkål og kartofler
- Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 20. januar
- Hovedret: Blomkålsgratin, serveret med kold skinke, persillesmør og sennep
- Forret/dessert: Klar suppe med kød og melboller og flutes
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 21. januar
- Hovedret: Linsefrikadeller, serveret med årstidens grøntsager og stegte kartofler
- Forret/dessert: Ymerfromage med hindbærsauce
- Frokostret: Burritos med bønner og kalkun og blandet salat
Onsdag den 22. januar
- Hovedret: Stegt flæsk, serveret med persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
- Frokostret: Forårsruller med nudelsalat
Torsdag den 23. januar
- Hovedret: Kylling bolognese, serveret med pasta og blandet salat
- Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
- Frokostret: Samosa med blandet salat
Fredag den 24. januar
- Hovedret: Hakkebøf, serveret med bløde løg, asier, skysauce og kartofler
- Forret/dessert: Minestronesuppe med flutes
- Frokostret: Brændende kærlighed med rødbeder
Mandag den 27. januar
- Hovedret: Kødboller i karrysauce, serveret med årstidens grøntsager og ris
- Forret/dessert: Henkogt ananas med råcreme
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 28. januar
- Hovedret: Kalkun i fad med tomatsauce, serveret med årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Chokolademousse med flødeskum
- Frokostret: Pizza med blandet salat
Onsdag den 29. januar
- Hovedret: Gule ærter, serveret med kogt medister, sennep, rødbeder og rugbrød
- Forret/dessert: Solbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Burgerbolle med pulled kalkun og coleslaw
Torsdag den 30. januar
- Hovedret: Champignonfarsbrød, serveret med estragonsauce, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Mannagrød med kanelsukker og smør
- Frokostret: Kylling tikka masala, med korianderdressing, ris og naanbrød
Fredag den 31. januar
- Hovedret: Kogt torsk, serveret med sennepssovs, rødbeder, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Blåbærsuppe med tvebakker
- Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild