Skip til hoved indholdet Job Job

Egegården Menuplan – februar 2025

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45

Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen

Velbekomme Køkkenet

Priser

Hovedret 58 kr.
Forret/dessert 16 kr.
Frokostret 30 kr.

Mandag den 3. februar

Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Frugtsalat med chokoladedrys

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 4. februar

Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner

Frokostret: Tortilla med blandet salat

Onsdag den 5. februar

Hovedret: Koteletter i fad med karrysovs serveret med løse ris

Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj

Frokostret: Frokostsalat med flutes

Torsdag den 4. februar

Hovedret: Svampestroganoff serveret med rodfrugtmos og rødbeder

Forret/dessert: Is med vafler

Frokostret: Burgerbolle med dagens fyld

Fredag den 5. februar

Hovedret: Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler

Forret/dessert: Alliancegrød med kaffefløde

Frokostret: Tærte med laks og spinat

Mandag den 10. februar

Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Varm rabarbersuppe med kammerjunker

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 11. februar

Hovedret: Dampet fisk serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Broccolisuppe

Frokostret: Kylling med cashewnødder

Onsdag den 12. fabruar

Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Røget laks med slikasparges, dild, tomat og flutes

Frokostret: Vegetariske frikadeller med tabbouleh

Torsdag den 13. februar

Hovedret: Kylling frikadeller og pastagratin med blomkål og forårsløg, blandet salat

Forret/dessert: Solbærdessert med chokoladepynt

Frokostret: Dahl med hjemmebagt brød

Fredag den 14. februar

Hovedret: Brændende kærlighed serveret med rødbeder

Forret/dessert: Chokoladebrownie med hindbærcoulis

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 17. februar

Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler

Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 18. februar

Hovedret: Kalkungryderet a´ la´ stroganoff serveret med årstidens grøntsager og kartoffelmos

Forret/dessert: Blommegrød med kaffefløde

Frokostret: Stegt fiskefilet med remoulade, citron og rugbrød

Onsdag den 19. februar

Hovedret: grøntsagslasagne serveret med blandet salat

Forret/dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning

Torsdag den 20. februar

Hovedret: Gule ærter serveret med stegt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød

Forret/dessert: Henkogt fersken med råcreme

Frokostret: Tærte med blandet salat

Fredag den 21. februar

Hovedret: Krebinet serveret med stuvet blomkål og kartofler

Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Mandag den 24. februar

Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, skysovs, drueagurk og kartofler

Forret/dessert: Tomatsuppe med nudler

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Tirsdag den 25. februar

Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager

Forret/dessert: Is med vafler

Frokostret: Pizza med blandet salat

Onsdag den 26. februar

Hovedret: Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg og rugbrød

Forret/dessert: Jordbærgrød med kaffefløde

Frokostret: Kylling bolognese med pasta

Torsdag den 27. februar

Hovedret: Chili con kylling med løse ris og blandet salat

Forret/dessert: Banoffe´ Pie (Engelsk banan dessert)

Frokostret: Frokostsalat med flutes

Fredag den 28. februar

Hovedret: Stegt fiskefilet serveret med citron, persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler

Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker

Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback