Egegården Menuplan – februar 2025
Åbningstider
Mandag
til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg
af varm mad stopper kl. 12.45
Kun
for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet
forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
Hovedret
58 kr.
Forret/dessert
16 kr.
Frokostret 30 kr.
Mandag den 3. februar
Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Frugtsalat med chokoladedrys
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 4. februar
Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Frokostret: Tortilla med blandet salat
Onsdag den 5. februar
Hovedret: Koteletter i fad med karrysovs serveret med løse ris
Forret/dessert: Pandekager med sukker og syltetøj
Frokostret: Frokostsalat med flutes
Torsdag den 4. februar
Hovedret: Svampestroganoff serveret med rodfrugtmos og rødbeder
Forret/dessert: Is med vafler
Frokostret: Burgerbolle med dagens fyld
Fredag den 5. februar
Hovedret: Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
Forret/dessert: Alliancegrød med kaffefløde
Frokostret: Tærte med laks og spinat
Mandag den 10. februar
Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Varm rabarbersuppe med kammerjunker
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 11. februar
Hovedret: Dampet fisk serveret med citronsovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Broccolisuppe
Frokostret: Kylling med cashewnødder
Onsdag den 12. fabruar
Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Røget laks med slikasparges, dild, tomat og flutes
Frokostret: Vegetariske frikadeller med tabbouleh
Torsdag den 13. februar
Hovedret: Kylling frikadeller og pastagratin med blomkål og forårsløg, blandet salat
Forret/dessert: Solbærdessert med chokoladepynt
Frokostret: Dahl med hjemmebagt brød
Fredag den 14. februar
Hovedret: Brændende kærlighed serveret med rødbeder
Forret/dessert: Chokoladebrownie med hindbærcoulis
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 17. februar
Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
Forret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 18. februar
Hovedret: Kalkungryderet a´ la´ stroganoff serveret med årstidens grøntsager og kartoffelmos
Forret/dessert: Blommegrød med kaffefløde
Frokostret: Stegt fiskefilet med remoulade, citron og rugbrød
Onsdag den 19. februar
Hovedret: grøntsagslasagne serveret med blandet salat
Forret/dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Frokostret: Tarteletter med hønsestuvning
Torsdag den 20. februar
Hovedret: Gule ærter serveret med stegt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
Forret/dessert: Henkogt fersken med råcreme
Frokostret: Tærte med blandet salat
Fredag den 21. februar
Hovedret: Krebinet serveret med stuvet blomkål og kartofler
Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Mandag den 24. februar
Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, skysovs, drueagurk og kartofler
Forret/dessert: Tomatsuppe med nudler
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild
Tirsdag den 25. februar
Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
Forret/dessert: Is med vafler
Frokostret: Pizza med blandet salat
Onsdag den 26. februar
Hovedret: Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg og rugbrød
Forret/dessert: Jordbærgrød med kaffefløde
Frokostret: Kylling bolognese med pasta
Torsdag den 27. februar
Hovedret: Chili con kylling med løse ris og blandet salat
Forret/dessert: Banoffe´ Pie (Engelsk banan dessert)
Frokostret: Frokostsalat med flutes
Fredag den 28. februar
Hovedret: Stegt fiskefilet serveret med citron, persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
Forret/dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
Frokostret: Ugens kreative frokostret – Stop madspild