Menuplan for november for beboerne på Egegården
Lørdag den 1. november
- Hovedret: Koteletter i fad med tomatsauce serveret med kartofler og broccoli
- Dessert: Risdessert med frugt og chokoladepynt
Søndag den 2. november
- Hovedret: Honning marineret skinkesteg serveret med flødekartofler og haricots vert
- Dessert: Blåbærsuppe med kammerjunker
Mandag den 3. november
- Hovedret: Chili con carne serveret med ris, cremefraiche og blandet salat
- Dessert: Mangodessert med chokoladepynt
Tirsdag den 4. november
- Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål, surt og kartofler
- Dessert: Rombudding med kirsebærsovs
Onsdag den 5. november
- Hovedret: Lakselasagne serveret med blandet salat og dressing
- Dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
Torsdag den 6. november
- Forret: Tunmousse med citron, dild og flutes
- Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, kartofler og balsamico/honning bagte rødbeder og gulerødder
Fredag den 7. november
- Hovedret: Efterårsgryde med græskar serveret med drueagurk og cremet kartoffelmos
- Dessert: Henkogt ananas med råcreme
Lørdag den 8. november
- Hovedret: Kylling serveret med skysovs, stegte rodfrugter og krydret hjemmelavet agurkesalat
- Dessert: Frugttærte med flødeskum
Søndag den 9. november
- Hovedret: Ristede pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup
- Dessert: Hjemmelavet is med vafler
Mandag den 10. november Mortens Aften
- Hovedret: Andebryst med hvide og brunede kartofler, bagte æbler og svesker, skysauce og rød-kål
- Dessert: Gammeldags æblekage med ribsgele og flødeskum
Tirsdag den 11. november
- Hovedret: Skipperlabskovs serveret med persillesmør, rødbeder og rugbrød
- Dessert: Frugtsalat med kiks
Onsdag den 12. november
- Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, kartofler, citron, remoulade og gulerodsråkost
- Dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
Torsdag den 13. november
- Forret: Broccolisuppe med sprød bacon og hjemmebagt brød
- Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, kartofler, asier og smørdampet broccoli blanding
Fredag den 14. november
- Hovedret: Krebinetter serveret med kartofler og stuvet hvidkål
- Dessert: Rødgrød med kaffefløde
Lørdag den 15. november
- Hovedret: Kylling i paprika/flødesovs serveret med ris og grøn salat med dressing
- Dessert: Citronfromage med flødeskum og crumble
Søndag den 16. november
- Hovedret: Skinkeschnitzel serveret med pyntet citron, capers, ansjos, skysovs, kartofler og ærter
- Dessert: Mazarinkage med vaniljecreme
Mandag den 17. november
- Forret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft
- Hovedret: Kalkunfrikadeller serveret med pikantsovs, stegte kartofler og bagte selleri
Tirsdag den 18. november
- Hovedret: Valgflæsk
- Dessert: Citronfromage
Onsdag den 19. november
- Forret: Minestronesuppe med flutes
- Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, asier, skysovs og kartofler
Torsdag den 20. november
- Hovedret: Frikadeller serveret med Italienske flødekartofler og blandet salat
- Dessert: Hybensuppe med vanilje skum
Fredag den 21. november
- Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat
- Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
Lørdag den 22. november
- Hovedret: Stegt fiskefilet serveret med persillesovs, citron, kartofler, remoulade og dampede grøntsager
- Dessert: Crumble med rabarber/æble hertil vaniljecremefraiche
Søndag den 23. november
- Hovedret: Mørbradbøffer i fad serveret med kartoffelmos, drueagurk og cremet broccolisalat
- Dessert: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 24. november
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og bagt græskar salat
- Dessert: Solbærgrød med kaffefløde
Tirsdag den 25. november
- Forret: Laksemousse med hjemmebagt flute
- Hovedret: Kalkun i fad med tomat/flødesovs, serveret med kartofler og stegte squash
Onsdag den 26. november
- Hovedret: Gule ærter serveret med kogt medisterpølse, sennep, rødbeder og rugbrød
- Dessert: Fromage med kirsebær sauce
Torsdag den 27. november
- Forret: Mannagrød med kanelsukker og smør
- Hovedret: Farsbrød serveret med estragonskysovs, kartofler, ribsgele og vinterslaw
Fredag den 28. november
- Forret: Græskarsuppe med hjemmebagt brød
- Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
Lørdag den 29. november
- Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, kartofler, æg og rødbeder
- Dessert: Nougatmousse med daimskum
Søndag den 30. november
- Hovedret: Husarsteg serveret med svampesauce, kartofler og smørdampet broccoli og bagte pe-berfrugter
- Dessert: Svesketrifli med flødeskum