Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Bakkegårdens menuplan for oktober/november 2025

Torsdag den 30. oktober

Kartoffel frikadelle med stegte rodfrugter og svampesauce
Risalamande med kirsebærsauce

Fredag den 31. oktober

Grøntsagsgryderet med bacon og ris
Brownies med karamel og flødeskum

Lørdag den 1. november

Kalkunbryst med kartoffel kroket, rødvinssauce og bagt græskar
Baileyfromage med flødeskum

Søndag den 2. november

Paprikagryde med kartoffelmos
Æblecrumble medcremefraiche

Mandag den 3. november

Braiseret nakke med flødekartofler og dampet gulerødder
Gl. æblekage med flødeskum

Tirsdag den 4. november

Svampe bourguignon med kartoffel/persillerod mos
Bagte blommer med cremefraiche

Onsdag den 5. november

Fiskefrikadeller, stegte kartofler/ rodfrugter og urtesauce
Chokoladebudding med flødeskum

Torsdag den 6. november

Svinekæber med urter, kartoffel/sellerimos og skysauce
Pannacotta med kardemomme og æblesauce

Fredag den 7. november

Beluga bolognese med pasta og grøn pesto
Flødebolle lagkage med bær

Lørdag den 8. november

Gullasch med basmati ris
Citronfromage med flødeskum

Søndag den 9. november

Skinkeschnitzel med stegte kartofler, skysauce og ærter
Peanut kage, med karamel og chokoladeganache

Mandag den 10. november

Stegt andebryst med brune kartofler, skysauce og rødkål
Gl. dags æblekage

Tirsdag den 11. november

Kyllingefarsbrød med kogte kartofler, estragonsauce og bønner
Is med tilbehør

Onsdag den 12. november

Millionbøf med urtemos og persille
Mocca mousse med ristet mandler og flødeskum

Torsdag den 13. november

Hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler, bearnaisesauce og dampet gulerødder
Pære trifli

Fredag den 14. november

Brændende kærlighed med ristet bønner, bacon og persilledrys
Blondie med kirsebærsauce

Lørdag den 15. november

Stegt fisk med kogte kartofler, persillesauce og råkost
Tiramisu med æblekompot

Søndag den 16. november

Koteletter i fad med kartoffelmos
Blommegrød med fløde

Mandag den 17. november

Butter chicken med ris, nanbrød og koriander
Æblegrød med fløde

Tirsdag den 18. november

Stegt medister med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Klatkager med syltetøj

Onsdag den 19. november

Vegetar lasagne med råkost
Risalamande med kirsebærsauce

Torsdag den 20. november

Krebinet med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Vaniljebudding med kirsebær

Fredag den 21. november

Kødboller med kartoffelmos, skysauce og tyttebær
Cheesecake med havtorn

Lørdag den 22. november

Kyllingefilet i pikant sauce med pasta
Karamelmousse med flødeskum

Søndag den 23. november

Rullesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Frugttærter med creme fraiche

Mandag den 24. november

Tartelet med høns og asparges
Mulvarpeskud

Tirsdag den 25. november

Medister med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Syltet pærer med makronflødeskum

Onsdag den 26. november

Fyldt fiskefilet med stegte kartofler/ gulerødder og urtesauce
Fragilité

Torsdag den 27. november

Kylling frikadelle med ris, tomatsauce og salat
Appelsinfromage med flødeskum

Fredag den 28. november

Indisk dahl med raita
Gateau marcel

Lørdag den 29. november

Cordon bleu med flødekartofler og bønner
Ymerfromage med havtorn

Søndag den 30. november

Rødvinsgryde med kartoffelmos
Is med tilbehør



















Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback