Bakkegårdens menuplan for oktober/november 2025
Torsdag den 30. oktober
Kartoffel frikadelle med stegte rodfrugter og svampesauce
Risalamande med kirsebærsauce
Fredag den 31. oktober
Grøntsagsgryderet med bacon og ris
Brownies med karamel og flødeskum
Lørdag den 1. november
Kalkunbryst med kartoffel kroket, rødvinssauce og bagt græskar
Baileyfromage med flødeskum
Søndag den 2. november
Paprikagryde med kartoffelmos
Æblecrumble medcremefraiche
Mandag den 3. november
Braiseret nakke med flødekartofler og dampet gulerødder
Gl. æblekage med flødeskum
Tirsdag den 4. november
Svampe bourguignon med kartoffel/persillerod mos
Bagte blommer med cremefraiche
Onsdag den 5. november
Fiskefrikadeller, stegte kartofler/ rodfrugter og urtesauce
Chokoladebudding med flødeskum
Torsdag den 6. november
Svinekæber med urter, kartoffel/sellerimos og skysauce
Pannacotta med kardemomme og æblesauce
Fredag den 7. november
Beluga bolognese med pasta og grøn pesto
Flødebolle lagkage med bær
Lørdag den 8. november
Gullasch med basmati ris
Citronfromage med flødeskum
Søndag den 9. november
Skinkeschnitzel med stegte kartofler, skysauce og ærter
Peanut kage, med karamel og chokoladeganache
Mandag den 10. november
Stegt andebryst med brune kartofler, skysauce og rødkål
Gl. dags æblekage
Tirsdag den 11. november
Kyllingefarsbrød med kogte kartofler, estragonsauce og bønner
Is med tilbehør
Onsdag den 12. november
Millionbøf med urtemos og persille
Mocca mousse med ristet mandler og flødeskum
Torsdag den 13. november
Hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler, bearnaisesauce og dampet gulerødder
Pære trifli
Fredag den 14. november
Brændende kærlighed med ristet bønner, bacon og persilledrys
Blondie med kirsebærsauce
Lørdag den 15. november
Stegt fisk med kogte kartofler, persillesauce og råkost
Tiramisu med æblekompot
Søndag den 16. november
Koteletter i fad med kartoffelmos
Blommegrød med fløde
Mandag den 17. november
Butter chicken med ris, nanbrød og koriander
Æblegrød med fløde
Tirsdag den 18. november
Stegt medister med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Klatkager med syltetøj
Onsdag den 19. november
Vegetar lasagne med råkost
Risalamande med kirsebærsauce
Torsdag den 20. november
Krebinet med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Vaniljebudding med kirsebær
Fredag den 21. november
Kødboller med kartoffelmos, skysauce og tyttebær
Cheesecake med havtorn
Lørdag den 22. november
Kyllingefilet i pikant sauce med pasta
Karamelmousse med flødeskum
Søndag den 23. november
Rullesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Frugttærter med creme fraiche
Mandag den 24. november
Tartelet med høns og asparges
Mulvarpeskud
Tirsdag den 25. november
Medister med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Syltet pærer med makronflødeskum
Onsdag den 26. november
Fyldt fiskefilet med stegte kartofler/ gulerødder og urtesauce
Fragilité
Torsdag den 27. november
Kylling frikadelle med ris, tomatsauce og salat
Appelsinfromage med flødeskum
Fredag den 28. november
Indisk dahl med raita
Gateau marcel
Lørdag den 29. november
Cordon bleu med flødekartofler og bønner
Ymerfromage med havtorn
Søndag den 30. november
Rødvinsgryde med kartoffelmos
Is med tilbehør