Bakkegårdens menuplan for Oktober-November 2024
Onsdag den 30. oktober
Paneret fisk med persillekartoffelmos og porresauce
Kirsebærtrifli
Torsdag den 31. oktober
Græskarsuppe med kylling, brød og topping
Risalamande
med kirsebærsauce
Fredag den 1. november
Kartoffel frikadelle med stegte rodfrugter og svampesauce
Brownies
med karamel og flødeskum
Lørdag den 2. november
Kalkunbryst med kartoffel kroket, rødvinssauce og bagt
græskar
Baileyfromage med flødeskum
Søndag den 3. november
Paprikagryde
med kartoffelmos
Bagte
æbler med cremefraiche
Mandag den 4. november
Braiseret
nakke med flødekartofler og dampet gulerødder
Chokoladebudding
med flødeskum
Tirsdag den 5. november
Svampe
bourguignon med kartoffel/persillerodsmos
Pannacotta
med kardemomme og æblesauce
Onsdag den 6. november
Fiskefrikadeller,
stegte kartofler/ rodfrugter og hollandaisesauce
Peanut kage med flødeskum
Torsdag den 7. november
Svinekæber
med urter, kartoffel/sellerimos og skysauce
Blommecrumble med
cremefraiche
Fredag den 8. november
Brændende kærlighed med ristet bønner, bacon og persilledrys
Bananpandekager
med sirup
Lørdag den 9. november
Gullasch
med basmati ris
Citronfromage
med flødeskum
Søndag den 10. november
Stegt andebryst med brune
kartofler, skysauce og rødkål salat
Gl.
æblekage
Mandag den 11. november
Stegt
laks med kogte kartofler og porresauce
Kirsebærgrød med fløde
Tirsdag den 12. november
Kyllingefarsbrød
med kogte kartofler, skysauce og bønner
Hyldebærsuppe med ristet
havregryn
Onsdag den 13. november
Gryderet med grøntsager med ris
Mocca
mousse med ristet mandler og flødeskum
Torsdag den 14. november
Hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler, bearnaisesauce
og dampet gulerødder
Pære
trifli
Fredag den 15. november
Pasta med krydret svampesauce
Tiramisu med æblekompot
Lørdag den 16. november
Skinkeschnitzel med stegte kartofler, skysauce og
ærter
Blondie med kirsebærsauce
Søndag den 17. november
Koteletter
i fad med kartoffelmos
Blommegrød
med fløde
Mandag den 18. november
Torskenuggets
med stegte kartofler, urtesauce og kålsalat
Æblegrød med fløde
Tirsdag den 19. november
Stegt
medister med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Vaniljebudding
med kirsebær
Onsdag den 20. november
Vegetar lasagne med råkost
Risalamande
med kirsebærsauce
Torsdag den 21. november
Krebinet
med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Is med tilbehør
Fredag den 22. november
Kødboller med kartoffelmos, skysauce og tyttebær
Cheesecake med havtorn
Lørdag den 23. november
Kyllingefilet
i pikant sauce med pasta
Karamelmousse
med flødeskum
Søndag den 24. november
Svensk pølseret med ærter
Frugttærter
med creme fraiche
Mandag den 25. november
Tartelet
med høns og asparges
Gl. dags
æblekage
Tirsdag den 26. november
Forårsrulle med fyldig rød karrysauce og ris
Syltet
pærer med makronflødeskum
Onsdag den 27. november
Frikadeller
med kogte kartofler og stuvet hvidkål
Fragilité
Torsdag den 28. november
Pasta i fad med råkost
Appelsinfromage
med flødeskum
Fredag den 29. november
Kylling
frikadelle, kartoffel/ rodfrugter og skysauce
Ymerfromage med havtorn
Lørdag den 30. november
Cordon
bleu med braset kartofler, ærter og svampesauce
Gateau
marcel