Skip til hoved indholdet

Bakkegårdens menuplan for Oktober-November 2024

Onsdag den 30. oktober

Paneret fisk med persillekartoffelmos og porresauce
Kirsebærtrifli

Torsdag den 31. oktober

Græskarsuppe med kylling, brød og topping
Risalamande med kirsebærsauce

Fredag den 1. november

Kartoffel frikadelle med stegte rodfrugter og svampesauce
Brownies med karamel og flødeskum

Lørdag den 2. november

Kalkunbryst med kartoffel kroket, rødvinssauce og bagt græskar
Baileyfromage med flødeskum

Søndag den 3. november

Paprikagryde med kartoffelmos
Bagte æbler med cremefraiche

Mandag den 4. november

Braiseret nakke med flødekartofler og dampet gulerødder
Chokoladebudding med flødeskum

Tirsdag den 5. november

Svampe bourguignon med kartoffel/persillerodsmos
Pannacotta med kardemomme og æblesauce

Onsdag den 6. november

Fiskefrikadeller, stegte kartofler/ rodfrugter og hollandaisesauce
Peanut kage med flødeskum

Torsdag den 7. november

Svinekæber med urter, kartoffel/sellerimos og skysauce
Blommecrumble med cremefraiche

Fredag den 8. november

Brændende kærlighed med ristet bønner, bacon og persilledrys
Bananpandekager med sirup

Lørdag den 9. november

Gullasch med basmati ris
Citronfromage med flødeskum

Søndag den 10. november

Stegt andebryst med brune kartofler, skysauce og rødkål salat
Gl. æblekage

Mandag den 11. november

Stegt laks med kogte kartofler og porresauce
Kirsebærgrød med fløde

Tirsdag den 12. november

Kyllingefarsbrød med kogte kartofler, skysauce og bønner
Hyldebærsuppe med ristet havregryn

Onsdag den 13. november

Gryderet med grøntsager med ris
Mocca mousse med ristet mandler og flødeskum

Torsdag den 14. november

Hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler, bearnaisesauce og dampet gulerødder
Pære trifli

Fredag den 15. november

Pasta med krydret svampesauce
Tiramisu med æblekompot

Lørdag den 16. november

Skinkeschnitzel med stegte kartofler, skysauce og ærter
Blondie med kirsebærsauce

Søndag den 17. november

Koteletter i fad med kartoffelmos
Blommegrød med fløde

Mandag den 18. november

Torskenuggets med stegte kartofler, urtesauce og kålsalat
Æblegrød med fløde

Tirsdag den 19. november

Stegt medister med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Vaniljebudding med kirsebær

Onsdag den 20. november

Vegetar lasagne med råkost
Risalamande med kirsebærsauce

Torsdag den 21. november

Krebinet med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Is med tilbehør

Fredag den 22. november

Kødboller med kartoffelmos, skysauce og tyttebær
Cheesecake med havtorn

Lørdag den 23. november

Kyllingefilet i pikant sauce med pasta
Karamelmousse med flødeskum

Søndag den 24. november

Svensk pølseret med ærter
Frugttærter med creme fraiche

Mandag den 25. november

Tartelet med høns og asparges
Gl. dags æblekage

Tirsdag den 26. november

Forårsrulle med fyldig rød karrysauce og ris
Syltet pærer med makronflødeskum

Onsdag den 27. november

Frikadeller med kogte kartofler og stuvet hvidkål
Fragilité

Torsdag den 28. november

Pasta i fad med råkost
Appelsinfromage med flødeskum

Fredag den 29. november

Kylling frikadelle, kartoffel/ rodfrugter og skysauce
Ymerfromage med havtorn

Lørdag den 30. november

Cordon bleu med braset kartofler, ærter og svampesauce
Gateau marcel

























































Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback