Skip til hoved indholdet

Bakkegårdens menuplan for november og december 2024

Torsdag den 28. november

Pasta i fad med råkost
Appelsinfromage med flødeskum

Fredag den 29. november

Kylling frikadelle, kartoffel/ rodfrugter og skysauce
Ymerfromage med havtorn

Lørdag den 30. november

Cordon bleu med braset kartofler, ærter og svampesauce
Gateau marcel

Søndag den 1. december

Rullesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Is

Mandag den 2. december

Brændende kærlighed med bacon, kikærter, kartoffelmos og rødbede
Rombudding med saftsauce

Tirsdag den 3. december

Karryret med kokosmælk, kylling og ris
Banofee med flødeskum og karamel

Onsdag den 4. december

Biksemad med skysauce
Abrikos med råcreme

Torsdag den 5. december

Gratineret kyllingekødboller i tomatsauce med ris
Marengs med skyrcreme og blåbær

Fredag den 6. december

Medister med brune kartofler og stuvet spinat
Kirsebær panna cotta

Lørdag den 7. december

Paneret fisk med kogte kartofler og porresauce
Æblecrumble med cremefraiche

Søndag den 8. december

Ribbensteg med kogte kartofler, skysauce og rødkålssalat
Hvid chokolademousse med appelsinsauce

Mandag den 9. december

Marineret kalkunbryst med kartoffel kroket og peberfrugtsauce
Æblegrød med fløde

Tirsdag den 10. december

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Blåbær pandekage med sirup

Onsdag den 11. december

Vegetarisk millionbøf med kartoffelmos
Ris a´la mande med kirsebærsauce

Torsdag den 12. december

Grillet laks med stegte kartofler og pastinakpure med persille
Citronfromage med flødeskum og makron

Fredag den 13. december

Chili sin carne med ris og cremefraiche
Frugttærte med cremefraiche

Lørdag den 14. december

Tartelet med skinke, ærter og gulerod
Vafler med syltetøj

Søndag den 15. december

Skinkeschnitzel med stegte kartofler, skysauce og ærter
Syltet pærer med flødeskum og chokoladesauce

Mandag den 16. december

Krebinet med kogte kartofler, svampesauce og dampet gulerødder
Kirsebærgrød med fløde

Tirsdag den 17. december

Fyldig flødesauce med bacon og pasta
Karamelmousse med flødeskum og ristet mandler

Onsdag den 18. december

Stegt kylling fyldig karrysauce med ris
Sarah Bernhard

Torsdag den 19. december

Dampet fisk med kogte kartofler og tomatsauce
Syltet fersken med vanilje flødeskum

Fredag den 20. december

Forloren hare med kogte kartofler, skysauce og tyttebær
Chokoladekage med chokoladecreme

Lørdag den 21. december

Skipperlabskovs med purløg og rødbede
Syltet abrikoser med råcreme

Søndag den 22. december

Svampe bourguignon med kartoffelmos
Bananpandekager med flødeskum

Mandag den 23. december

Hakkebøf med kogte kartofler, bløde løg og skysauce
Fløderand med hindbærsauce

Tirsdag den 24. december

Andebryst med æbler og svesker, flæskesteg, kogte kartofler, brunede kartofler, skysauce, æbler med gele og rødkål
Risalamande med kirsebærsauce

Onsdag den 25. december

Stegt kylling i fad med kartofler, grøntsager Hvidløg, cherrytomat, peberfrugt og citron) og paprikasauce
Brownies med flødeskum

Torsdag den 26. december

Hamburgerryg med brunede kartofler og stuvet spinat
Frugttærter med cremefraiche

Fredag den 27. december

Krydret svampesauce med chorizio, selleri og pasta
Lagkage

Lørdag den 28. december

Torskenuggets med kogte kartofler, urtesauce og gulerødder
Æblecrumble med cremefraiche

Søndag den 29. december

Lasagne med spidskålsalat
Marengs med frugt og flødeskum

Mandag den 30. december

Tomatsuppe med kødboller og brød

Isvaffel

Tirsdag den 31. december

Pork Wellington kartoffel muffin, svampesauce og glaserede rødder
Brownie/appelsin islagkage







































Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback