Bakkegårdens menuplan for november og december 2024
Torsdag den 28. november
Pasta i fad med råkost
Appelsinfromage
med flødeskum
Fredag den 29. november
Kylling
frikadelle, kartoffel/ rodfrugter og skysauce
Ymerfromage med havtorn
Lørdag den 30. november
Cordon
bleu med braset kartofler, ærter og svampesauce
Gateau
marcel
Søndag den 1. december
Rullesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Is
Mandag den 2. december
Brændende
kærlighed med bacon, kikærter, kartoffelmos og rødbede
Rombudding med saftsauce
Tirsdag den 3. december
Karryret med kokosmælk, kylling og ris
Banofee
med flødeskum og karamel
Onsdag den 4. december
Biksemad med skysauce
Abrikos med
råcreme
Torsdag den 5. december
Gratineret
kyllingekødboller i tomatsauce med ris
Marengs med
skyrcreme og blåbær
Fredag den 6. december
Medister
med brune kartofler og stuvet spinat
Kirsebær
panna cotta
Lørdag den 7. december
Paneret fisk med kogte kartofler og porresauce
Æblecrumble
med cremefraiche
Søndag den 8. december
Ribbensteg med kogte kartofler, skysauce og
rødkålssalat
Hvid
chokolademousse med appelsinsauce
Mandag den 9. december
Marineret kalkunbryst med kartoffel kroket og
peberfrugtsauce
Æblegrød
med fløde
Tirsdag den 10. december
Frikadeller
med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Blåbær pandekage
med sirup
Onsdag den 11. december
Vegetarisk millionbøf med kartoffelmos
Ris a´la
mande med kirsebærsauce
Torsdag den 12. december
Grillet
laks med stegte kartofler og pastinakpure med persille
Citronfromage
med flødeskum og makron
Fredag den 13. december
Chili sin carne med ris og
cremefraiche
Frugttærte
med cremefraiche
Lørdag den 14. december
Tartelet
med skinke, ærter og gulerod
Vafler
med syltetøj
Søndag den 15. december
Skinkeschnitzel med stegte kartofler, skysauce og
ærter
Syltet
pærer med flødeskum og chokoladesauce
Mandag den 16. december
Krebinet med kogte
kartofler, svampesauce og dampet gulerødder
Kirsebærgrød med fløde
Tirsdag den 17. december
Fyldig flødesauce med bacon og pasta
Karamelmousse med flødeskum og ristet mandler
Onsdag den 18. december
Stegt kylling fyldig karrysauce med ris
Sarah
Bernhard
Torsdag den 19. december
Dampet
fisk med kogte kartofler og tomatsauce
Syltet
fersken med vanilje flødeskum
Fredag den 20. december
Forloren
hare med kogte kartofler, skysauce og tyttebær
Chokoladekage med chokoladecreme
Lørdag den 21. december
Skipperlabskovs
med purløg og rødbede
Syltet
abrikoser med råcreme
Søndag den 22. december
Svampe bourguignon med kartoffelmos
Bananpandekager med
flødeskum
Mandag den 23. december
Hakkebøf
med kogte kartofler, bløde løg og skysauce
Fløderand
med hindbærsauce
Tirsdag den 24. december
Andebryst med æbler og svesker, flæskesteg, kogte kartofler, brunede
kartofler, skysauce, æbler med gele og rødkål
Risalamande med kirsebærsauce
Onsdag den 25. december
Stegt
kylling i fad med kartofler, grøntsager Hvidløg,
cherrytomat, peberfrugt og citron) og
paprikasauce
Brownies med flødeskum
Torsdag den 26. december
Hamburgerryg
med brunede kartofler og stuvet spinat
Frugttærter med
cremefraiche
Fredag den 27. december
Krydret svampesauce med chorizio, selleri og pasta
Lagkage
Lørdag den 28. december
Torskenuggets
med kogte kartofler, urtesauce og gulerødder
Æblecrumble
med cremefraiche
Søndag den 29. december
Lasagne med spidskålsalat
Marengs med frugt og flødeskum
Mandag den 30. december
Tomatsuppe med kødboller og brød
Isvaffel
Tirsdag den 31. december
Pork Wellington kartoffel muffin, svampesauce og glaserede rødder
Brownie/appelsin islagkage