Bakkegårdens menuplan for januar/februar 2025
Mandag den 27. januar
Lasagnette
med råkost
Chokoladebudding
med flødeskum
Tirsdag den 28. januar
Skinkeschnitzel med ris, ærter og paprikasauce
Æblesuppe med flødeskum
Onsdag den 29. januar
Fiskefilet med kogte kartofler, dampet gulerødder
og hollandaisesauce
Æblemousse
på makronbund og æblesauce
Torsdag den 30. januar
Shakshuka med ris og spejlæg
Gateau
marcel
Fredag den 31. januar
Frikadeller (Frokost søn.u. 5) med
kogte kartofler, skysauce og rødkål
Abrikosgrød
med fløde
Lørdag den 1. februar
Stegt kylling med stegte kartofler/gulerødder og
urtesauce
Karamelmousse
med flødeskum og krokant
Søndag den 2. februar
Braiseret kød med kartoffel/selleri mos og
syltet rødbede
Vafler
med syltetøj
Mandag den 3. februar
Krebinet med
stegte kartofler/pastinak og svampesauce
Æblegrød med
fløde
Tirsdag den 4. februar
Kyllingefarsbrød
med ris og fyldig rød karrysauce
Chokoladekage med skyrcreme og frugt
Onsdag den 5. februar
Tortillapande med kylling, ris og cremefraiche
Hyldebærsuppe
med smørristet havregryn flødeskum
Torsdag den 6. februar
Hakkebøf
med kogte kartofler, bløde løg og skysauce,
Fragelite
kage
Fredag den 7. februar
Brunkål
med kogt medister og rugbrød
Syltet
fersken med råcreme
Lørdag den 8. februar
Pasta med bacon og krydret flødesauce
Citronfromage
med citrus sauce
Søndag den 9. februar
Paneret
fisk med kogte kartofler/ gulerod og persillesauce
Is med
bærkompot
Mandag den 10. februar
Stegt
kalkunbryst med ½ bagt kartoffel, bagt selleri og citrussauce
Frugttærter
med creme fraiche
Tirsdag den 11. februar
Farseret blomkål med kogte kartofler og muskat
sauce
Bananpandekage
med karamelflødeskum
Onsdag den 12. februar
Kyllingefrikadelle
med cajun sauce og ris
Romfromage
med flødeskum og cacaodrys
Torsdag den 13. februar
Laks med kogte kartofler og flødestuvet spinat
Marengs
med skyrcreme og syltet abrikoser
Fredag den 14. februar
Pastaret i ovn med
bechamelsauce
Chokolade
mousse med flødeskum
Lørdag den 15. februar
Rullesteg med
stegte kartofler, rødvinssauce og surt
Syltet
pærer med makron skum
Søndag den 16. februar
Glaseret
skinke med
flødekartofler og bagte gulerødder
Blondie
med kirsebær og kirsebærsauce
Mandag den 17. februar
Tarteletter med høns i
asparges
Abrikostrifli
Tirsdag den 18. februar
Grøntsagsfrikadelle med
paprikasauce og ris
Citronfromage med flødeskum
Onsdag den 19. februar
Pasta med svampe, hvidvin og bacon
Kaffe/kakao
trifli
Torsdag den 20. februar
Fiskefrikadeller med kogte kartofler og urtesauce
og dampet gulerod
Banofee
Fredag den 21. februar
Biksemad
med spejlæg
Kardemomme
panna cotta med æblesauce
Lørdag den 22. februar
Gullasch
med kartoffelmos og syltet drueagurk
Hvid
chokolademousse med appelsin/ mynte sauce
Søndag den 23. februar
Stegt kyllingebryst med stegte rodfrugter og sennepssauce
Is med
tilbehør
Mandag den 24. februar
Flæskesteg
med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Syltet
abrikoser med råcreme
Tirsdag den 25. februar
Frikadeller
med kogte kartofler, skysauce og syltet asier
Fransk citrontærte
med marengs
Onsdag den 26. februar
Svensk
pølseret med finsnittet forårsløg
Æblesuppe
med flødeskum
Torsdag den 27. februar
Svampe bourguignon med kartoffelmos
Rombudding
med flødeskum
Fredag den 28. februar
Butter
chicken med ris og nanbrød
Ymerfromage med bær