Skip til hoved indholdet Job Job

Bakkegårdens menuplan for januar/februar 2025

Mandag den 27. januar

Lasagnette med råkost
Chokoladebudding med flødeskum

Tirsdag den 28. januar

Skinkeschnitzel med ris, ærter og paprikasauce
Æblesuppe med flødeskum

Onsdag den 29. januar

Fiskefilet med kogte kartofler, dampet gulerødder og hollandaisesauce
Æblemousse på makronbund og æblesauce

Torsdag den 30. januar

Shakshuka med ris og spejlæg
Gateau marcel

Fredag den 31. januar

Frikadeller (Frokost søn.u. 5) med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Abrikosgrød med fløde

Lørdag den 1. februar

Stegt kylling med stegte kartofler/gulerødder og urtesauce
Karamelmousse med flødeskum og krokant

Søndag den 2. februar

Braiseret kød med kartoffel/selleri mos og syltet rødbede
Vafler med syltetøj

Mandag den 3. februar

Krebinet med stegte kartofler/pastinak og svampesauce
Æblegrød med fløde

Tirsdag den 4. februar

Kyllingefarsbrød med ris og fyldig rød karrysauce
Chokoladekage med skyrcreme og frugt

Onsdag den 5. februar

Tortillapande med kylling, ris og cremefraiche
Hyldebærsuppe med smørristet havregryn flødeskum

Torsdag den 6. februar

Hakkebøf med kogte kartofler, bløde løg og skysauce,
Fragelite kage

Fredag den 7. februar

Brunkål med kogt medister og rugbrød
Syltet fersken med råcreme

Lørdag den 8. februar

Pasta med bacon og krydret flødesauce
Citronfromage med citrus sauce

Søndag den 9. februar

Paneret fisk med kogte kartofler/ gulerod og persillesauce
Is med bærkompot

Mandag den 10. februar

Stegt kalkunbryst med ½ bagt kartoffel, bagt selleri og citrussauce
Frugttærter med creme fraiche

Tirsdag den 11. februar

Farseret blomkål med kogte kartofler og muskat sauce
Bananpandekage med karamelflødeskum

Onsdag den 12. februar

Kyllingefrikadelle med cajun sauce og ris
Romfromage med flødeskum og cacaodrys

Torsdag den 13. februar

Laks med kogte kartofler og flødestuvet spinat
Marengs med skyrcreme og syltet abrikoser

Fredag den 14. februar

Pastaret i ovn med bechamelsauce
Chokolade mousse med flødeskum

Lørdag den 15. februar

Rullesteg med stegte kartofler, rødvinssauce og surt
Syltet pærer med makron skum

Søndag den 16. februar

Glaseret skinke med flødekartofler og bagte gulerødder
Blondie med kirsebær og kirsebærsauce

Mandag den 17. februar

Tarteletter med høns i asparges
Abrikostrifli

Tirsdag den 18. februar

Grøntsagsfrikadelle med paprikasauce og ris
Citronfromage med flødeskum

Onsdag den 19. februar

Pasta med svampe, hvidvin og bacon
Kaffe/kakao trifli

Torsdag den 20. februar

Fiskefrikadeller med kogte kartofler og urtesauce og dampet gulerod
Banofee

Fredag den 21. februar

Biksemad med spejlæg
Kardemomme panna cotta med æblesauce

Lørdag den 22. februar

Gullasch med kartoffelmos og syltet drueagurk
Hvid chokolademousse med appelsin/ mynte sauce

Søndag den 23. februar

Stegt kyllingebryst med stegte rodfrugter og sennepssauce
Is med tilbehør

Mandag den 24. februar

Flæskesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Syltet abrikoser med råcreme

Tirsdag den 25. februar

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og syltet asier
Fransk citrontærte med marengs

Onsdag den 26. februar

Svensk pølseret med finsnittet forårsløg
Æblesuppe med flødeskum

Torsdag den 27. februar

Svampe bourguignon med kartoffelmos
Rombudding med flødeskum

Fredag den 28. februar

Butter chicken med ris og nanbrød
Ymerfromage med bær

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback