Skip til hoved indholdet Job Job

Bakkegårdens menuplan for februar/marts 2025

Mandag den 24. februar

Flæskesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Syltet abrikoser med råcreme

Tirsdag den 25. februar

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og syltet asier
Fransk citrontærte med marengs

Onsdag den 26. februar

Svensk pølseret med finsnittet forårsløg
Æblesuppe med flødeskum

Torsdag den 27. februar

Svampe bourguignon med kartoffelmos
Rombudding med flødeskum

Fredag den 28. februar

Butter chicken med ris og nanbrød
Ymerfromage med bær

Lørdag den 1. marts

Paneret fisk med persillesauce kogt kartoffel og dampet gulerod
Pandekage med marmelade

Søndag den 2. marts

Hamburgerryg med stuvet spinat og brune kartofler
Appelsin fromage med flødeskum og krokant

Mandag den 3. marts

Tarteletter med høns i asparges
Pæretærte med cremefraiche

Tirsdag den 4. marts

Hakkebøf i fad med ris
Trifli med abrikos

Onsdag den 5. marts

Lasagne med råkost
Blommegrød med fløde

Torsdag den 6. marts

Boller i karry med ris og ærter
Vafler med marmelade og flødeskum

Fredag den 7. marts

Fisk med kogte kartofler, citronsauce og salat
Bagt æble med karamel flødeskum

Lørdag den 8. marts

Ris taffel med kylling i fyldig karrysauce, ris og tilbehør
Sherryfromage med flødeskum

Søndag den 9. marts

Husarsteg med ½ bagekartoffel, svampesauce og bønner
Brownies med flødeskum og havtornsauce

Mandag den 10. marts

Chili sin carne med ris, brød og raita
HÆblegrød med fløde

Tirsdag den 11. marts

Paneret torskenuggets med kogte kartofler, persillesauce og råkost
Kærnemælksfromage med æblekompot

Onsdag den 12. marts

Kylling farsbrød med peberfrugtsauce og ris
Walesstang

Torsdag den 13. marts

Medister med braset kartofler, pastinakpure og syltet rødløg
Cheesecake med appelsin og mandarin

Fredag den 14. marts

Hot dog med tilbehør
Baileys fromage med flødeskum og krokant

Lørdag den 15. marts

Pastaret med bacon, fløde og svampe
Limefromage m. flødeskum og kokosknas

Søndag den 16. marts

Flæskesteg med stegt kartoffel, sherrysauce og agurkesalat
Is med tilbehør

Mandag den 17. marts

Krebinet med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Sveskegrød m. fløde

Tirsdag den 18. marts

Kyllingekødboller i krydret tomatsauce med ris
Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag den 19. marts

Biksemad med spejlæg og rødbede
Syltet pære med karamel flødeskum

Torsdag den 20. marts

Tortillapande med kylling, ris og cremefraiche
Frugttærter med flødeskum

Fredag den 21. marts

Stegt laks med kogte kartofler og stuvet spinat
Flødebollelagkage

Lørdag den 22. marts

Vegetar lasagne og tomat salat
Panna cotta med lime sauce og mynthe

Søndag den 23. marts

Paneret skinkeschnitzel med flødekartofler og ærter
Karamel mousse med flødeskum

Mandag den 24. marts

Brændende kærlighed med bønner og bacon
Gl. dags æblekage

Tirsdag den 25. marts

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Hvid chokolademousse med mandarin

Onsdag den 26. marts

Pasta med kødsauce
Marengs med skyr creme og pærer

Torsdag den 27. marts

Svampebourguignon med pastinak/kartoffelmos
Vaniljebudding med flødeskum

Fredag den 28. marts

Forloren hare med kogte kartofler, skysauce og ribsgele
Banofee

Lørdag den 29. marts

Stegt kylling med stegt pastinak/ kartoffel og estragonsauce
Frugttærte med creme fraiche

Søndag den 30. marts

Hamburgerryg med kogte kartofler og stuvet ærter og gulerødder
Brownie med flødeskum

Mandag den 31. marts

Kotelet i fad med kartoffelmos
Æblegrød med fløde

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback