Bakkegårdens menuplan for december2025/januar 2026
Mandag den 1. december
Brændende kærlighed med bacon, kikærter, kartoffelmos og rødbede
Rombudding med saftsauce
Tirsdag den 2. december
Fisk med kogte kartofler og porres
Banofee med flødeskum og karamel
Onsdag den 3. december
Kyllingelasagne med salat
Is med tilbehør
Torsdag den 4. december
Biksemad med skysauce og spejlæg
Citrontærte med marengs
Fredag den 5. december
Medister med kogte kartofler og stuvet spinat
Kirsebær panna cotta
Lørdag den 6. november
Fyldig karrygryde med ris
Frugttærte med cremefraiche
Søndag den 7. december
Flæskesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkålssalat
Hvid chokolademousse med appelsinsauce
Mandag den 8. december
Tartelet med høns i asparges
Æblegrød med fløde
Tirsdag den 9. december
Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Blåbær pandekage med sirup
Onsdag den 10. december
Vegetarisk millionbøf med kartoffelmos
Ris a´la mande med kirsebærsauce
Torsdag den 11. december
Grillet laks med stegte kartofler og pastinakpure med persille
Citronfromage med flødeskum og makron
Fredag den 12. december
Chili sin carne med ris og cremefraiche
Nøddebunde med skyrcreme og æblekompot
Lørdag den 13. december
Marineret kalkunbryst med kartoffel kroket og peberfrugtsauce
Vafler med syltetøj
Søndag den 14. december
Glaseret skinke med flødekartofler og bønner
Syltet pærer med flødeskum og chokoladesauce
Mandag den 15. december
Krebinet med kogte kartofler, svampesauce og dampet gulerødder
Kirsebærgrød med fløde
Tirsdag den 16. december
Fyldig flødesauce med bacon, pasta og persille
Karamelmousse med flødeskum og ristet mandler
Onsdag den 17. december
Brunkål med medister
Sarah Bernhard
Torsdag den 18. december
Fisk med kogte kartofler og tomatsauce
Syltet fersken med vanilje flødeskum
Fredag den 19. december
Forloren hare med kogte kartofler, skysauce og tyttebær
Chokoladekage med chokoladecreme
Lørdag den 20. december
Minestrone gryderet med kartoffelmos og persille
Cheesecake med æblegelé
Søndag den 21. december
Øl braiseret nakke med urter, skysauce og kartoffelmos
Syltet abrikoser med råcreme
Mandag den 22. december
Hakkebøf med kogte kartofler, bløde løg og skysauce
Fløderand med hindbærsauce
Tirsdag den 23. december
Lasagne (vegetarisk) med spidskålsalat
Fragelité
Onsdag den 24. december
Andebryst med æbler og svesker, flæskesteg, kogte kartofler, brunede kartofler, skysauce, æbler med gele, rødkål og franske kartofler
Risalamande med kirsebærsauce
Torsdag den 25. december
Hamburgerryg med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Brownies med flødeskum
Fredag den 26. december
Stegt kylling i fad med kartofler, grøntsager og paprikasauce
Frugttærter med cremefraiche
Lørdag den 27. december
Fisk med kogte kartofler, urtesauce og gulerødder
Marengs med frugt og flødeskum
Søndag den 28. december
Krydret svampesauce med chorizio, selleri og pasta
Æblecrumble med cremefraiche
Mandag en 29. december
Svensk pølseret med porre
Solbærgrød med fløde
Tirsdag den 30. december
Hakkebøf med kogte kartofler, skysauce og blødeløg
Syltet pærer med råcreme
Onsdag den 31. december
Boller i karry med ris
Panna cotta med havtorn
Torsdag den 1. januar
Kødboller med tomatsauce, pasta og ærter
Fredag den 2. januar
Forloren skildpadde ½ æg og brød
Pandekager med sirup
Lørdag den 3. januar
Fyldt rødspætte med kogte kartofler og aspargessauce
Æble crumble med cremefraiche
Søndag den 4. januar
Stegt kylling med røsti kartoffel, skysauce og broccoli
Is med tilbehør