Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Bakkegårdens menuplan for december2025/januar 2026

Mandag den 1. december

Brændende kærlighed med bacon, kikærter, kartoffelmos og rødbede
Rombudding med saftsauce

Tirsdag den 2. december

Fisk med kogte kartofler og porres
Banofee med flødeskum og karamel

Onsdag den 3. december

Kyllingelasagne med salat
Is med tilbehør

Torsdag den 4. december

Biksemad med skysauce og spejlæg
Citrontærte med marengs

Fredag den 5. december

Medister med kogte kartofler og stuvet spinat
Kirsebær panna cotta

Lørdag den 6. november

Fyldig karrygryde med ris
Frugttærte med cremefraiche

Søndag den 7. december

Flæskesteg med kogte kartofler, skysauce og rødkålssalat
Hvid chokolademousse med appelsinsauce

Mandag den 8. december

Tartelet med høns i asparges
Æblegrød med fløde

Tirsdag den 9. december

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Blåbær pandekage med sirup

Onsdag den 10. december

Vegetarisk millionbøf med kartoffelmos
Ris a´la mande med kirsebærsauce

Torsdag den 11. december

Grillet laks med stegte kartofler og pastinakpure med persille
Citronfromage med flødeskum og makron

Fredag den 12. december

Chili sin carne med ris og cremefraiche
Nøddebunde med skyrcreme og æblekompot

Lørdag den 13. december

Marineret kalkunbryst med kartoffel kroket og peberfrugtsauce
Vafler med syltetøj

Søndag den 14. december

Glaseret skinke med flødekartofler og bønner
Syltet pærer med flødeskum og chokoladesauce

Mandag den 15. december

Krebinet med kogte kartofler, svampesauce og dampet gulerødder
Kirsebærgrød med fløde

Tirsdag den 16. december

Fyldig flødesauce med bacon, pasta og persille
Karamelmousse med flødeskum og ristet mandler

Onsdag den 17. december

Brunkål med medister
Sarah Bernhard

Torsdag den 18. december

Fisk med kogte kartofler og tomatsauce
Syltet fersken med vanilje flødeskum

Fredag den 19. december

Forloren hare med kogte kartofler, skysauce og tyttebær
Chokoladekage med chokoladecreme

Lørdag den 20. december

Minestrone gryderet med kartoffelmos og persille
Cheesecake med æblegelé

Søndag den 21. december

Øl braiseret nakke med urter, skysauce og kartoffelmos
Syltet abrikoser med råcreme

Mandag den 22. december

Hakkebøf med kogte kartofler, bløde løg og skysauce
Fløderand med hindbærsauce

Tirsdag den 23. december

Lasagne (vegetarisk) med spidskålsalat
Fragelité

Onsdag den 24. december

Andebryst med æbler og svesker, flæskesteg, kogte kartofler, brunede kartofler, skysauce, æbler med gele, rødkål og franske kartofler
Risalamande med kirsebærsauce

Torsdag den 25. december

Hamburgerryg med kogte kartofler, stuvet ærter og gulerødder
Brownies med flødeskum

Fredag den 26. december

Stegt kylling i fad med kartofler, grøntsager og paprikasauce
Frugttærter med cremefraiche

Lørdag den 27. december

Fisk med kogte kartofler, urtesauce og gulerødder
Marengs med frugt og flødeskum

Søndag den 28. december

Krydret svampesauce med chorizio, selleri og pasta
Æblecrumble med cremefraiche

Mandag en 29. december

Svensk pølseret med porre
Solbærgrød med fløde

Tirsdag den 30. december

Hakkebøf med kogte kartofler, skysauce og blødeløg
Syltet pærer med råcreme

Onsdag den 31. december

Boller i karry med ris
Panna cotta med havtorn

Torsdag den 1. januar

Kødboller med tomatsauce, pasta og ærter

Fredag den 2. januar

Forloren skildpadde ½ æg og brød
Pandekager med sirup

Lørdag den 3. januar

Fyldt rødspætte med kogte kartofler og aspargessauce
Æble crumble med cremefraiche

Søndag den 4. januar

Stegt kylling med røsti kartoffel, skysauce og broccoli
Is med tilbehør





































Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback