Skip til hoved indholdet

Bakkegårdens menuplan for december 2024 / januar 2025

Tirsdag den 31. december

Pork Wellington kartoffel muffin, svampesauce og glaserede rødder
Brownie/appelsin islagkage

Onsdag den 1. januar

Millionbøf med kartoffelmos
Frugttærter med flødeskum

Torsdag den 2. januar

Grillet laks med urte kartoffelmos og peberfrugtsauce
Ymerfromage med kirsebærsauce

Fredag den 3. januar

Kyllingefrikadelle, braset kartofler og persillerodspure
Amerikanske pandekager med sirup

Lørdag den 4. januar

Chili sin carne med ris og cremefraiche
Chokolade panna cotta med appelsinsauce

Søndag den 5. januar

Rullesteg med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Syltet pærer med makronflødeskum

Mandag den 6. januar

Shaksuka med ris og spejlæg
Gammeldags æblekage

Tirsdag den 7. januar

Hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler og bearnaisesauce
Limefromage med citronsauce

Onsdag den 8. januar

Grøntsager i fad med bacon og skysauce
Peanutbutterkage med flødeskum og karamel

Torsdag den 9. januar

Stegt fisk med urter, kartoffelbåde, gulerødder og persillesauce
Karmelmousse med flødeskum

Fredag den 10. januar

Kyllingefarsbrød med ris og paprikasauce og bagte rødbeder
Gateau marcel

Lørdag den 11. januar

Vintergryde med kartoffel/sellerimos
Kærnemælksfromage med havtornsauce

Søndag den 12. januar

Glaseret skinke med flødekartofler og bønner
Is med tilbehør

Mandag den 13. januar

Paprikagryde med ris
Hvid chokolademousse med appelsinsauce

Tirsdag den 14. januar

Krydret kødboller med tomatsauce og pasta
Vafler med syltetøj

Onsdag den 15. januar

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Cheese cake med havtornmousse og havtorngele

Torsdag den 16. januar

Forloren hare med stegte kartoffel/gulerødder og pebersauce
Kokos fromage med ananas

Fredag den 17. januar

Tomatflødesauce med kylling, pasta og persille
Æblesuppe med flødeskum

Lørdag den 18. januar

Kylling i fad med paprikasauce
Brownie med flødeskum

Søndag den 19. januar

Torskenuggets med kartoffelbåde, tartar sauce og bagte cherrytomater
Panna cotta med æble/kanelsauce

Mandag den 20. januar

Krebinetter i fad med ris
Vaniljebudding med saftsauce

Tirsdag den 21. januar

Gullasch med kartoffelmos
Bananpandekage med flødeskum

Onsdag den 22. januar

Gratineret fisk med stegte kartofler, gulerødder og urtesauce
Baileys fromage med nøddekrokant

Torsdag den 23. januar

Kalkun cordon bleu med kogte kartofler og svampesauce
Fersken trifli

Fredag den 24. januar

Brændende kærlighed med rødbeder
Bagt æble med flødeskum og ristet havregryn

Lørdag den 25. januar

Stegt kylling med flødekartofler og kålsalat
Sherryfromage med flødeskum

Søndag den 26. januar

Pasta med flødesauce og grøntsager
Is med tilbehør

Mandag den 27. januar

Pastinaksuppe med ristet kylling, purløg og brød
Chokoladebudding med flødeskum

Tirsdag den 28. januar

Skinkeschnitzel med ris, hvidkålsråkost og paprikasauce
Æblesuppe med flødeskum

Onsdag den 29. januar

Fiskefilet med kogte kartofler, dampet gulerødder og hollandaisesauce
Æblemousse på makronbund og æblesauce

Torsdag den 30. januar

Falaffel med fyldig karrysauce og ris
Gateau marcel

Fredag den 31. januar

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og rødkål
Karamelmousse med flødeskum og krokant

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback