Bakkegårdens menuplan for december 2024 / januar 2025
Tirsdag den 31. december
Pork Wellington kartoffel muffin, svampesauce og glaserede rødder
Brownie/appelsin islagkage
Onsdag den 1. januar
Millionbøf med kartoffelmos
Frugttærter
med flødeskum
Torsdag den 2. januar
Grillet laks med urte kartoffelmos og peberfrugtsauce
Ymerfromage
med kirsebærsauce
Fredag den 3. januar
Kyllingefrikadelle,
braset kartofler og persillerodspure
Amerikanske
pandekager med sirup
Lørdag den 4. januar
Chili sin carne med ris og
cremefraiche
Chokolade
panna cotta med appelsinsauce
Søndag den 5. januar
Rullesteg med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Syltet
pærer med makronflødeskum
Mandag den 6. januar
Shaksuka
med ris og spejlæg
Gammeldags
æblekage
Tirsdag den 7. januar
Hakkebøf med
bløde løg, kogte kartofler og bearnaisesauce
Limefromage
med citronsauce
Onsdag den 8. januar
Grøntsager
i fad med bacon og skysauce
Peanutbutterkage
med flødeskum og karamel
Torsdag den 9. januar
Stegt fisk med urter,
kartoffelbåde, gulerødder og persillesauce
Karmelmousse med flødeskum
Fredag den 10. januar
Kyllingefarsbrød
med ris og paprikasauce og bagte rødbeder
Gateau
marcel
Lørdag den 11. januar
Vintergryde med kartoffel/sellerimos
Kærnemælksfromage
med havtornsauce
Søndag den 12. januar
Glaseret skinke med flødekartofler og bønner
Is med
tilbehør
Mandag den 13. januar
Paprikagryde med ris
Hvid
chokolademousse med appelsinsauce
Tirsdag den 14. januar
Krydret
kødboller med tomatsauce og pasta
Vafler
med syltetøj
Onsdag den 15. januar
Frikadeller
med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Cheese
cake med havtornmousse og havtorngele
Torsdag den 16. januar
Forloren
hare med stegte kartoffel/gulerødder og pebersauce
Kokos fromage med ananas
Fredag den 17. januar
Tomatflødesauce
med kylling, pasta og persille
Æblesuppe
med flødeskum
Lørdag den 18. januar
Kylling i fad med paprikasauce
Brownie
med flødeskum
Søndag den 19. januar
Torskenuggets med kartoffelbåde, tartar sauce og
bagte cherrytomater
Panna cotta med æble/kanelsauce
Mandag den 20. januar
Krebinetter i fad med ris
Vaniljebudding med
saftsauce
Tirsdag den 21. januar
Gullasch
med kartoffelmos
Bananpandekage
med flødeskum
Onsdag den 22. januar
Gratineret fisk med stegte kartofler, gulerødder og
urtesauce
Baileys
fromage med nøddekrokant
Torsdag den 23. januar
Kalkun
cordon bleu med kogte kartofler og svampesauce
Fersken
trifli
Fredag den 24. januar
Brændende
kærlighed med rødbeder
Bagt æble
med flødeskum og ristet havregryn
Lørdag den 25. januar
Stegt kylling med flødekartofler og kålsalat
Sherryfromage
med flødeskum
Søndag den 26. januar
Pasta med flødesauce og grøntsager
Is med tilbehør
Mandag den 27. januar
Pastinaksuppe med ristet kylling,
purløg og brød
Chokoladebudding
med flødeskum
Tirsdag den 28. januar
Skinkeschnitzel med ris, hvidkålsråkost og paprikasauce
Æblesuppe med flødeskum
Onsdag den 29. januar
Fiskefilet med kogte kartofler, dampet gulerødder
og hollandaisesauce
Æblemousse
på makronbund og æblesauce
Torsdag den 30. januar
Falaffel med fyldig karrysauce og ris
Gateau
marcel
Fredag den 31. januar
Frikadeller med
kogte kartofler, skysauce og rødkål
Karamelmousse
med flødeskum og krokant