Kildegårdens menuplan for januar
Torsdag 1. Januar – Café Lukket
Fredag 2. januar
- Hovedret: Rødvinsmarineret skinkekam med skysauce, kartofler og svampesautè
- Biret: Pandekage med is
- Café-ret: Ugens kreative café-ret
Lørdag 3. januar
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og bagt tomat
- Biret: Citron fromage
Søndag 4. januar
- Hovedret: Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og smør
- Biret: Blommegrød med mælk
Mandag 5. januar
- Hovedret: Stegt kalkun cuvette, tomatsauce, kartofler, stegte jordskokker
- Biret: Sød dessert
- Café-ret: Kikærte-græskargryde - med dagens brød
Tirsdag 6. januar
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, persillekartofler og bagte beder
- Biret: Solbærsuppe, flødeskum,
- Café-ret: Kartoffelmousaka og dagens brød
Onsdag 7. januar
- Hovedret: Bagt laks, kapserssauce, kartofler, stegt squash og rødløg m. dild
- Biret: Blommekompot med flødeskum
- Café-ret: Blomkålsfrikadeller og urtecreme og råkost
Torsdag 8. januar
- Hovedret: Wienerkrebinet, brasede kartofler, skysauce, ærter og perleløg.
- Biret: Kærnemælksfromage med hindbærsauce
- Café-ret: Grøntsagspurésuppe og dagens brød
Fredag 9. januar
- Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og syltede rødbeder
- Biret: Rødgrød med fløde
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag 10. januar
- Hovedret: Hakkebøf med mild pebersauce kartofler, grønne bønner, surt
- Biret: Chokolademousse med skum
Søndag 11. januar
- Hovedret: Coq au vin - kylling i rødvinssauce m. kartoffelmos
- Biret: Vaniljeis med bærsauce og vafler
Mandag 12. januar
- Hovedret: Kylling i karry med dampede ris og lynstegte grøntsager
- Biret: Pandekager med syltetøj
- Café-ret: Svamperisotto med persilleolie og dagens brød
Tirsdag 13. januar
- Hovedret: Kalkunschnitzel med skysauce, kartofler, haricots verts og perleløg
- Biret: Jordbærdessert
- Café-ret: Chili con carne med brød
Onsdag 14. januar
- Hovedret: Laksefrikadeller med stuvet spinat, kartofler og appelsinbagte gulerødder
- Biret: Bagt æblekage med creme
- Café-ret: Kartoffel-porresuppe med brødcroutoner
Torsdag 15. januar
- Hovedret: Stegt kalvelever, bløde løg, skysauce, kartofler og bagte beder
- Biret: Hybensuppe med makronknas
- Café-ret: Spinat tærte med dagens råkost
Fredag 16. januar
- Hovedret: Kogt skinke med grønlangkål, kartofler og timianstegte rødbeder
- Biret: Rabarbertrifli
- Café-ret: Ugens kreative caféret
Lørdag 17. januar
- Hovedret: Beluga bolognaise med pasta og dagens råkost
- Biret: Sherryfromage med chokoladepynt
Søndag 18. januar
- Hovedret: Skinkegryde med svampe og cocktailpølser, kartoffelmos og ærter
- Biret: Blommekompot med flødeskum
Mandag 19. januar
- Hovedret: Stegt kylling med tomatsauce, stegte kartofler og bagt squash
- Biret: Solbærsuppe med flødeskum
- Café-ret: Bondeomelet, purløg og rugbrød
Tirsdag 20. januar
- Hovedret: Kødboller i selleri med dildkartofler og broccoli
- Biret: Stikkelsbærdrøm
- Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme og grønkålssalat
Onsdag 21. januar
- Hovedret: Sprængt kalkunbryst, kartofler, peberrodssauce, dampet grønt
- Biret: Tiramisu
- Café-ret: Karrysuppe med grøntsager og dagens brød
Torsdag 22. januar
- Hovedret: Dampet laks med citronsauce, porre-tomatsautè og kartofler
- Biret: Risengrød med smør og kanelsukker
- Café-ret: Tartletter med hønsefyld
Fredag 23. januar
- Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler og rødkål
- Biret: Abrikosdrøm
- Café-ret: Ugens kreative café-ret
Lørdag 24. januar
- Hovedret: Enebærgryde med kalkun, dampet ris og stegte rosenkål
- Biret: Fløderand med jordbærsauce
Søndag 25. januar
- Hovedret: Stegt rødspættefilet, persillesauce, kartofler og citronbagt gulerod
- Biret: Chokoladeis med flødeskum
Mandag 26. januar
- Hovedret: Brunkål med nakkekam, sennep, kartofler og rugbrød
- Biret: Sød dessert
- Café-ret: Bønnegullash og dagens brød
Tirsdag 27. januar
- Hovedret: Lagsagne med spidskålssalat og hjemmebagt focaccia
- Biret: Alliancegrød med fløde
- Café-ret: Bagt blomkål, putanesca sauce, ratatuille, grana ost (Veg)
Onsdag 28. januar
- Hovedret: Bagt torsk med sennepssauce, kartofler og porre-tomatsautè
- Biret: Gammeldags æblekage med skum
- Café-ret: Club sandwich med kylling
Torsdag 29. januar
- Hovedret: Kalkunfrikadeller, champignonsauce, stegte kartofler og grøntsags sautè
- Biret: Bagte blommer med creme
- Café-ret: Tomatsuppe med brød
Fredag 30. januar
- Hovedret: Rullesteg med persille, skysauce, kartofler og selleri-æblekompot
- Biret: Vanilie budding med jordbærsauce
- Café-ret: Ugens kreative caferet