Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Kildegårdens menuplan for januar

Torsdag 1. Januar – Café Lukket

Fredag 2. januar

  • Hovedret: Rødvinsmarineret skinkekam med skysauce, kartofler og svampesautè
  • Biret: Pandekage med is
  • Café-ret: Ugens kreative café-ret

Lørdag 3. januar

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og bagt tomat
  • Biret: Citron fromage

Søndag 4. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og smør
  • Biret: Blommegrød med mælk

Mandag 5. januar

  • Hovedret: Stegt kalkun cuvette, tomatsauce, kartofler, stegte jordskokker
  • Biret: Sød dessert
  • Café-ret: Kikærte-græskargryde - med dagens brød

Tirsdag 6. januar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, persillekartofler og bagte beder
  • Biret: Solbærsuppe, flødeskum,
  • Café-ret: Kartoffelmousaka og dagens brød

Onsdag 7. januar

  • Hovedret: Bagt laks, kapserssauce, kartofler, stegt squash og rødløg m. dild
  • Biret: Blommekompot med flødeskum
  • Café-ret: Blomkålsfrikadeller og urtecreme og råkost

Torsdag 8. januar

  • Hovedret: Wienerkrebinet, brasede kartofler, skysauce, ærter og perleløg.
  • Biret: Kærnemælksfromage med hindbærsauce
  • Café-ret: Grøntsagspurésuppe og dagens brød

Fredag 9. januar

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og syltede rødbeder
  • Biret: Rødgrød med fløde
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag 10. januar

  • Hovedret: Hakkebøf med mild pebersauce kartofler, grønne bønner, surt
  • Biret: Chokolademousse med skum

Søndag 11. januar

  • Hovedret: Coq au vin - kylling i rødvinssauce m. kartoffelmos
  • Biret: Vaniljeis med bærsauce og vafler

Mandag 12. januar

  • Hovedret: Kylling i karry med dampede ris og lynstegte grøntsager
  • Biret: Pandekager med syltetøj
  • Café-ret: Svamperisotto med persilleolie og dagens brød

Tirsdag 13. januar

  • Hovedret: Kalkunschnitzel med skysauce, kartofler, haricots verts og perleløg
  • Biret: Jordbærdessert
  • Café-ret: Chili con carne med brød

Onsdag 14. januar

  • Hovedret: Laksefrikadeller med stuvet spinat, kartofler og appelsinbagte gulerødder
  • Biret: Bagt æblekage med creme
  • Café-ret: Kartoffel-porresuppe med brødcroutoner

Torsdag 15. januar

  • Hovedret: Stegt kalvelever, bløde løg, skysauce, kartofler og bagte beder
  • Biret: Hybensuppe med makronknas
  • Café-ret: Spinat tærte med dagens råkost

Fredag 16. januar

  • Hovedret: Kogt skinke med grønlangkål, kartofler og timianstegte rødbeder
  • Biret: Rabarbertrifli
  • Café-ret: Ugens kreative caféret

Lørdag 17. januar

  • Hovedret: Beluga bolognaise med pasta og dagens råkost
  • Biret: Sherryfromage med chokoladepynt

Søndag 18. januar

  • Hovedret: Skinkegryde med svampe og cocktailpølser, kartoffelmos og ærter
  • Biret: Blommekompot med flødeskum

Mandag 19. januar

  • Hovedret: Stegt kylling med tomatsauce, stegte kartofler og bagt squash
  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum
  • Café-ret: Bondeomelet, purløg og rugbrød

Tirsdag 20. januar

  • Hovedret: Kødboller i selleri med dildkartofler og broccoli
  • Biret: Stikkelsbærdrøm
  • Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme og grønkålssalat

Onsdag 21. januar

  • Hovedret: Sprængt kalkunbryst, kartofler, peberrodssauce, dampet grønt
  • Biret: Tiramisu
  • Café-ret: Karrysuppe med grøntsager og dagens brød

Torsdag 22. januar

  • Hovedret: Dampet laks med citronsauce, porre-tomatsautè og kartofler
  • Biret: Risengrød med smør og kanelsukker
  • Café-ret: Tartletter med hønsefyld

Fredag 23. januar

  • Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Abrikosdrøm
  • Café-ret: Ugens kreative café-ret

Lørdag 24. januar

  • Hovedret: Enebærgryde med kalkun, dampet ris og stegte rosenkål
  • Biret: Fløderand med jordbærsauce

Søndag 25. januar

  • Hovedret: Stegt rødspættefilet, persillesauce, kartofler og citronbagt gulerod
  • Biret: Chokoladeis med flødeskum

Mandag 26. januar

  • Hovedret: Brunkål med nakkekam, sennep, kartofler og rugbrød
  • Biret: Sød dessert
  • Café-ret: Bønnegullash og dagens brød

Tirsdag 27. januar

  • Hovedret: Lagsagne med spidskålssalat og hjemmebagt focaccia
  • Biret: Alliancegrød med fløde
  • Café-ret: Bagt blomkål, putanesca sauce, ratatuille, grana ost (Veg)

Onsdag 28. januar

  • Hovedret: Bagt torsk med sennepssauce, kartofler og porre-tomatsautè
  • Biret: Gammeldags æblekage med skum
  • Café-ret: Club sandwich med kylling

Torsdag 29. januar

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller, champignonsauce, stegte kartofler og grøntsags sautè
  • Biret: Bagte blommer med creme
  • Café-ret: Tomatsuppe med brød

Fredag 30. januar

  • Hovedret: Rullesteg med persille, skysauce, kartofler og selleri-æblekompot
  • Biret: Vanilie budding med jordbærsauce
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback