Skip til hoved indholdet

Kildegårdens menuplan for oktober

Cafeen har åben alle ugens dage

Mulighed for at tage maden med hjem

Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.

Åbningstider i caféen

Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30

Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00

Priser

Hovedret: 56 kr.

Biret: 16 kr.

Café-ret: 29 kr.

Mandag den 30. september    

Hovedret: Rødvinsmarineret kamsteg med kartofler, rodfrugt og skysauce     

Biret: Dagens søde dessert    

Café-ret: Grøn linsegryde med tomat dertil dagens brød

Tirsdag den 1. oktober

Hovedret: Kalkunstroganoff m. champignon, paprika, tomat og grøn kartoffelmos    

Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker    

Café-ret: Grønne falafler, tzatziki, råkost dagens brød

Onsdag den 2. oktober

Hovedret: Frikadeller, stuvet hvidkål, kogte kartofler, syltet rødbeder    

Biret: Jordbærgrød med fløde    

Café-ret: Fiskefilet, grov remoulade, citron rugbrød

Torsdag den 3. oktober  

Hovedret: Dampet torsk med aspargessauce, kartofler og broccoli    

Biret: Ymerfromage med kirsebær    

Café-ret: Club sandwich, kylling, bacon, karry creme

Fredag den 4. oktober

Hovedret: Oksekødslasagne, tomatsalat, hvidløgsbrød     

Biret: Sveske trifilli    

Café-ret: Ugens Kreative caferet

Lørdag den 5. oktober

Hovedret: Kylling i karrysauce, ananas, dampet ris, grønne ærter     

Biret: Mango Cheesecake    

Søndag den 6. oktober

Hovedret: Stegt medister med stuvet spinat og kartofler    

Biret: Rom og rosin parfait     

Mandag den 7. oktober

Hovedret: Sprængt kalkunbryst med kartofler og pebberrodssauce og bagt rødbede    

Biret: Dagens søde dessert     

Café-ret: Spinat og tomattærte med råkost og dagens brød

Tirsdag den 8. oktober

Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og syltede rødbeder     

Biret: Gammeldags rababarkage    

Café-ret: Mexikansk bønnegryde med fladbrød og cremefraiche

Onsdag den 9. oktober

Hovedret: Fiskefrikadeller, grøntsagstrio, dild kartofler og grov remoulade    

Biret: Managrød m brombærsauce   

Café-ret: Oksekødssuppe med urter, melboller og flutes

Torsdag den10. oktober

Hovedret: Kyllingegryde med kikærter, grøntsager, tomat og dagens brød     

Biret: Hindbær dessert    

Café-ret: Gulerodsfrikadelle med humus og grøn råkost

Fredag den 11. oktober

Hovedret: Gammeldags oksesteg, skysauce, kartoffel og dagens grønne sager    

Biret: Chokolade mousse med ananas   

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 12. oktober

Hovedret: Glaseret skinke med flødekartofler og broccoli    

Biret: Æbletrifli med creme    

Søndag den 13. oktober

Hovedret: Kylling i italiensk flødesauce med pasta og bagte squash     

Biret: Citronfromage med skum     

Mandag den 14. oktober

Hovedret: Irsk stuvning med hvidkål, gulerødder, kartofler og skinkekød    

Biret: Dagens søde dessert    

Café-ret: Grøn linsegryde med brød

Tirsdag den 15. oktober

Hovedret: Stegt sild, persillesovs, kartofler og bagte rødbeder     

Biret: Fløderand med bærsauce    

Café-ret: Club sandwich med karrycreme, rødløg og bacon

Onsdag den 16. oktober

Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål     

Biret: Ananas med makronskum   

Café-ret: Kartoffelporresuppe med bacon og croutons

Torsdag den 17. oktober

Hovedret: Krydderurtebagt laks med kartofler, citronsauce og bagt tomat    

Biret: Solbærsuppe med flødeskum   

Café-ret: Risotto med svampe, krydderurteolie og dagens brød

Fredag den 18. oktober

Hovedret: Krebinet med kartofler og stuvede ærter og gulerøddder     

Biret: Sveske trifili, vaniliecreme   

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 19. oktober

Hovedret: Indisk kyllinggryde med ris, mango chutney og naanbrød    

Biret: Blåbær-mousse     

Søndag den 20. oktober

Hovedret: Benløsefugle af skinkekød, flødesauce, kartofler, bønner   

Biret: Vafler med syltetøj og skum     

Mandag den 21. oktober

Hovedret: Herregårdsgryde med urtemos og dagens blandet grønt     

Biret: Dagens søde dessert     

Café-ret: Chili sin carne med creme fraice og brød

Tirsdag den 22. oktober

Hovedret: Forloren hare med flødesauce, kartofler, bagt rodfrugt og ribsgele    

Biret: Efterårssurprise     

Café-ret: Svampebøf med tzaziki og dagens råkost

Onsdag den 23. oktober

Hovedret: Dampet torsk med sennepssauce, kartofler og tomat-spinat saute    

Biret: Risdessert med frugtsauce     

Café-ret: Karry suppe med kylling, urter og dagens brød

Torsdag den 24. oktober

Hovedret: Kyllingbryst med rosmarinstegte kartofler, tomatsauce og grøntsag     

Biret: Æblegrød med fløde     

Café-ret: Kikærtegryde med græskar og dagens brød

Fredag den 25. oktober

Hovedret: Ribbensteg med rødkål, skysauce og persillekartofler     

Biret: Bagte blommer med råcreme    

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 26. oktober

Hovedret: Skipperlabskobes med rugbrød og rødbede     

Biret: Mangofromage     

Søndag den 27. oktober

Hovedret: Jæger kylling med kartoffelmos og årstidens grønt     

Biret: Alliancegrød med fløde     

Mandag den 28. oktober

Hovedret: Brunkål med nakkekam, kartofler, sennep og rugbrød    

Biret: Dagens søde dessert     

Café-ret: Porretærte med dagens råkost og krydderurtecreme

Tirsdag den 29. oktober

Hovedret: Kung pau kylling med soyasauce, dampet ris, og broccoli   

Biret: Æbledessert med solbær     

Café-ret: Blomkålsdeller med ærtepure og dages salat

Onsdag den 30. oktober

Hovedret: Boller i selleri med broccolimos og timian bagterødbede     

Biret: Rababersuppe med skum     

Café-ret: Minestonesuppe med hvidløgs brød

Torsdag den 31. oktober

Hovedret: Paneret sejfilet med spinatsauce, appelsinbagte gulerødder, kartofler    

Biret: Pandekager med syltetøj    

Café-ret: Spinat og svampe lasage med dages brød og råkost

Fredag den 1. november    

Hovedret: Krebinet med hvidkålsragout, kartofler, gulerod med persille    

Biret: Abrikosris     

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 2. november

Hovedret: Gammeldags kylling med skysauce, kartofler og syltet agurk     

Biret: Bailey fromage     

Søndag den 3. november

Hovedret: Kogt skinke med flødekartofler og stegt rosenkål     

Biret: Henkogt ananas med råcreme    

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback