Kildegårdens menuplan for oktober
Cafeen har åben alle ugens dage
Mulighed for at tage maden med hjem
Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.
Åbningstider i caféen
Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30
Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00
Priser
Hovedret: 56 kr.
Biret: 16 kr.
Café-ret: 29 kr.
Mandag den 30. september
Hovedret: Rødvinsmarineret kamsteg med kartofler, rodfrugt og skysauce
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Grøn linsegryde med tomat dertil dagens brød
Tirsdag den 1. oktober
Hovedret: Kalkunstroganoff m. champignon, paprika, tomat og grøn kartoffelmos
Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker
Café-ret: Grønne falafler, tzatziki, råkost dagens brød
Onsdag den 2. oktober
Hovedret: Frikadeller, stuvet hvidkål, kogte kartofler, syltet rødbeder
Biret: Jordbærgrød med fløde
Café-ret: Fiskefilet, grov remoulade, citron rugbrød
Torsdag den 3. oktober
Hovedret: Dampet torsk med aspargessauce, kartofler og broccoli
Biret: Ymerfromage med kirsebær
Café-ret: Club sandwich, kylling, bacon, karry creme
Fredag den 4. oktober
Hovedret: Oksekødslasagne, tomatsalat, hvidløgsbrød
Biret: Sveske trifilli
Café-ret: Ugens Kreative caferet
Lørdag den 5. oktober
Hovedret: Kylling i karrysauce, ananas, dampet ris, grønne ærter
Biret: Mango Cheesecake
Søndag den 6. oktober
Hovedret: Stegt medister med stuvet spinat og kartofler
Biret: Rom og rosin parfait
Mandag den 7. oktober
Hovedret: Sprængt kalkunbryst med kartofler og pebberrodssauce og bagt rødbede
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Spinat og tomattærte med råkost og dagens brød
Tirsdag den 8. oktober
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød og syltede rødbeder
Biret: Gammeldags rababarkage
Café-ret: Mexikansk bønnegryde med fladbrød og cremefraiche
Onsdag den 9. oktober
Hovedret: Fiskefrikadeller, grøntsagstrio, dild kartofler og grov remoulade
Biret: Managrød m brombærsauce
Café-ret: Oksekødssuppe med urter, melboller og flutes
Torsdag den10. oktober
Hovedret: Kyllingegryde med kikærter, grøntsager, tomat og dagens brød
Biret: Hindbær dessert
Café-ret: Gulerodsfrikadelle med humus og grøn råkost
Fredag den 11. oktober
Hovedret: Gammeldags oksesteg, skysauce, kartoffel og dagens grønne sager
Biret: Chokolade mousse med ananas
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 12. oktober
Hovedret: Glaseret skinke med flødekartofler og broccoli
Biret: Æbletrifli med creme
Søndag den 13. oktober
Hovedret: Kylling i italiensk flødesauce med pasta og bagte squash
Biret: Citronfromage med skum
Mandag den 14. oktober
Hovedret: Irsk stuvning med hvidkål, gulerødder, kartofler og skinkekød
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Grøn linsegryde med brød
Tirsdag den 15. oktober
Hovedret: Stegt sild, persillesovs, kartofler og bagte rødbeder
Biret: Fløderand med bærsauce
Café-ret: Club sandwich med karrycreme, rødløg og bacon
Onsdag den 16. oktober
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål
Biret: Ananas med makronskum
Café-ret: Kartoffelporresuppe med bacon og croutons
Torsdag den 17. oktober
Hovedret: Krydderurtebagt laks med kartofler, citronsauce og bagt tomat
Biret: Solbærsuppe med flødeskum
Café-ret: Risotto med svampe, krydderurteolie og dagens brød
Fredag den 18. oktober
Hovedret: Krebinet med kartofler og stuvede ærter og gulerøddder
Biret: Sveske trifili, vaniliecreme
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 19. oktober
Hovedret: Indisk kyllinggryde med ris, mango chutney og naanbrød
Biret: Blåbær-mousse
Søndag den 20. oktober
Hovedret: Benløsefugle af skinkekød, flødesauce, kartofler, bønner
Biret: Vafler med syltetøj og skum
Mandag den 21. oktober
Hovedret: Herregårdsgryde med urtemos og dagens blandet grønt
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Chili sin carne med creme fraice og brød
Tirsdag den 22. oktober
Hovedret: Forloren hare med flødesauce, kartofler, bagt rodfrugt og ribsgele
Biret: Efterårssurprise
Café-ret: Svampebøf med tzaziki og dagens råkost
Onsdag den 23. oktober
Hovedret: Dampet torsk med sennepssauce, kartofler og tomat-spinat saute
Biret: Risdessert med frugtsauce
Café-ret: Karry suppe med kylling, urter og dagens brød
Torsdag den 24. oktober
Hovedret: Kyllingbryst med rosmarinstegte kartofler, tomatsauce og grøntsag
Biret: Æblegrød med fløde
Café-ret: Kikærtegryde med græskar og dagens brød
Fredag den 25. oktober
Hovedret: Ribbensteg med rødkål, skysauce og persillekartofler
Biret: Bagte blommer med råcreme
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 26. oktober
Hovedret: Skipperlabskobes med rugbrød og rødbede
Biret: Mangofromage
Søndag den 27. oktober
Hovedret: Jæger kylling med kartoffelmos og årstidens grønt
Biret: Alliancegrød med fløde
Mandag den 28. oktober
Hovedret: Brunkål med nakkekam, kartofler, sennep og rugbrød
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Porretærte med dagens råkost og krydderurtecreme
Tirsdag den 29. oktober
Hovedret: Kung pau kylling med soyasauce, dampet ris, og broccoli
Biret: Æbledessert med solbær
Café-ret: Blomkålsdeller med ærtepure og dages salat
Onsdag den 30. oktober
Hovedret: Boller i selleri med broccolimos og timian bagterødbede
Biret: Rababersuppe med skum
Café-ret: Minestonesuppe med hvidløgs brød
Torsdag den 31. oktober
Hovedret: Paneret sejfilet med spinatsauce, appelsinbagte gulerødder, kartofler
Biret: Pandekager med syltetøj
Café-ret: Spinat og svampe lasage med dages brød og råkost
Fredag den 1. november
Hovedret: Krebinet med hvidkålsragout, kartofler, gulerod med persille
Biret: Abrikosris
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 2. november
Hovedret: Gammeldags kylling med skysauce, kartofler og syltet agurk
Biret: Bailey fromage
Søndag den 3. november
Hovedret: Kogt skinke med flødekartofler og stegt rosenkål
Biret: Henkogt ananas med råcreme