Kildegårdens menuplan for november
Mandag den 3. November
- Hovedret: Kylling i kokosmælk, dampet ris og asiatiske grøntsager
- Biret: Dagens søde dessert
- Café-ret: Chili sin carne med creme fraiche og dagens brød
Tirsdag den 4. November
- Hovedret: Krydderstegt nakkekam, kartofler, estragon sauce, bagte rodfrugter
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner
- Café-ret: Majsfrikadeller, rødkålssalat og krydderurtecreme
Onsdag den 5. November
- Hovedret: Kogt torsk med Choron sauce, kartofler og grøntsags trio
- Biret: Efterårssurprise
- Café-ret: Aspargessuppe med brød
Torsdag den 6. November
- Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler og dampede gulerødder
- Biret: Citronfromage med skum
- Café-ret: Nøddepostej med grønkål salat og hvidløgscreme
Fredag den 7. November
- Hovedret: Sprængt kalkunbryst, mos, svampesauce og franske bønner
- Biret: Skovbærgrød med fløde
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 8. November
- Hovedret: Svensk pølseret med kartofler og løg, dertil stegt ærter
- Biret: Risengrød med smør og kanelsukker
Søndag den 9. November
- Hovedret: Fiskefilet, kartofler, stuvet spinat og appelsinbagte gulerødder
- Biret: Regnbue is med vafler.
Mandag den 10. November - Kun mod forudbestilling inden 31/11
- Mortens menu: Andelår, skysauce, kartofler, æble-svesker og rødkål.
- Biret: Ris dessert m. kirsebærsauce
- Café-ret: Sandwich med laksesalat
Tirsdag den 11. November
- Hovedret: Bagt laks, citronsauce, porre-tomatsauté og dild kartofler
- Biret: Bagt æbledessert med flødeskum
- Café-ret: Champignonsuppe med persilleolie og dagens brød
Onsdag den 12. November
- Hovedret: Forloren hare, vildtsauce, kartofler, timianbagte rodfrugter, ribsgele
- Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
- Café-ret: Grøn falafel, dagens salat, hummus
Torsdag den 13. November
- Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød
- Biret: Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker
- Café-ret: Tomattærte med hytteost, dagens salat og løgcreme
Fredag den 14. November
- Hovedret: Nakkekotelet med kartofler, skysauce og bagte rodfrugter
- Biret: Abrikos-sveske med råcreme
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 15. November
- Hovedret: Kylling med aspargessauce, dildkartofler og grønne bønner
- Biret: Blommegrød med fløde
Søndag den 16. November
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos
- Biret: Sherryfromage med chokoladepynt
Mandag den 17. November
- Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, rugbrød og sennep
- Biret: Dagens søde dessert
- Café-ret: Svampe risotto med parmesanost og rosmarinbrød
Tirsdag den 18. November
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, syltet rødbede og kartofler
- Biret: Sveske trifli med skum
- Café-ret: Thai karry med grøntsager og dagens brød
Onsdag den 19. November
- Hovedret: Dampet sej med karrysauce, dampet ris og grøntsags trio
- Biret: Hindbærdessert
- Café-ret: Hønsekødsuppe med urter og flutes
Torsdag den 20. November
- Hovedret: Kalkun culotte, whiskeysauce, kartofler og broccoli
- Biret: Hybensuppe med flødeskum
- Café-ret: Vegetarlasagne med dagens brød
Fredag den 21. November
- Hovedret: Hjerter i flødesauce, kartoffelmos og stegt rosenkål og perleløg
- Biret: Bondepige med slør
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 22. November
- Hovedret: Kylling i sur-sød sauce med grønt og dampet ris
- Biret: Appelsinfromage
Søndag den 23. November
- Hovedret: Stegt medisterpølse, stuvet spinat, kartofler og syltet rødbede
- Biret: Rom-rosin parfait
Mandag den 24. November
- Hovedret: Stegt kyllingebryst, kartofler champignonsauce og bagt tomat
- Biret: Hybensuppe med flødeskum
- Café-ret: Spinattærte og dagens råkost
Tirsdag den 25. November
- Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålsråkost og focacciabrød
- Biret: Panna cotta med jordbærsauce
- Café-ret: Falafel med hummus, dagens råkost og pitabrød
Onsdag den 26. November
- Hovedret: Krebinet med hvidkålsragout, kartofler, gulerod med persille
- Biret: Stikkelsbær grød med fløde
- Café-ret: Kartoffelporresuppe med bacon og croutons
Torsdag den 27. November
- Hovedret: Fiskefrikadelle, tomatsauce, kartofler, bagt persillerod/ porre
- Biret: Øllebrød med kanelsukker og smør
- Café-ret: Club sandwich med kylling og bacon
Fredag den 28. November
- Hovedret: Ribbensteg, rødkål, kartofler og skysauce
- Biret: Efterårssurprise
- Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 29. November
- Hovedret: Hakkebøf med blødeløg, skysauce, kartofler og syltet asier
- Biret: Blåbær mousse
Søndag den 30. November
- Hovedret: Jærgerkylling med champignon, timian, kartoffelmos og drueagurk
- Biret: Æbleskiver med syltetøj