Kildegårdens menuplan for november
Cafeen har åben alle ugens dage
Mulighed for at tage maden med hjem
Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.
Åbningstider i caféen
Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30
Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00
Priser
Hovedret 56 kr.
Biret 16 kr.
Café-ret 29 kr.
Fredag den 1. november
Hovedret: Flæskesteg med kartofler, skysauce og hjemmelavet rødkål
Biret: Abrikosris
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 2. november
Hovedret: Gammeldags kylling med skysauce, kartofler og syltet agurk
Biret: Bailey fromage
Søndag den 3. november
Hovedret: Kogt skinke med flødekartofler og stegt rosenkål
Biret: Vanillieis med bagt æble
Mandag den 4. november
Hovedret: Kylling i kokosmælk, dampet ris og asiatiske grøntsager
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Mexikansk bønnegryde med dagens brød
Tirsdag den 5. november
Hovedret: Krydderstegt nakkekam, kartofler, estragon sauce, bagte rodfrugter
Biret: kærnemælkssuppe med rosiner
Café-ret: Linsefrikadeller, rødkålssalat og krydderurtecreme
Onsdag den 6. november
Hovedret: Kogt torsk med choron sauce, kartofler og grøntsags trio
Biret: Efterårssurprise
Café-ret: Aspargessuppe med brød
Torsdag den 7. november
Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler og dampede gulerødder
Biret: Citronfromage med skum
Café-ret: Nøddepostej med grønkålsalat og hvidløgscreme
Fredag den 8. november
Hovedret: Kun mod bestilling inden 6. nov: Mortens menu: Andelår med svesker og æbler, andesauce, kartofler, rødkål.
Biret: Kun mod bestilling inden 6. nov Risdessert med kirsebærsauce
Lørdag den 9. november
Hovedret: Svensk pølseret med kartofler og løg, dertil stegt squash
Biret: Fløderand med frugt cocktail
Søndag den 10. november
Hovedret: Sprængt kalkunbryst, mos, svampesauce og franske bønner
Biret: Skovbærgrød med fløde
Mandag den 11. november
Hovedret: Fiskefilet, kartofler, stuvet spinat og appelsinbagte gulerødder
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Kartoffel moussaka marineret spidskål og dagens brød
Tirsdag den 12. november
Hovedret: Forloren hare, vildtsauce, kartofler og timianbagte rodfrugter
Biret: Bagt æbledessert med flødeskum
Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme, broccolisalat
Onsdag den 13. november
Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød
Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
Café-ret: Champinongsuppe med persilleolie og hjemmebagt brød
Torsdag den 14. november
Hovedret: Bagt laks, citronsauce, porresaute, og kartofler
Biret: Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker
Café-ret: Maskeret blomkål med skinke, æg, ærter og karry dressing
Fredag den 15. november
Hovedret: Ribbensteg, rødkål, kartofler og skysauce
Biret: Abrikos/ sveske med råcreme
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 16. november
Hovedret: Kylling med aspargessauce, dampede kartofler og broccoli
Biret: Blommegrød med fløde
Søndag den 17. november
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og surt
Biret: Sherryfromage med chokoladepynt
Mandag den 18. november
Hovedret: Gule ærter med sprægt nakke, rugbrød og sennep
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Rødbede risotto med parnmasanost og rosmarinbrød
Tirsdag den 19. november
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, syltet rødbede og kartofler
Biret: Sveske trifili med skum
Café-ret: Kikærtegryde med dagens brød
Onsdag den 20. november
Hovedret: Dampet sej med karrysauce, dampet ris og grøntsags trio
Biret: Hindbærdessert
Café-ret: Hønsekødssuppe med urter og flutes
Torsdag den 21. november
Hovedret: Paneret kottelet med kartofler, skysauce og bagte rodfrugter
Biret: Hybensuppe med flødeskum
Café-ret: Vegetarlasagne med dagens brød
Fredag den 22. november
Hovedret: Hjerter i flødesauce, kartoffelmos og stegt rosenkål og perleløg
Biret: Bondepige med slør
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 23. november
Hovedret: Kylling i sur/sød sauce med grønt og dampet ris
Biret: Appelsinfromage
Søndag den 24. november
Hovedret: Glaseret skinke, flødekartofler, bagte gulerødder
Biret: Æbleskiver med jordbærsyltetøj
Mandag den 25. november
Hovedret: Stegt kyllingebryst, kartofler champignonsauce og bagt tomat
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Spinattærte med feta og dagens råkost
Tirsdag den 26. november
Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålsråkost, focacciabrød
Biret: Panna cotta med jordbærsauce
Café-ret: Fallaffel med hummus og dagens råkost
Onsdag den 27. november
Hovedret: Krebinet med hvidkålsragout, kartofler, gulerod med persille
Biret: Stikkelsbær grød med fløde
Café-ret: Kartoffelporresuppe med bacon og croutons
Torsdag den 28. november
Hovedret: Fiskefrikadelle, tomatsauce, kartofler, bagt persillerod/ porre
Biret: Øllebrød med kanelsukker og smør
Café-ret: Clubsandwich med kylling og bacon
Fredag den 29. november
Hovedret: Stegt medisterpølse, stuvet spinat, kartofler og syltet rødbede
Biret: Efterårssurprise
Café-ret: Ugens kreative caferet
Lørdag den 30. november
Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og syltet asier
Biret: Blåbær mousse