Skip til hoved indholdet Søg Søg Job Job

Kildegårdens menuplan for november

Mandag den 3. November

  • Hovedret: Kylling i kokosmælk, dampet ris og asiatiske grøntsager
  • Biret: Dagens søde dessert
  • Café-ret: Chili sin carne med creme fraiche og dagens brød

Tirsdag den 4. November

  • Hovedret: Krydderstegt nakkekam, kartofler, estragon sauce, bagte rodfrugter
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Café-ret: Majsfrikadeller, rødkålssalat og krydderurtecreme

Onsdag den 5. November

  • Hovedret: Kogt torsk med Choron sauce, kartofler og grøntsags trio
  • Biret: Efterårssurprise
  • Café-ret: Aspargessuppe med brød

Torsdag den 6. November

  • Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler og dampede gulerødder
  • Biret: Citronfromage med skum
  • Café-ret: Nøddepostej med grønkål salat og hvidløgscreme

Fredag den 7. November

  • Hovedret: Sprængt kalkunbryst, mos, svampesauce og franske bønner
  • Biret: Skovbærgrød med fløde
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 8. November

  • Hovedret: Svensk pølseret med kartofler og løg, dertil stegt ærter
  • Biret: Risengrød med smør og kanelsukker

Søndag den 9. November

  • Hovedret: Fiskefilet, kartofler, stuvet spinat og appelsinbagte gulerødder
  • Biret: Regnbue is med vafler.

Mandag den 10. November - Kun mod forudbestilling inden 31/11

  • Mortens menu: Andelår, skysauce, kartofler, æble-svesker og rødkål.
  • Biret: Ris dessert m. kirsebærsauce
  • Café-ret: Sandwich med laksesalat

Tirsdag den 11. November

  • Hovedret: Bagt laks, citronsauce, porre-tomatsauté og dild kartofler
  • Biret: Bagt æbledessert med flødeskum
  • Café-ret: Champignonsuppe med persilleolie og dagens brød

Onsdag den 12. November

  • Hovedret: Forloren hare, vildtsauce, kartofler, timianbagte rodfrugter, ribsgele
  • Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
  • Café-ret: Grøn falafel, dagens salat, hummus

Torsdag den 13. November

  • Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød
  • Biret: Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker
  • Café-ret: Tomattærte med hytteost, dagens salat og løgcreme

Fredag den 14. November

  • Hovedret: Nakkekotelet med kartofler, skysauce og bagte rodfrugter
  • Biret: Abrikos-sveske med råcreme
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 15. November

  • Hovedret: Kylling med aspargessauce, dildkartofler og grønne bønner
  • Biret: Blommegrød med fløde

Søndag den 16. November

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos
  • Biret: Sherryfromage med chokoladepynt

Mandag den 17. November

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, rugbrød og sennep
  • Biret: Dagens søde dessert
  • Café-ret: Svampe risotto med parmesanost og rosmarinbrød

Tirsdag den 18. November

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, syltet rødbede og kartofler
  • Biret: Sveske trifli med skum
  • Café-ret: Thai karry med grøntsager og dagens brød

Onsdag den 19. November

  • Hovedret: Dampet sej med karrysauce, dampet ris og grøntsags trio
  • Biret: Hindbærdessert
  • Café-ret: Hønsekødsuppe med urter og flutes

Torsdag den 20. November

  • Hovedret: Kalkun culotte, whiskeysauce, kartofler og broccoli
  • Biret: Hybensuppe med flødeskum
  • Café-ret: Vegetarlasagne med dagens brød

Fredag den 21. November

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce, kartoffelmos og stegt rosenkål og perleløg
  • Biret: Bondepige med slør
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 22. November

  • Hovedret: Kylling i sur-sød sauce med grønt og dampet ris
  • Biret: Appelsinfromage

Søndag den 23. November

  • Hovedret: Stegt medisterpølse, stuvet spinat, kartofler og syltet rødbede
  • Biret: Rom-rosin parfait

Mandag den 24. November

  • Hovedret: Stegt kyllingebryst, kartofler champignonsauce og bagt tomat
  • Biret: Hybensuppe med flødeskum
  • Café-ret: Spinattærte og dagens råkost

Tirsdag den 25. November

  • Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålsråkost og focacciabrød
  • Biret: Panna cotta med jordbærsauce
  • Café-ret: Falafel med hummus, dagens råkost og pitabrød

Onsdag den 26. November

  • Hovedret: Krebinet med hvidkålsragout, kartofler, gulerod med persille
  • Biret: Stikkelsbær grød med fløde
  • Café-ret: Kartoffelporresuppe med bacon og croutons

Torsdag den 27. November

  • Hovedret: Fiskefrikadelle, tomatsauce, kartofler, bagt persillerod/ porre
  • Biret: Øllebrød med kanelsukker og smør
  • Café-ret: Club sandwich med kylling og bacon

Fredag den 28. November

  • Hovedret: Ribbensteg, rødkål, kartofler og skysauce
  • Biret: Efterårssurprise
  • Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 29. November

  • Hovedret: Hakkebøf med blødeløg, skysauce, kartofler og syltet asier
  • Biret: Blåbær mousse

Søndag den 30. November

  • Hovedret: Jærgerkylling med champignon, timian, kartoffelmos og drueagurk
  • Biret: Æbleskiver med syltetøj

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback