Skip til hoved indholdet

Kildegårdens menuplan for november

Cafeen har åben alle ugens dage

Mulighed for at tage maden med hjem

Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.

Åbningstider i caféen

Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30

Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00

Priser

Hovedret 56 kr.

Biret 16 kr.

Café-ret 29 kr.

Fredag den 1. november

Hovedret: Flæskesteg med kartofler, skysauce og hjemmelavet rødkål

Biret: Abrikosris

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 2. november

Hovedret: Gammeldags kylling med skysauce, kartofler og syltet agurk

Biret: Bailey fromage

Søndag den 3. november

Hovedret: Kogt skinke med flødekartofler og stegt rosenkål

Biret: Vanillieis med bagt æble

Mandag den 4. november

Hovedret: Kylling i kokosmælk, dampet ris og asiatiske grøntsager

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Mexikansk bønnegryde med dagens brød

Tirsdag den 5. november

Hovedret: Krydderstegt nakkekam, kartofler, estragon sauce, bagte rodfrugter

Biret: kærnemælkssuppe med rosiner

Café-ret: Linsefrikadeller, rødkålssalat og krydderurtecreme

Onsdag den 6. november

Hovedret: Kogt torsk med choron sauce, kartofler og grøntsags trio

Biret: Efterårssurprise

Café-ret: Aspargessuppe med brød

Torsdag den 7. november

Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler og dampede gulerødder

Biret: Citronfromage med skum

Café-ret: Nøddepostej med grønkålsalat og hvidløgscreme

Fredag den 8. november

Hovedret: Kun mod bestilling inden 6. nov: Mortens menu: Andelår med svesker og æbler, andesauce, kartofler, rødkål.

Biret: Kun mod bestilling inden 6. nov Risdessert med kirsebærsauce

Lørdag den 9. november

Hovedret: Svensk pølseret med kartofler og løg, dertil stegt squash

Biret: Fløderand med frugt cocktail

Søndag den 10. november

Hovedret: Sprængt kalkunbryst, mos, svampesauce og franske bønner

Biret: Skovbærgrød med fløde

Mandag den 11. november

Hovedret: Fiskefilet, kartofler, stuvet spinat og appelsinbagte gulerødder

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Kartoffel moussaka marineret spidskål og dagens brød

Tirsdag den 12. november

Hovedret: Forloren hare, vildtsauce, kartofler og timianbagte rodfrugter

Biret: Bagt æbledessert med flødeskum

Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme, broccolisalat

Onsdag den 13. november

Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød

Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce

Café-ret: Champinongsuppe med persilleolie og hjemmebagt brød

Torsdag den 14. november

Hovedret: Bagt laks, citronsauce, porresaute, og kartofler

Biret: Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker

Café-ret: Maskeret blomkål med skinke, æg, ærter og karry dressing

Fredag den 15. november

Hovedret: Ribbensteg, rødkål, kartofler og skysauce

Biret: Abrikos/ sveske med råcreme

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 16. november

Hovedret: Kylling med aspargessauce, dampede kartofler og broccoli

Biret: Blommegrød med fløde

Søndag den 17. november

Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og surt

Biret: Sherryfromage med chokoladepynt

Mandag den 18. november

Hovedret: Gule ærter med sprægt nakke, rugbrød og sennep

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Rødbede risotto med parnmasanost og rosmarinbrød

Tirsdag den 19. november

Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, syltet rødbede og kartofler

Biret: Sveske trifili med skum

Café-ret: Kikærtegryde med dagens brød

Onsdag den 20. november

Hovedret: Dampet sej med karrysauce, dampet ris og grøntsags trio

Biret: Hindbærdessert

Café-ret: Hønsekødssuppe med urter og flutes

Torsdag den 21. november

Hovedret: Paneret kottelet med kartofler, skysauce og bagte rodfrugter

Biret: Hybensuppe med flødeskum

Café-ret: Vegetarlasagne med dagens brød

Fredag den 22. november

Hovedret: Hjerter i flødesauce, kartoffelmos og stegt rosenkål og perleløg

Biret: Bondepige med slør

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 23. november

Hovedret: Kylling i sur/sød sauce med grønt og dampet ris

Biret: Appelsinfromage

Søndag den 24. november

Hovedret: Glaseret skinke, flødekartofler, bagte gulerødder

Biret: Æbleskiver med jordbærsyltetøj

Mandag den 25. november

Hovedret: Stegt kyllingebryst, kartofler champignonsauce og bagt tomat

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Spinattærte med feta og dagens råkost

Tirsdag den 26. november

Hovedret: Oksekødslasagne med spidskålsråkost, focacciabrød

Biret: Panna cotta med jordbærsauce

Café-ret: Fallaffel med hummus og dagens råkost

Onsdag den 27. november

Hovedret: Krebinet med hvidkålsragout, kartofler, gulerod med persille

Biret: Stikkelsbær grød med fløde

Café-ret: Kartoffelporresuppe med bacon og croutons

Torsdag den 28. november

Hovedret: Fiskefrikadelle, tomatsauce, kartofler, bagt persillerod/ porre

Biret: Øllebrød med kanelsukker og smør

Café-ret: Clubsandwich med kylling og bacon

Fredag den 29. november

Hovedret: Stegt medisterpølse, stuvet spinat, kartofler og syltet rødbede

Biret: Efterårssurprise

Café-ret: Ugens kreative caferet

Lørdag den 30. november

Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og syltet asier

Biret: Blåbær mousse

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback