Skip til hoved indholdet Job Job

Kildegårdens menuplan for februar

Cafeen har åben alle ugens dage

Mulighed for at tage maden med hjem

Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.

Åbningstider i caféen

Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30

Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00

Priser

Hovedret: 58 kr.

Biret: 16 kr.

Café-ret: 30 kr.

Lørdag den 1. februar

Hovedret: Gammeldags kylling med kartofler, skysauce og agurkesalat

Biret: Sveske trifli, vaniljecreme

Søndag den 2. februar

Hovedret: Ungarsk gullasch med kartoffelmos

Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 3. februar

Hovedret: Kalkuncuvette, champignonsauce, stegte kartofler, bagte urter

Biret: Mannagrød med kanelsukker

Café-ret: Spinattærte med feta og råkost

Tirsdag den 4. februar

Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød

Biret: Mannagrød med kanelsukker

Café-ret: Svampebøf med rødbedesalat

Onsdag den 5. februar

Hovedret: Frikadeller, stuvet hvidkål, kogte kartofler, syltet rødbeder

Biret: Rabarbersuppe med vanilje-skum

Café-ret: Grøn karrygryde og dagens brød

Torsdag den 6. februar

Hovedret: Bagt sejfilet med tomatsauce, persille kartofler og blomkål

Biret: Frugtsalat med råcreme

Café-ret: Bondeomelet m. kartofler, spinat, tomat og baconknas

Fredag den 7. februar

Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, surt og rødkål

Biret: Bondepige med slør

Café-ret: Ugens kreative caféret

Lørdag den 8. februar

Hovedret: Bøf Lindstrøm af oksekød, skysauce, kartofler og asier

Biret: Appelsinfromage med chokoladepynt

Søndag den 9. februar

Hovedret: Koteletter i fad, paprikasauce, dampet ris, bagt blomkål

Biret: Kanel-is med vafler

Mandag den 10. februar

Hovedret: Kogt hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler

Biret: Sød dessert

Café-ret: Svampe risotto med dagens brød

Tirsdag den 11. februar

Hovedret: Torsk i fad med karry, dampede ris og dagens grøntsagsduo

Biret: Øllebrød med flødeskum

Café-ret: Sandwich med kylling og bacon

Onsdag den 12. februar

Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og timianbagte rodfrugter

Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker

Café-ret: Grøntsags-chopsuey med ris

Torsdag den 13. februar

Hovedret: Kalkunschnitzel brasede kartofler, franske ærter og sauce bearnaise

Biret: Æbledessert med solbær

Café-ret: Falafel med tabbouleh

Fredag den 14. februar

Hovedret: Gammeldags oksesteg, rødvinssauce, stegte kartofler og grøntsagstrio

Biret: Abrikostrifli med skum

Café-ret: Ugens kreative caféret

Lørdag den 15. februar

Hovedret: Stegt medister med skysauce, kartofler og asier

Biret: Jordbærgrød med fløde

Søndag den 16. februar

Hovedret: Kylling i sursød sauce med ris

Biret: Vanilje-is med chokolade sauce og vafler

Mandag den 17. februar

Hovedret: Krydderurtestegt skinkesteg , dijonsauce, kartofler, bagt rosenkål

Biret: Sød dessert

Café-ret: Kikærtegryde med dagens brød

Tirsdag den 18. februar

Hovedret: Oksekødslasagne, spidskålsråkost og focacciabrød

Biret: Pannacotta med kirsebærsauce

Café-ret: Selleribøf med løg/tomatkompot

Onsdag den 19. februar

Hovedret: Gule ærter med sprængt kam, rugbrød, sennep

Biret: Pandekage med syltetøj

Café-ret: Nøddepostej med grønkålssalat

Torsdag den 20. februar

Hovedret: Bagt laks med citronsauce, persillekartofler og porresautè

Biret: Abrikos/sveske med råcreme

Café-ret: Grøntsag moussaka med brød

Fredag den 21. februar

Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød, rødbede

Biret: Rødgrød med fløde

Café-ret: Ugens kreative caféret

Lørdag den 22. februar

Hovedret: Stegt kyllingebryst med aspargessauce, kartofler og ærter

Biret: Baileyfromage med chokoladepynt

Søndag den 23. februar

Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og rødbede

Biret: Regnbue-is med vafler

Mandag den 24. februar

Hovedret: Krebinet, hvide kartofler, stuvede ærter og gulerødder

Biret: Sød dessert

Café-ret: Broccolitærte med spidskålssalat

Tirsdag den 25. februar

Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og rødbeder vinaigrette

Biret: Citronfromage med skum

Café-ret: Mexicansk bønnegryde og brød

Onsdag den 26. februar

Hovedret: Sprængt nakke med brunkål, kartofler, sennep og rugbrød

Biret: Efterårssurprise

Café-ret: Linsedeller med gulerodsråkost

Torsdag den 27. februar

Hovedret: Kylling i kokosmælk med dampede ris og asiatiske grøntsager

Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner

Café-ret: Pestobagt blomkål med ratatouille og grana ost

Fredag den 28. februar

Hovedret: Stegt rødspættefilet persillesauce, kartofler og citronbagt spidskål

Biret: Risdessert med frugtsauce

Café-ret: Ugens kreative café-ret

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback