Kildegårdens menuplan for februar
Cafeen har åben alle ugens dage
Mulighed for at tage maden med hjem
Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.
Åbningstider i caféen
Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30
Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00
Priser
Hovedret: 58 kr.
Biret: 16 kr.
Café-ret: 30 kr.
Lørdag den 1. februar
Hovedret: Gammeldags kylling med kartofler, skysauce og agurkesalat
Biret: Sveske trifli, vaniljecreme
Søndag den 2. februar
Hovedret: Ungarsk gullasch med kartoffelmos
Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 3. februar
Hovedret: Kalkuncuvette, champignonsauce, stegte kartofler, bagte urter
Biret: Mannagrød med kanelsukker
Café-ret: Spinattærte med feta og råkost
Tirsdag den 4. februar
Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør, rødbeder og rugbrød
Biret: Mannagrød med kanelsukker
Café-ret: Svampebøf med rødbedesalat
Onsdag den 5. februar
Hovedret: Frikadeller, stuvet hvidkål, kogte kartofler, syltet rødbeder
Biret: Rabarbersuppe med vanilje-skum
Café-ret: Grøn karrygryde og dagens brød
Torsdag den 6. februar
Hovedret: Bagt sejfilet med tomatsauce, persille kartofler og blomkål
Biret: Frugtsalat med råcreme
Café-ret: Bondeomelet m. kartofler, spinat, tomat og baconknas
Fredag den 7. februar
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, surt og rødkål
Biret: Bondepige med slør
Café-ret: Ugens kreative caféret
Lørdag den 8. februar
Hovedret: Bøf Lindstrøm af oksekød, skysauce, kartofler og asier
Biret: Appelsinfromage med chokoladepynt
Søndag den 9. februar
Hovedret: Koteletter i fad, paprikasauce, dampet ris, bagt blomkål
Biret: Kanel-is med vafler
Mandag den 10. februar
Hovedret: Kogt hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler
Biret: Sød dessert
Café-ret: Svampe risotto med dagens brød
Tirsdag den 11. februar
Hovedret: Torsk i fad med karry, dampede ris og dagens grøntsagsduo
Biret: Øllebrød med flødeskum
Café-ret: Sandwich med kylling og bacon
Onsdag den 12. februar
Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og timianbagte rodfrugter
Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker
Café-ret: Grøntsags-chopsuey med ris
Torsdag den 13. februar
Hovedret: Kalkunschnitzel brasede kartofler, franske ærter og sauce bearnaise
Biret: Æbledessert med solbær
Café-ret: Falafel med tabbouleh
Fredag den 14. februar
Hovedret: Gammeldags oksesteg, rødvinssauce, stegte kartofler og grøntsagstrio
Biret: Abrikostrifli med skum
Café-ret: Ugens kreative caféret
Lørdag den 15. februar
Hovedret: Stegt medister med skysauce, kartofler og asier
Biret: Jordbærgrød med fløde
Søndag den 16. februar
Hovedret: Kylling i sursød sauce med ris
Biret: Vanilje-is med chokolade sauce og vafler
Mandag den 17. februar
Hovedret: Krydderurtestegt skinkesteg , dijonsauce, kartofler, bagt rosenkål
Biret: Sød dessert
Café-ret: Kikærtegryde med dagens brød
Tirsdag den 18. februar
Hovedret: Oksekødslasagne, spidskålsråkost og focacciabrød
Biret: Pannacotta med kirsebærsauce
Café-ret: Selleribøf med løg/tomatkompot
Onsdag den 19. februar
Hovedret: Gule ærter med sprængt kam, rugbrød, sennep
Biret: Pandekage med syltetøj
Café-ret: Nøddepostej med grønkålssalat
Torsdag den 20. februar
Hovedret: Bagt laks med citronsauce, persillekartofler og porresautè
Biret: Abrikos/sveske med råcreme
Café-ret: Grøntsag moussaka med brød
Fredag den 21. februar
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rugbrød, rødbede
Biret: Rødgrød med fløde
Café-ret: Ugens kreative caféret
Lørdag den 22. februar
Hovedret: Stegt kyllingebryst med aspargessauce, kartofler og ærter
Biret: Baileyfromage med chokoladepynt
Søndag den 23. februar
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og rødbede
Biret: Regnbue-is med vafler
Mandag den 24. februar
Hovedret: Krebinet, hvide kartofler, stuvede ærter og gulerødder
Biret: Sød dessert
Café-ret: Broccolitærte med spidskålssalat
Tirsdag den 25. februar
Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og rødbeder vinaigrette
Biret: Citronfromage med skum
Café-ret: Mexicansk bønnegryde og brød
Onsdag den 26. februar
Hovedret: Sprængt nakke med brunkål, kartofler, sennep og rugbrød
Biret: Efterårssurprise
Café-ret: Linsedeller med gulerodsråkost
Torsdag den 27. februar
Hovedret: Kylling i kokosmælk med dampede ris og asiatiske grøntsager
Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner
Café-ret: Pestobagt blomkål med ratatouille og grana ost
Fredag den 28. februar
Hovedret: Stegt rødspættefilet persillesauce, kartofler og citronbagt spidskål
Biret: Risdessert med frugtsauce
Café-ret: Ugens kreative café-ret