Kildegårdens menuplan for december
Cafeen har åben alle ugens dage
Mulighed for at tage maden med hjem
Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.
Åbningstider i caféen
Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30
Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00
Priser
Hovedret: 56 kr.
Biret: 16 kr.
Café-ret: 29 kr.
Søndag den 1. december
Hovedret: Jægergryde med kylling og svampe med kartoffelmos, drueagurk
Biret: Is med vafler
Mandag den 2. december
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og rugbrød
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Porretærte med råkost og dressing
Tirsdag den 3. december
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, vildtsauce, Waldorff salat, kartofler og tyttebær
Biret: Æbledessert med solbær
Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme, broccolisalat
Onsdag den 4. december
Hovedret: Frikadeller, stuvet hvidkål, kogte kartofler, syltet rødbeder
Biret: Jordbærgrød med fløde
Café-ret: Fiskefilet, grov remoulade, citron rugbrød
Torsdag den 5. december
Hovedret: Fiskelagsagne, sej, spinat, ost dertil dagens brød
Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner
Café-ret: Kyllingesandwich med iceberg, agurk, tomat, kylling, karrycreme, pesto
Fredag den 6. december
Hovedret: Ribbensteg, skysauce, rødkål, kartofler, surt
Biret: Pandekager med syltetøj
Café-ret: Dagens kreative caféret
Lørdag den 7. december
Hovedret: Vintergryde med ris
Biret: Blommegrød med fløde
Søndag den 8. december
Hovedret: Koteletter i fad, paprikasauce, dampet ris, bagt blomkål
Biret: Æbleskiver med syltetøj
Mandag den 9. december
Hovedret: Kylling med dijon og sesam. Flødekartofler og bagt squash
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Linsegryde med tomat og grønne bønner. Dagens madbrød
Tirsdag den 10. december
Hovedret: Wiener krebinet, brasede kartofler, skysauce, ærter og perleløg
Biret: Skovbærgrød med fløde
Café-ret: Spinattærte, dagens råkostsalat
Onsdag den 11. december
Hovedret: Kun mod forudbestilling: Juleplatte: Julesild, gravad laks, sylte, Hønsesalat, frikadelle, ost
Biret: Kun mod forudbestilling: Risalamande, kirsebærsauce
Café-ret: Tomatsuppe med croutons
Torsdag den 12. december
Hovedret: Stegt nakkekam med timiansauce, urtemos og asier
Biret: Gammeldags æblekage med flødeskum
Café-ret: Cannelloni med ricotta og spinat
Fredag den 13. december
Hovedret: Paneret Alaska sejfilet, hvide kartofler, persillesauce, grov remoulade
Biret: Rødgrød surprise
Café-ret: Dagens kreative caféret
Lørdag den 14. december
Hovedret: Hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder, hvide kartofler
Biret: Hybensuppe med flødeskum
Søndag den 15. december
Hovedret: Rødkarry kyllingegryde
Biret: Æbleskiver med syltetøj
Mandag den 16. december
Hovedret: Gule ærter med sprængt kam og pølse, kartofler, sennep, rugbrød
Biret: Dagens søde dessert
Café-ret: Bønnegryde med brød
Tirsdag den 17. december
Hovedret: Sprængt kalvebryst med stuvet spidskål , kartofler, rødbeder
Biret: Stikkelsbærgrød med fløde
Café-ret: Nøddepostej, rødkålssalat, krydderurtecreme
Onsdag den 18. december
Hovedret: Græsk farsbrød, kartoffelfad med feta, tzatziki
Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce
Café-ret: Jordskokkesuppe, nøddesmør, dagens brød
Torsdag den 19. december
Hovedret: Fiskefrikadelle med porresauce, hvide kartofler, bagte gulerødder
Biret: Ribskage med skum
Café-ret: Sandwich med røget skinke, brie, salat, soltørret tomat
Fredag den 20. december
Hovedret: Forloren hare, flødesauce, bagte rødbeder, hvide kartofler
Biret: Hybensuppe med flødeskum
Café-ret: Dagens kreative caféret
Lørdag den 21. december
Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og syltede agurker
Biret: Jordbærgrød med fløde
Søndag den 22. december
Hovedret: Brændende kærlighed med bacon og løg, syltet rødbede og persille
Biret: Risengrød med kanel
Mandag den 23. december
Hovedret: Glaseret skinke, stuvet spinat, appelsin-bagte gulerødder, hvide kartofler
Biret: Æbleskiver, flormelis, sylt
Tirsdag den 24. december
Hovedret: Kun mod forudbestilling : Andesteg, flæskesteg, sauce, brune og hvide kartofler, rødkål, surt
Biret: Kun mod forudbestilling : Ris á la mande med kirsebærsauce
Onsdag den 25. december
Hovedret: Fiskeanretning, rød dressing, rejer, asparges, kaviar, citron, dild
Biret: Pandekager med syltetøj
Torsdag den 26. december
Hovedret: Stegt medister, grønlangkål, hvide kartofler, syltede rødbeder
Biret: Æbletrifli
Fredag den 27. december
Hovedret: Hakkebøf, stegte kartofler, pebersauce, bønner med cherrytomat
Biret: Blommegrød med fløde
Lørdag den 28. december
Hovedret: Kanelstegt kylling, orangesauce, franske ærter, hvide kartofler
Biret: Citronfromage
Søndag den 29. december
Hovedret: Skinkegryde, cocktailpølser, svampe, urtemos
Biret: Kirsebærdessert
Mandag den 30. december
Hovedret: Kalveculotte, bearnaisesauce, ovn kartoffel, bagt tomat
Biret: Dagens søde dessert
Tirsdag den 31. december
Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, æg, bacon, rødbeder og hvide kartofler
Biret: Beboere: Islagkage Cafe: Rom-rosin parfait med nøddekrokant