Skip til hoved indholdet

Kildegårdens menuplan for december

Cafeen har åben alle ugens dage

Mulighed for at tage maden med hjem

Hvis du ikke har mulighed for at spise i caféen - men hellere vil tage maden med dig og spise den senere - kan du få den pakket ind, så den lige er til at tage med på farten.

Åbningstider i caféen

Mandag – søndag: kl. 11.00 – 13.30

Den varme mad serveres i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 13.00

Priser

Hovedret: 56 kr.

Biret: 16 kr.

Café-ret: 29 kr.

Søndag den 1. december

Hovedret: Jægergryde med kylling og svampe med kartoffelmos, drueagurk

Biret: Is med vafler

Mandag den 2. december

Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og rugbrød

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Porretærte med råkost og dressing

Tirsdag den 3. december

Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, vildtsauce, Waldorff salat, kartofler og tyttebær

Biret: Æbledessert med solbær

Café-ret: Rødbedebøf, peberrodscreme, broccolisalat

Onsdag den 4. december

Hovedret: Frikadeller, stuvet hvidkål, kogte kartofler, syltet rødbeder

Biret: Jordbærgrød med fløde

Café-ret: Fiskefilet, grov remoulade, citron rugbrød

Torsdag den 5. december

Hovedret: Fiskelagsagne, sej, spinat, ost dertil dagens brød

Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner

Café-ret: Kyllingesandwich med iceberg, agurk, tomat, kylling, karrycreme, pesto

Fredag den 6. december

Hovedret: Ribbensteg, skysauce, rødkål, kartofler, surt

Biret: Pandekager med syltetøj

Café-ret: Dagens kreative caféret

Lørdag den 7. december

Hovedret: Vintergryde med ris

Biret: Blommegrød med fløde

Søndag den 8. december

Hovedret: Koteletter i fad, paprikasauce, dampet ris, bagt blomkål

Biret: Æbleskiver med syltetøj

Mandag den 9. december

Hovedret: Kylling med dijon og sesam. Flødekartofler og bagt squash

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Linsegryde med tomat og grønne bønner. Dagens madbrød

Tirsdag den 10. december

Hovedret: Wiener krebinet, brasede kartofler, skysauce, ærter og perleløg

Biret: Skovbærgrød med fløde

Café-ret: Spinattærte, dagens råkostsalat

Onsdag den 11. december

Hovedret: Kun mod forudbestilling: Juleplatte: Julesild, gravad laks, sylte, Hønsesalat, frikadelle, ost

Biret: Kun mod forudbestilling: Risalamande, kirsebærsauce

Café-ret: Tomatsuppe med croutons

Torsdag den 12. december

Hovedret: Stegt nakkekam med timiansauce, urtemos og asier

Biret: Gammeldags æblekage med flødeskum

Café-ret: Cannelloni med ricotta og spinat

Fredag den 13. december

Hovedret: Paneret Alaska sejfilet, hvide kartofler, persillesauce, grov remoulade

Biret: Rødgrød surprise

Café-ret: Dagens kreative caféret

Lørdag den 14. december

Hovedret: Hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder, hvide kartofler

Biret: Hybensuppe med flødeskum

Søndag den 15. december

Hovedret: Rødkarry kyllingegryde

Biret: Æbleskiver med syltetøj

Mandag den 16. december

Hovedret: Gule ærter med sprængt kam og pølse, kartofler, sennep, rugbrød

Biret: Dagens søde dessert

Café-ret: Bønnegryde med brød

Tirsdag den 17. december

Hovedret: Sprængt kalvebryst med stuvet spidskål , kartofler, rødbeder

Biret: Stikkelsbærgrød med fløde

Café-ret: Nøddepostej, rødkålssalat, krydderurtecreme

Onsdag den 18. december

Hovedret: Græsk farsbrød, kartoffelfad med feta, tzatziki

Biret: Vaniljebudding med jordbærsauce

Café-ret: Jordskokkesuppe, nøddesmør, dagens brød

Torsdag den 19. december

Hovedret: Fiskefrikadelle med porresauce, hvide kartofler, bagte gulerødder

Biret: Ribskage med skum

Café-ret: Sandwich med røget skinke, brie, salat, soltørret tomat

Fredag den 20. december

Hovedret: Forloren hare, flødesauce, bagte rødbeder, hvide kartofler

Biret: Hybensuppe med flødeskum

Café-ret: Dagens kreative caféret

Lørdag den 21. december

Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og syltede agurker

Biret: Jordbærgrød med fløde

Søndag den 22. december

Hovedret: Brændende kærlighed med bacon og løg, syltet rødbede og persille

Biret: Risengrød med kanel

Mandag den 23. december

Hovedret: Glaseret skinke, stuvet spinat, appelsin-bagte gulerødder, hvide kartofler

Biret: Æbleskiver, flormelis, sylt

Tirsdag den 24. december

Hovedret: Kun mod forudbestilling : Andesteg, flæskesteg, sauce, brune og hvide kartofler, rødkål, surt

Biret: Kun mod forudbestilling : Ris á la mande med kirsebærsauce

Onsdag den 25. december

Hovedret: Fiskeanretning, rød dressing, rejer, asparges, kaviar, citron, dild

Biret: Pandekager med syltetøj

Torsdag den 26. december

Hovedret: Stegt medister, grønlangkål, hvide kartofler, syltede rødbeder

Biret: Æbletrifli

Fredag den 27. december

Hovedret: Hakkebøf, stegte kartofler, pebersauce, bønner med cherrytomat

Biret: Blommegrød med fløde

Lørdag den 28. december

Hovedret: Kanelstegt kylling, orangesauce, franske ærter, hvide kartofler

Biret: Citronfromage

Søndag den 29. december

Hovedret: Skinkegryde, cocktailpølser, svampe, urtemos

Biret: Kirsebærdessert

Mandag den 30. december

Hovedret: Kalveculotte, bearnaisesauce, ovn kartoffel, bagt tomat

Biret: Dagens søde dessert

Tirsdag den 31. december

Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, æg, bacon, rødbeder og hvide kartofler

Biret: Beboere: Islagkage Cafe: Rom-rosin parfait med nøddekrokant

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback