Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Kultur Gladsaxedagen Information til aktører på dagen Politiske vælgerforeninger

Politiske vælgerforeninger

Hvert år inviterer vi lokalt aktive politiske vælgerforeninger og lokalafdelinger til at deltage på Gladsaxedagen, hvor der er mulighed for at møde borgerne og fortælle om politiske visioner for Gladsaxes udvikling. Alle tilmeldte får stillet ens pladser og udstyr til rådighed.

Gladsaxedagens aktiviteter, udstillinger og loppemarkeder, herunder også vælgerforeningernes aktiviteter, har åbent kl. 13-17. Herefter fortsætter programmet i Debatcaféen,og på Musikscenen i Rådhushaven, I Rådhushaven fortsætter salget af mad og drikke aftenen ud. 

Placering og inventar

Alle jeres telte bliver placeret på række på Søborg Hovedgade, hvor rådhusets fløj 2 skiller Rådhushaven og Rådhuspladsen. Hvert telt er 3 X 3 meter og bliver udstyret med et bord og to stole, som vores frivillige hjælpere leverer til jeres telt senest kl. 12. Skulle I have brug for en ekstra stol i løbet af dagen, kan I hente en ved Pladsservice (nr. 12 på det vedhæftede kort).

Strøm er tilgængeligt i alle teltene. 

I skal selv medbringe al øvrigt inventar og naturligvis de materialer, I vil pynte teltet med. I Informationsboden, som ligger på Rådhuspassagen ca. over for petanquebanen, kan I låne saks, tape, snor og kuglepenne, hvis I har glemt selv at medbringe det.

Lodtrækning om pladser

For at gøre fordelingen af pladserne lige for alle, trækker vi lod kl. 11 på dagen i informationsboden. Kan I ikke være med til lodtrækningen, så henvend jer i Informationsboden for at få et af de resterende numre efterfølgende.

Opstilling og kørsel

Området er afspærret for biler på dagen, men det er muligt at komme ind med bil kl. 11-12 for at læsse materialer af. Alle biler skal være ude af pladsen kl. 12. Følg ensretningen ved at køre ind fra krydset Søborg Hovedgade/Kildebakkegårds Alle og ud igen i den modsatte ende ved den tidligere rundkørsel. Kl. 13-17 må der ikke være nogen biler inde på Gladsaxedagens område. Kl. 17-18 er det igen muligt at komme ind med bil for at læsse materialer ind. Følg samme ensretning. Af hensyn til stemningen henstiller vi til, at man ikke begynder at pakke sin bod sammen før kl. 17.

Der er mulighed for at parkere i nærheden enten ved Gladsaxe Gymnasium, bag Gladsaxe Hovedbibliotek, bag Telefonfabrikken (indkørsel fra Automatikvej) eller bag McDonald’s og 365 Discount.

Nødplan i tilfælde af kraftig regn

Hvis vejrudsigten lover kraftig heldagsregn, vil vi torsdag kl. 14 aflyse den normale afvikling af Gladsaxedagen og i stedet rykke dagens musik, debatter og jeres politiske boder indendørs på Telefonfabrikken og Richter. Vi giver besked via mail til alle tilmeldte samt på www.gladsaxe.dk/gladsaxedagen og Gladsaxe Kommunes facebookside, hvis det bliver aktuelt. Tegner det kun til at blive bygevejr i løbet af dagen, vil vi gennemføre som planlagt.

Tilmelding

Hvis I som vælgerforening gerne vil deltage i Gladsaxedagen, skal I tilmelde jer her senest 1. maj.

Alle felter markeret med '*' er påkrævet

Skriv navnet på jeres vælgerforening Feltet er påkrævet Skriv fulde navn på kontaktpersonen Feltet er påkrævet Skriv din mailadresse Det skal være en gyldig email som følger mønsteret xxx@domæne.dk Skriv dit mobilnummer Feltet er påkrævet

Gladsaxedagen

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
gladsaxedagen@gladsaxe.dk

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback