Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Kultur Gladsaxedagen Information til aktører på dagen Loppemarked på Gladsaxedagen

Loppemarked på Gladsaxedagen

På Gladsaxedagens loppemarked kan du enten købe en stadeplads eller lægge vejen forbi for at se, om der skulle være et godt genbrugskup.

Stadepladserne er udsolgt - der er venteliste

Stadepladserne til loppemarkedet på Gladsaxedagen 2024 er alle blevet booket. Du kan dog tilmelde dig venteliste i tilfælde af afbud ved at sende en mail til ememoe@gladsaxe.dk - vores erfaring er, at der hvert år er en håndfuld lopper, som bliver forhindret i at deltage og derfor giver pladsen videre.

Salg af stadepladser

Vi åbnede for salget af stadepladser torsdag 27. juni 2024 kl. 9. Prisen er 80 kr. for en stadeplads, som du betaler for med MobilePay.

Du kan finde link til at købe stadeplads nederst her på siden i den blå boks, når salget åbner. 

Betaling

Du skal betale 80 kr. pr. stadeplads via MobilePay på 508902, men først når du har tilmeldt dig en stadeplads via linket til bookingsystemet herunder. HUSK at angive det stadepladsnummer, du har booket, i kommentarfeltet ved betalingen.

Praktisk info til dig med stadeplads

Du kan komme ind med bil på området kl. 11-12 for at læsse varer af og stille stadeplads op samt igen kl. 17-18 for at læsse dine sammenpakkede varer på bilen. Uden for disse tidspunkter er biler ikke tilladt på områderne. Det er blandt andet muligt at parkere på parkeringspladserne bag Gladsaxe Hovedbibliotek, bag Buddinge Centret/McDonald’s eller bag Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus på Telefonvej 8.

Stadepladserne er på ca. 2,5 x 5 meter og du skal selv medbringe, hvad du skal bruge af borde, stol, parasol mm. Der er ikke plads til at stille pavillon op.

Når du skal pakke ned

Når loppemarkedet lukker kl. 17, så beder vi dig om først at pakke din bod og dine varer sammen så vidt muligt og først herefter hente din bil for at læsse varerne ind. Erfaringen er, at det skaber unødig trængsel, hvis alle stadepladsholdere henter bilen samtidig og holder på området, mens de pakker ned.

På forhånd tak for hjælpen.

Kort over stadepladser på Søborg Hovedgade

Gladsaxedagen

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
gladsaxedagen@gladsaxe.dk

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback