Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Anlægsprojekter Søborg Hovedgade Trafikomlægninger

Trafikomlægninger

Søborg Hovedgade åbner for biltrafik i begge retninger 1. juni - busdriften normal fra 3. juni

Det var planen at ophæve ensretningen på Søborg Hovedgade fra den 21. maj og blot have lukket for bus- og lastbilkørsel frem til 1. juni.

Det kan desværre alligevel ikke lade sig gøre, da mange lastbiler ikke overholder forbuddet, som både er skiltet og afmærket med betonklodser. Derved ødelægges det igangværende anlægsarbejde, hvor betonen mellem brostenene skal hærde uden tung belastning. Det kan resultere i, at vi er nødt til at reparere på arbejdet og udskyde åbningen yderligere 3-4 uger.

Nu får betonen lov at hærde i fred og ro, og så kan vi indvie gaden på Søborgnatten den 31. maj - og åbne for biltrafik i begge retninger 1. juni. 3. juni kl. 7 vender busserne tilbage til den normale rute ad Søborg Hovedgade.

Det er beklageligt, men desværre nødvendigt, da nogle tunge køretøjer ikke overholder skiltningen.

Vi fastholder derfor ensretningen mod København, samt at kørebanen mod Buddinge holdes lukket frem til 1. juni fra Dyssegårdsvej til Maglegårds Allé. Som noget nyt kan både lette og nu også tunge køretøjer dog køre på hele strækningen mod København.


4. marts genoptages sidste del af arbejdet på Søborg Hovedgade


4. marts genoptager vores entreprenør arbejdet med forskønnelsen af Søborg Hovedgade på strækningen mellem Maglegårds Allé og Runebergs Allé.

Fra 23. april til den 7. maj spærres indadgående vejbane langs Søborg Hovedgade 55A til 35 mod København fra Maglegårds Allé til Dyssegårdsvej.

Det betyder samtidig, at den indadgående trafik kommer til at køre mod København i den modsatte vejbane.

Lastbiler skal derfor servicere butikkerne fra sidevejene. F.eks. Søborghus Allé, Niels Bohrs Allé eller Maglegårds Allé. Trafikken kører som hidtil i indadgående retning mod København, men i modsatte spor.

Fodgængere og cyklister er ikke berørt af arbejdet. Fra 21. maj er almindelig biltrafik igen mulig, dog kan tunge køretøjer først køre på strækningen fra den 1. juni.

Busserne omlægges på hele strækningen via Gladsaxevej til Søborg Torv i udadgående retning fra København frem til den 1. juni.

Den fornyede Søborg Hovedgade bliver indviet på Søborgnatten den 31. maj.


Kort over trafikomlægning på Søborg Hovedgade


Den midlertidige åbning af Selma Lagerløfs Allé og Erik Bøghs Allé til Søborg Hovedgade er stadig åbne frem til arbejdet er færdigt.

Der vil fortsat være adgang til butikker og opgange på strækningen. Vi vil opdele arbejderne i mindre etaper for at sikre, at generne vil blive mindst mulige.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback