Menuplan juni
Torsdag den 27. juni
• Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og grøn salat til 56 kr.
• Biret: Abrikosgrød med mælk til 16 kr.Fredag den 28. juni
Fredag den 28. juni
- Hovedret: Stegt fisk med kartofler, ærter og tartarsauce til 56 kr.
- Biret: Jordbærfromage til 16 kr.
Mandag den 31. juni
- Hovedret Skinkegryde med kartofler og blandet grønt til 56 kr.
Biret: Is med vafler til 16 kr
Mandag den 1. juli
- Hovedret: Skinkegryde med kartofler og blandet grønt til 56 kr.
- Biret: Is med vafler til 16 kr.
Tirsdag den 2. juli
- Hovedret: Cremet linsesuppe med ristet kylling, creme fraiche og flute til 56 kr.
- Biret: Kiks med ost, druer og grønt til 16 kr.
Onsdag den 3. juli
- Hovedret: Græske frikadeller med kartofler og tzatziki til 56 kr.
- Biret: Frisk frugt til 16 kr.
Torsdag den 4. juli
- Hovedret: Hakkebøf med bløde løg, haricots verts og bearnaisesauce til 56 kr.
- Biret: Citronfromage til 16 kr.
Fredag den 5. juli
- Hovedret: Bagt torsk med kartoffel, ærter og persillesauce til 56 kr.
- Biret: Kold rabarbersuppe med flødeskum til 16 kr.
Mandag den 8. juli
- Hovedret: Ribbensteg med kartofler, skysauce og agurkesalat til 56 kr.
- Biret: Is til 16 kr.
Tirsdag den 9. juli
- Hovedret: Chili con carne med ris og creme fraiche til 56 kr.
- Biret: Saftgrød med fløde 16 kr.
Onsdag den 10. juli
- Hovedret: Stegt kylling med kartofler, skysauce, agurkesalat og gulerod til 56 kr.
- Biret: Frisk frugt til 16 kr.
Torsdag den 11. juli
- Hovedret: Medister med kartofler, skysauce, blandet grønt og asier til 56 kr.
- Biret: Syltet pære med makronflødeskum til 16 kr.
Fredag den 12. juli
- Hovedret: Stegt laks med kartofler, bønner og hollandaisesauce til 56 kr.
- Biret: Blåbærfromage til 16 kr.
Mandag den 15. juli
- Hovedret: Chicken Tikka masala med ris og mangosalat til 56 kr.
- Biret: Is med vafler til 16 kr.
Tirsdag den 16. juli
- Hovedret: Pølser med brød og tilbehør til 56 kr.
- Biret: Croissant med hønsesalat 16 kr.
Onsdag den 17. juli
- Hovedret: Fyldte pandekager med grøn salat og creme fraichedressing til 56 kr.
- Biret: Frisk frugt til 16 kr.
Torsdag den 28. juli
- Hovedret: Frikadeller med grøn kartoffelsalat og dressing til 56 kr.
- Biret: Hindbærkoldsskål med cornflakes til 16 kr.
Fredag den 19. juli
- Hovedret: Stegt fisk med kartofler, gulerod og tartarsauce til 56 kr.
- Biret: Solbærsuppe med flødeskum til 16 kr.
Mandag den 22. juli
- Hovedret: Kyllingelår med kartofler, skysauce og rabarberkompot til 56 kr.
- Biret: Alliancegrød med mælk til 16 kr.
Tirsdag den 23. juli
- Hovedret: Krebinetter med stuvet sommerkål og kartofler til 56 kr.
- Biret: Citronkoldskål med ristet havregryn til 16 kr.
Onsdag den 24. juli
- Hovedret: Gulerodssuppe med basilikumolie, creme fraiche og croutoner til 56 kr.
- Biret: Hjertevaffel med marmelade og flødeskum til 16 kr.
Torsdag den 25. juli
- Hovedret: Pitabrød med kyllingekebab, grønt og dressing til 56 kr.
- Biret: Frisk frugt til 16 kr.
Fredag den 26. juli
- Hovedret: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerødder og kold remouladesauce til 56 kr.
- Biret: Jordbærfromage til 16 kr.
Mandag den 29. juli
- Hovedret: Mørbradgryde med ris til 56 kr.
- Biret: Is med vafler til 16 kr.
Tirsdag den 30. juli
- Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og agurkestænger til 56 kr.
- Biret: Ymerfromage med jordbærsauce til 16 kr.
Onsdag den 31. juli
- Hovedret: Millionbøf med mos og rødbede til 56 kr.
- Biret: Frisk frugt til 16 kr.