Egegården Menuplan - Juni 2024
Mandag den 3. juni
- Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat til 56 kr.
- Biret: Mangodessert med chokoladepynt til 16 kr.
- Frokostret: Sandwichbolle med falafler og chilimayonnaise
Tirsdag den 4. juni
- Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler til 56 kr.
- Biret: Tiramisu til 16 kr.
- Frokostret: Dahl med naanbrød til 29 kr.
Onsdag den 5. juni
- Hovedret: Stegt fiskefilet serveret med remoulade, citron, årstidens grøntsager og kartofler til 56 kr.
- Biret: Kold blåbærsuppe med kammerjunker til 16 kr.
Torsdag den 6. juni
- Hovedret: Linsefrikadeller serveret med estragonsovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler til 56 kr.
- Biret: Chokoladebudding med flødeskum til 16 kr.
- Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.
Fredag den 7. juni
- Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, drueagurk og kartofler til 56 kr.
- Biret: Butterdejsstang med grøntsager til 16 kr.
- Frokostret: Kylling underlår med pastasalat med pesto til 29 kr.
Mandag den 10. juni
- Hovedret: Kyllingelår med dijon og sesam, stegte kartofler og grønne sager til 56 kr.
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj til 16 kr.
- Frokostret: Frokostsalat med kylling, ananas og grov flutes til 29 kr.
Tirsdag den 11. juni
- Hovedret: Rødbedebøffer serveret med kold urtedressing, årstidens grøntsager og stegte kartofler til 56 kr.
- Biret: Mini tartelet med laksemousse, dild, tomat til 16 kr.
- Frokostret: Pizza med blandet salat til 29 kr.
Onsdag den 12. juni
- Hovedret: Fisk Florentine serveret med årstidens grøntsager og kartofler til 56 kr.
- Biret: Ymerkoldskål med kammerjunker til 16 kr.
- Frokostret: Bagt pasta med auberginer, svampe og mascarpone til 29 kr.
Torsdag den 13. juni
- Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med stuvet spidskål og kartofler til 56 kr.
- Biret: Kold ærtesuppe med ristede parmaskinke til 16 kr.
- Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.
Fredag den 14. juni
- Hovedret: Chili con kylling med løse ris og blandet salat til 56 kr.
- Biret: Stikkelsbærgrød med kaffefløde til 16 kr.
- Frokostret: Porretærte med bacon samt tomatsalat til 29 kr.
Mandag den 17. juni
- Hovedret: Krebinet serveret med stuvet ærter og gulerødder og kartofler til 56 kr.
- Biret: Hjemmelavet is med vafler til 16 kr.
- Frokostret: Tortilla med blandet salat til 29 kr.
Tirsdag den 18. juni
- Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med pikantsovs, årstidens grøntsager og pasta til 56 kr.
- Biret: Dessert med frugt og chiafrø til 16 kr.
- Frokostret: Vegetarisk One pot pasta til 29 kr.
Onsdag den 19. juni
- Hovedret: Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg og rugbrød til 56 kr.
- Biret: Jordbærgrød med kaffefløde til 16 kr.
- Frokostret: Kylling Tikka Masala med ris til 29 kr.
Torsdag den 20. juni
- Hovedret: Hakkebøf serveret med bearnaisesovs, ærter og stegte kartofler til 56 kr.
- Biret: Blomkåls panna cotta med rejer til 16 kr.
- Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.
Fredag den 21. juni
- Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder til 56 kr.
- Biret: Kold appelsinsuppe med vaniljeis til 16 kr.
- Frokostret: Tarteletter med hønse-stuvning til 29 kr.
Mandag den 24. juni
- Hovedret: Kalkun gryderet a´ la´ stroganoff serveret med årstidens grøntsager og kartoffelmos til 56 kr.
- Biret: Hawaii koldskål med kammerjunker til 16 kr.
- Frokostret: Rødbede tortilla med kylling og blandet salat til 29 kr.
Tirsdag den 25. juni
- Hovedret: Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat pyntet med tomat og purløg til 56 kr.
- Biret: Tomatsuppe med nudler til 16 kr.
- Frokostret: Kylling med cashewnødder og ris til 29 kr.
Onsdag den 26. juni
- Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød til 56 kr.
- Biret: Tunmousse med citron, dild og flutes til 16 kr.
- Frokostret: Quinoa tærte med bagte grøntsager og blandet salat til 29 kr.
Torsdag den 27. juni
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager til 56 kr.
- Biret: Jordbær med piskefløde til 16 kr.
- Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.
Fredag den 28. juni
- Hovedret: Sommer skipperlabskovs serveret med rødbeder og brød til 56 kr.
- Biret: Blommegrød med kaffefløde til 16 kr.
- Frokostret: Kartoffelæggekage med skinke, hertil tomat, forårsløg og rugbrød til 29 kr.