Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Boliger for seniorer Plejeboliger Egegården Pensionistcaféen på Egegården Egegården Menuplan - Juni 2024

Egegården Menuplan - Juni 2024

Mandag den 3. juni

  • Hovedret: Kyllingelasagne serveret med blandet salat til 56 kr.
  • Biret: Mangodessert med chokoladepynt til 16 kr.
  • Frokostret: Sandwichbolle med falafler og chilimayonnaise

Tirsdag den 4. juni

  • Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Tiramisu til 16 kr.
  • Frokostret: Dahl med naanbrød til 29 kr.

Onsdag den 5. juni

  • Hovedret: Stegt fiskefilet serveret med remoulade, citron, årstidens grøntsager og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Kold blåbærsuppe med kammerjunker til 16 kr.

Torsdag den 6. juni

  • Hovedret: Linsefrikadeller serveret med estragonsovs, årstidens grøntsager og stegte kartofler til 56 kr.
  • Biret: Chokoladebudding med flødeskum til 16 kr.
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.

Fredag den 7. juni

  • Hovedret: Stegt lever serveret med bløde løg, skysovs, drueagurk og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Butterdejsstang med grøntsager til 16 kr.
  • Frokostret:  Kylling underlår med pastasalat med pesto til 29 kr.


Mandag den 10. juni

  • Hovedret: Kyllingelår med dijon og sesam, stegte kartofler og grønne sager til 56 kr.
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj til 16 kr.
  • Frokostret: Frokostsalat med kylling, ananas og grov flutes til 29 kr.

Tirsdag den 11. juni

  • Hovedret: Rødbedebøffer serveret med kold urtedressing, årstidens grøntsager og stegte kartofler til 56 kr.
  • Biret: Mini tartelet med laksemousse, dild, tomat til 16 kr.
  • Frokostret: Pizza med blandet salat til 29 kr.

Onsdag den 12. juni

  • Hovedret: Fisk Florentine serveret med årstidens grøntsager og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Ymerkoldskål med kammerjunker til 16 kr.
  • Frokostret: Bagt pasta med auberginer, svampe og mascarpone til 29 kr.

Torsdag den 13. juni

  • Hovedret: Stegt medisterpølse serveret med stuvet spidskål og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Kold ærtesuppe med ristede parmaskinke til 16 kr.
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.

Fredag den 14. juni

  • Hovedret: Chili con kylling med løse ris og blandet salat til 56 kr.
  • Biret: Stikkelsbærgrød med kaffefløde til 16 kr.
  • Frokostret: Porretærte med bacon samt tomatsalat til 29 kr.

Mandag den 17. juni

  • Hovedret: Krebinet serveret med stuvet ærter og gulerødder og kartofler til 56 kr.
  • Biret: Hjemmelavet is med vafler til 16 kr.
  • Frokostret: Tortilla med blandet salat til 29 kr.

Tirsdag den 18. juni

  • Hovedret: Kyllingefrikadeller serveret med pikantsovs, årstidens grøntsager og pasta til 56 kr.
  • Biret: Dessert med frugt og chiafrø til 16 kr.
  • Frokostret: Vegetarisk One pot pasta til 29 kr.

Onsdag den 19. juni

  • Hovedret: Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg og rugbrød til 56 kr.
  • Biret: Jordbærgrød med kaffefløde til 16 kr.
  • Frokostret: Kylling Tikka Masala med ris til 29 kr.

Torsdag den 20. juni

  • Hovedret: Hakkebøf serveret med bearnaisesovs, ærter og stegte kartofler til 56 kr.
  • Biret: Blomkåls panna cotta med rejer til 16 kr.
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.

Fredag den 21. juni

  • Hovedret: Svampe stroganoff serveret med rodfrugtemos og rødbeder til 56 kr.
  • Biret: Kold appelsinsuppe med vaniljeis til 16 kr.
  • Frokostret: Tarteletter med hønse-stuvning til 29 kr.


Mandag den 24. juni

  • Hovedret: Kalkun gryderet a´ la´ stroganoff serveret med årstidens grøntsager og kartoffelmos til 56 kr.
  • Biret: Hawaii koldskål med kammerjunker til 16 kr.
  • Frokostret: Rødbede tortilla med kylling og blandet salat til 29 kr.

Tirsdag den 25. juni

  • Hovedret: Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat pyntet med tomat og purløg til 56 kr.
  • Biret: Tomatsuppe med nudler til 16 kr.
  • Frokostret: Kylling med cashewnødder og ris til 29 kr.

Onsdag den 26. juni

  • Hovedret: Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder og rugbrød til 56 kr.
  • Biret: Tunmousse med citron, dild og flutes til 16 kr.
  • Frokostret: Quinoa tærte med bagte grøntsager og blandet salat til 29 kr.

Torsdag den 27. juni

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager til 56 kr.
  • Biret: Jordbær med piskefløde til 16 kr.
  • Frokostret: Ugens kreative frokostret - Stop madspild til 29 kr.

 Fredag den 28. juni

  • Hovedret: Sommer skipperlabskovs serveret med rødbeder og brød til 56 kr.
  • Biret: Blommegrød med kaffefløde til 16 kr.
  • Frokostret: Kartoffelæggekage med skinke, hertil tomat, forårsløg og rugbrød til 29 kr.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback