Egegården Menuplan – Juli 2024
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00
Salg af varm mad stopper kl. 12.45
Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen
Velbekomme Køkkenet
Priser
- Hovedret 56 kr.
- Forret/dessert 16 kr.
- Frokostret 29 kr.
- Frokostretter: I juli måned vil frokostretten ikke være planlagt på forhånd. Hver dag vil der være en seddel hvor der står hvad dagens menu er.
Mandag den 1. juli
- Hovedret: Gullasch serveret med asier og kartoffelmos
- Forret/dessert: Frisk frugt
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Tirsdag den 2. juli
- Hovedret: Græske frikadeller serveret med tzatziki, majskolbe og stegte kartofler
- Forret/dessert: Kold brombærsuppe med kammerjunker
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Onsdag den 3. juli
- Hovedret: Grøntsagslasagne serveret med årstidens grøntsager
- Forret/dessert: Tyttebærris med chokoladepynt
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Torsdag den 4. juli
- Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Butterdejsstang med grøntsager
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Fredag den 5. juli
- Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Skovbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Mandag den 8. juli
- Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
- Forret/dessert: Æblegrød med kaffefløde
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Tirsdag den 9. juli
- Hovedret: Fisk i fad på grøntsagsbund med hollandaisesovs hertil kartofler
- Forret/dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Onsdag den 10. juli
- Hovedret: Krebinetter serveret med stuvet spidskål og kartofler
- Forret/dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Torsdag den 11. juli
Hovedret: Gryderet med cocktailpølser serveret med drueagurk og kartoffelmos
Forret/dessert: Maskeret blomkål med rejer og flutes
Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Fredag den 12. juli
- Hovedret: Svampefrikadeller serveret med creme fraiche dressing,
- årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Kærnemælkskoldskål med kammerjunker
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Mandag den 15. juli
- Hovedret: Blomkålsgratin serveret med persillesmør, kold skinke og sennep
- Forret/dessert: Frugtsalat med kiks
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Tirsdag den 16. juli
- Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Gazpacho med focaccia
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Onsdag den 17. juli
- Hovedret: Bourguignon med selleri, asier og kartoffelmos
- Forret/dessert: Ymerfromage med hyldeblomst og råsyltede blåbær
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Torsdag den 18. juli
- Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, citron, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Rødgrød med kaffefløde
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Fredag den 19. juli
- Hovedret: Marineret revelsben serveret med bagt kartoffel, hvidløgssmør og coleslaw
- Forret/dessert: Kold rabarbersuppe med ristede havregryn
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Mandag den 22. juli
- Hovedret: Honning marineret skinkesteg serveret med flødekartofler og blandet salat
- Forret/dessert: Jordbærkoldskål med kammerjunker
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Tirsdag den 23. juli
- Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, skysovs og kartofler
- Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Onsdag den 24. juli
- Hovedret: Chili sin carne serveret med løse ris og blandet salat
- Forret/dessert: Vaniljebudding med kirsebærsovs
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Torsdag den 25. juli
- Hovedret: Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat pyntet med tomat og purløg
- Forret/dessert: Frisk frugtsalat med råcreme
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Fredag den 26. juli
- Hovedret: Laks i fad med hummersovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel
Mandag den 29. juli
- Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
- Forret/dessert: Solbærdessert med chokolade
- Frokostret: Overraskelse
Tirsdag den 30. juli
- Hovedret: Koteletter i fad med tomatsovs serveret med kartofler og blandet salat
- Forret/dessert: Blåbærgrød med kaffefløde
- Frokostret: Overraskelse
Onsdag den 31. juli
- Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler
- Forret/dessert: Kold appelsinsuppe med vaniljeis
- Frokostret: Overraskelse