Bakkegårdens menuplan for maj 2024
Onsdag den 1. maj
Frikadeller med kogte kartofler og stuvet spidskål
Koldskål med tilbehør
Torsdag den 2. maj
Stegt kylling og pastasalat
Syltet ferskner med råcreme
Fredag den 3. maj
Tærte med laks, spinat, dressing og salat
Flødebollelagkage
Lørdag den 4. maj
Grillkøller med flødekartofler og kogte bønner
Kirsebærfromage med kirsebærsauce
Søndag den 5. maj
Ribbensteg med stegte kartofler/ gulerødder og skysauce
Brownies med flødeskum
Mandag den 6. maj
Stegt fiskefilet med kogte kartofler, persillesauce og råkost
Rabarbertrifli
Tirsdag den 7. maj
Boller i karry med ris, ærter og syrlig æblekompot
Banoffee pie
Onsdag den 8. maj
Blomkål deller med stegte kartofler og paprikasauce
Koldskål med tilbehør
Torsdag den 9. maj
Barbecue kylling med kartoffelbåde og skysauce
Citronfromage med flødeskum
Fredag den 10. maj
Kartoffelsuppe med bacon, løvstikkeolie og brød
Chokoladekage med rabarber og skyrcreme
Lørdag den 11. maj
Glaseret skinke med kartoffelsalat og tomatsalat
Mynte marineret ananas med romcreme
Søndag den 12. maj
Braiseret svinekæber, kogte kartofler, og løvstikkecreme
Rabarbercrumble med cremefraiche
Mandag den 13. maj
Karrysuppe med kokosmælk, kylling og brød
Panna cotta med rabarber kompot
Tirsdag den 14. maj
Fiskefrikadelle med kogte kartofler, dildsauce og spinatsalat
Chokolade budding med flødeskum
Onsdag den 15. maj
Blomkålsgratin med skinke, brød og ortesmør
Koldskål med hindbær og ananas
Torsdag den 16. maj
Vegetarisk gryderet med kartoffelmos
Rabarbergrød med fløde
Fredag den 17. maj
Pølser med kold kartoffelsalat
Citrontærte
Lørdag den 18. maj
Kalkunbryst med pasta og peberfrugtsauce
Tiramisu med rabarber
Søndag den 19. maj
Braiseret nakkesteg med kogte kartofler, stuvet spidskål og ærter
Is med tilbehør
Mandag den 20. maj
Tartelet med høns i asparges
Sarah Bernhard
Tirsdag den 21. maj
Svampe bourguignon med kartoffelmos
Kold rabarbersuppe med flødeskum
Onsdag den 22. maj
Hakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler, bearnaisesauce og ærter
Chokoladebudding med flødeskum
Torsdag den 23. maj
Tomatsuppe med kødboller og brød
Jordbær/rabarberdessert med skyrcreme
Fredag den 24. maj
Krebinet med ananas, flødekartofler og spidskål salat
Frugttærte med cremefraiche
Lørdag den 25. maj
Kylling med ris, krydret tomatsauce og ærter
Limefromage med limesauce
Søndag den 26. maj
Husarsteg med kogte kartofler, glaseret perleløg og portvins sauce
Syltet ferskner med råcreme
Mandag den 27. maj
Røget makrel med kartoffelsalat
Jordbærgrød med fløde
Tirsdag den 28. maj
Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat
Tiramisu med citron
Onsdag den 29. maj
Æggekage med bacon og løg
Kold jordbærsuppe med flødeskum
Torsdag den 30. maj
Blomkålsuppe med ristet bacon, persille og brød
Jordbærmousse med jordbærsauce
Fredag den 31. maj
Medister med braset kartoffel og skysauce
Panna cotta med stikkelsbærkompot