Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Boliger for seniorer Plejeboliger Bakkegården Om Bakkegården Bakkegårdens menuplan for maj 2024

Bakkegårdens menuplan for maj 2024

Onsdag den 1. maj

Frikadeller med kogte kartofler og stuvet spidskål
Koldskål med tilbehør

Torsdag den 2. maj

Stegt kylling og pastasalat
Syltet ferskner med råcreme

Fredag den 3. maj

Tærte med laks, spinat, dressing og salat
Flødebollelagkage

Lørdag den 4. maj

Grillkøller med flødekartofler og kogte bønner
Kirsebærfromage med kirsebærsauce

Søndag den 5. maj

Ribbensteg med stegte kartofler/ gulerødder og skysauce
Brownies med flødeskum

Mandag den 6. maj

Stegt fiskefilet med kogte kartofler, persillesauce og råkost
Rabarbertrifli

Tirsdag den 7. maj

Boller i karry med ris, ærter og syrlig æblekompot
Banoffee pie

Onsdag den 8. maj

Blomkål deller med stegte kartofler og paprikasauce
Koldskål med tilbehør

Torsdag den 9. maj

Barbecue kylling med kartoffelbåde og skysauce
Citronfromage med flødeskum

Fredag den 10. maj

Kartoffelsuppe med bacon, løvstikkeolie og brød
Chokoladekage med rabarber og skyrcreme

Lørdag den 11. maj

Glaseret skinke med kartoffelsalat og tomatsalat
Mynte marineret ananas med romcreme

Søndag den 12. maj

Braiseret svinekæber, kogte kartofler, og løvstikkecreme
Rabarbercrumble med cremefraiche

Mandag den 13. maj

Karrysuppe med kokosmælk, kylling og brød
Panna cotta med rabarber kompot

Tirsdag den 14. maj

Fiskefrikadelle med kogte kartofler, dildsauce og spinatsalat
Chokolade budding med flødeskum

Onsdag den 15. maj

Blomkålsgratin med skinke, brød og ortesmør
Koldskål med hindbær og ananas

Torsdag den 16. maj

Vegetarisk gryderet med kartoffelmos 
Rabarbergrød med fløde

Fredag den 17. maj

Pølser med kold kartoffelsalat
Citrontærte

Lørdag den 18. maj

Kalkunbryst med pasta og peberfrugtsauce
Tiramisu med rabarber

Søndag den 19. maj

Braiseret nakkesteg med kogte kartofler, stuvet spidskål og ærter
Is med tilbehør

Mandag den 20. maj

Tartelet med høns i asparges
Sarah Bernhard

Tirsdag den 21. maj

Svampe bourguignon med kartoffelmos
Kold rabarbersuppe med flødeskum

Onsdag den 22. maj

Hakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler, bearnaisesauce og ærter 
Chokoladebudding med flødeskum

Torsdag den 23. maj

Tomatsuppe med kødboller og brød
Jordbær/rabarberdessert med skyrcreme  

Fredag den 24. maj

Krebinet med ananas, flødekartofler og spidskål salat
Frugttærte med cremefraiche

Lørdag den 25. maj

Kylling med ris, krydret tomatsauce og ærter
Limefromage med limesauce

Søndag den 26. maj

Husarsteg med kogte kartofler, glaseret perleløg og portvins sauce
Syltet ferskner med råcreme

Mandag den 27. maj

Røget makrel med kartoffelsalat
Jordbærgrød med fløde

Tirsdag den 28. maj

Frikadeller med kogte kartofler, skysauce og agurkesalat  
Tiramisu med citron

Onsdag den 29. maj

Æggekage med bacon og løg
Kold jordbærsuppe med flødeskum

Torsdag den 30. maj

Blomkålsuppe med ristet bacon, persille og brød
Jordbærmousse med jordbærsauce

Fredag den 31. maj

Medister med braset kartoffel og skysauce
Panna cotta med stikkelsbærkompot

 

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback