Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Seniorer Aktiviteter, ture og motion Pensionistcafeer Egegården Menuplan – Juli 2024

Egegården Menuplan – Juli 2024

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 11.00- 13.00

Salg af varm mad stopper kl. 12.45


Kun for pensionister i Gladsaxe kommune.

Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen


Velbekomme Køkkenet


Priser

  • Hovedret 56 kr.
  • Forret/dessert 16 kr.
  • Frokostret 29 kr.
  • Frokostretter: I juli måned vil frokostretten ikke være planlagt på forhånd. Hver dag vil der være en seddel hvor der står hvad dagens menu er.

Mandag den 1. juli

  • Hovedret: Gullasch serveret med asier og kartoffelmos
  • Forret/dessert: Frisk frugt
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Tirsdag den 2. juli

  • Hovedret: Græske frikadeller serveret med tzatziki, majskolbe og stegte kartofler
  • Forret/dessert: Kold brombærsuppe med kammerjunker
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Onsdag den 3. juli

  • Hovedret: Grøntsagslasagne serveret med årstidens grøntsager
  • Forret/dessert: Tyttebærris med chokoladepynt
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Torsdag den 4. juli

  • Hovedret: Kogt torsk serveret med sennepssovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Butterdejsstang med grøntsager
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Fredag den 5. juli

  • Hovedret: Forloren hare serveret med vildtsovs, ribsgele, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Skovbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Mandag den 8. juli

  • Hovedret: Frikadeller serveret med skysovs, rødkål og kartofler
  • Forret/dessert: Æblegrød med kaffefløde
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Tirsdag den 9. juli

  • Hovedret: Fisk i fad på grøntsagsbund med hollandaisesovs hertil kartofler
  • Forret/dessert: Pandekager med syltetøj og sukker
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Onsdag den 10. juli

  • Hovedret: Krebinetter serveret med stuvet spidskål og kartofler
  • Forret/dessert: Dessert med græsk yoghurt, solbærgele og kikseknas
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Torsdag den 11. juli

Hovedret: Gryderet med cocktailpølser serveret med drueagurk og kartoffelmos

Forret/dessert: Maskeret blomkål med rejer og flutes

Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Fredag den 12. juli

  • Hovedret: Svampefrikadeller serveret med creme fraiche dressing,
  • årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Kærnemælkskoldskål med kammerjunker
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Mandag den 15. juli

  • Hovedret: Blomkålsgratin serveret med persillesmør, kold skinke og sennep
  • Forret/dessert: Frugtsalat med kiks
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Tirsdag den 16. juli

  • Hovedret: Stegt flæsk serveret med persillesovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Gazpacho med focaccia
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Onsdag den 17. juli

  • Hovedret: Bourguignon med selleri, asier og kartoffelmos
  • Forret/dessert: Ymerfromage med hyldeblomst og råsyltede blåbær
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Torsdag den 18. juli

  • Hovedret: Fiskefrikadeller serveret med tomatsovs, citron, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Rødgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Fredag den 19. juli

  • Hovedret: Marineret revelsben serveret med bagt kartoffel, hvidløgssmør og coleslaw
  • Forret/dessert: Kold rabarbersuppe med ristede havregryn
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Mandag den 22. juli

  • Hovedret: Honning marineret skinkesteg serveret med flødekartofler og blandet salat
  • Forret/dessert: Jordbærkoldskål med kammerjunker
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Tirsdag den 23. juli

  • Hovedret: Hakkebøf serveret med bløde løg, skysovs og kartofler
  • Forret/dessert: Tunmousse med citron, dild og flutes
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Onsdag den 24. juli

  • Hovedret: Chili sin carne serveret med løse ris og blandet salat
  • Forret/dessert: Vaniljebudding med kirsebærsovs
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Torsdag den 25. juli

  • Hovedret: Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat pyntet med tomat og purløg
  • Forret/dessert: Frisk frugtsalat med råcreme
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Fredag den 26. juli

  • Hovedret: Laks i fad med hummersovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Hindbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Dagens frokostret. Se seddel

Mandag den 29. juli

  • Hovedret: Kødboller i karrysovs serveret med løse ris og årstidens grøntsager
  • Forret/dessert: Solbærdessert med chokolade
  • Frokostret: Overraskelse

Tirsdag den 30. juli

  • Hovedret: Koteletter i fad med tomatsovs serveret med kartofler og blandet salat
  • Forret/dessert: Blåbærgrød med kaffefløde
  • Frokostret: Overraskelse

Onsdag den 31. juli

  • Hovedret: Stegt fisk serveret med dildsovs, årstidens grøntsager og kartofler
  • Forret/dessert: Kold appelsinsuppe med vaniljeis
  • Frokostret: Overraskelse


Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback