Herunder finder du menuplanen for vores pensionistcafé.
Du kan printe menuplanen har fra siden, den findes ikke som en pdf.
Kildegårdens Café – menuplan for april måned 2024
Mandag den 1. april
• Hovedret: Stegt kyllingelår, skysauce, ærter og kartofler til 56 kr.
• Biret: Henkogt pære med vaniljecreme og makrondrys til 16 kr.
Tirsdag den 2. april
• Hovedret: Bagt sej med appelsinsauce, kartofler og asparges-fennikel sauté til 56 kr.
• Biret: Sød dessert/suppe til 16 kr.
• Café-ret: tomatsuppe med crouton til 29 kr.
Onsdag den 3. april
• Hovedret: Stegt lever med bløde løg, skysauce, kartofler og timian bagte beder til 56 kr.
• Biret: Mannagrød med smør og kanelsukker til 16 kr.
• Café-ret: Grøntsags karrygryde med kikærter, kokos og dagens brød til 29 kr.
Torsdag den 4. april
• Hovedret: Irsk stuvning med urter, rugbrød, sennep og purløg til 56 kr.
• Biret: Frugtsalat med råcreme til 16 kr.
• Café-ret: Bonde omelet med kartoffel og porre, dagens salat til 29 kr.
Fredag den 5. april
• Hovedret: Boller i karry med dampede ris og glaserede rosenkål med perleløg til 56 kr.
• Biret: bondepige med slør til 16 kr.
• Café-ret: Ugens kreative café-ret – stop madspild til 29 kr.
Lørdag den 6. april
• Hovedret: Sprængt kalkunbryst med peberrodssauce, kartofler og broccoli til 56 kr.
• Biret: Appelsinfromage til 16 kr.
Søndag den 7. april
• Hovedret: Krebinet med kartofler og stuvede ærter og gulerødder til 56 kr.
• Biret: Kanel is til 16 kr.
Mandag den 8. april
• Hovedret: Kyllingelår med dijon og sesam, stegte kartofler og grønne sager til 56 kr.
• Biret: Pandekager med syltetøj til 16 kr.
• Café-ret: Bagt kartoffel med skinke og purløgscreme til 29 kr.
Tirsdag den 9. april
• Hovedret: Lakse anretning med salat, dild dressing, asparges og kaviar til 56 kr.
• Biret: Æbledessert med solbær til 16 kr.
• Café-ret: Pastasalat med kylling, ærter, bacon og karrycreme til 29 kr.
Onsdag den 10. april
• Hovedret: Skipperlabskovs med smør, purløg, rugbrød og rødbede til 56 kr.
• Biret: Sød dessert/suppe til 16 kr.
• Café-ret: Blomkålssuppe med persilleolie og crouton til 29 kr.
Torsdag den 11. april
• Hovedret: Kold skinke med kartoffelsalat, sennep og dagens råkost til 56 kr.
• Biret: Stikkelsbærtrifli med skum til 16 kr.
• Café-ret: Sandwich med røget laksesalat, iceberg, spinat, løg og syltet agurk til 29 kr.
Fredag den 12. april
• Hovedret: Amerikansk farsbrød, ribsgelé, kartofler og peberfrugtsauce til 56 kr.
• Biret: Bailey fromage til 16 kr.
• Café-ret: Ugens kreative café-ret – stop madspild til 29 kr.
Lørdag den 13. april
• Hovedret: Kalkun frikassé med urter, asparges og dildkartofler til 56 kr.
• Biret: Peach melba med hindbærpure og vaniljecreme til 16 kr.
Søndag den 14. april
• Hovedret: Paneret sej filet med citronsauce, grønne bønner og kartofler til 56 kr.
• Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker til 16 kr.
Mandag den 15. april
• Hovedret: Krydderstegt svinekam med timiansauce, kartofler og rødkål til 56 kr.
• Biret: Honningbagte blommer med råcreme og havreknas til 16 kr.
• Café-ret: Løgtærte med timian, broccolisalat og urtecreme til 29 kr.
Tirsdag den 16. april
• Hovedret: Kyllingebryst med salvie og skinke, pastagratin og bagt tomat til 56 kr.
• Biret: Kærnemælks pannacotta med bærsauce til 16 kr.
• Café-ret: Grøn linse gryde med dagens brød til 29 kr.
Onsdag den 17. april
• Hovedret: fiskefrikadeller med grøntsagstrio, stegte kartofler og grov remoulade til 56 kr.
• Biret: Sød dessert/suppe til 16 kr.
• Café-ret: Klar suppe med kylling, urter og flutes til 29 kr.
Torsdag den 18. april
• Hovedret: Farseret porre med stuvet blomkål og timian kartofler til 56 kr.
• Biret: Øllebrød med flødeskum til 16 kr.
• Café-ret: Selleribøf med tomatsalat og sauce verte til 29 kr.
Fredag den 19. april
• Hovedret: Kyllingegryde med kikærter, bulgur, tomat og bønne sauté til 56 kr.
• Biret: Rødgrød med fløde til 16 kr.
• Café-ret: Ugens kreative café-ret – stop madspild til 29 kr.
Lørdag den 20. april
• Hovedret: Karrykål med skinkekød og stegte ris til 56 kr.
• Biret: Sherryfromage med chokoladepynt til 16 kr.
Søndag den 21. april
• Hovedret: Æggekage med kartofler, spinat, tomat og bacon drys til 56 kr.
• Biret: Rabarber is med knas til 16 kr.
Mandag den 22. april
• Hovedret: Kalkunschnitzel med bearnaise sauce, stegte kartofler og franske ærter til 56 kr.
• Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner til 16 kr.
• Café-ret: Indisk dhal med dagens brød og raita til 29 kr.
Tirsdag den 23. april
• Hovedret: Hjertemillionsgryde med kartoffel-sellerimos og syltede rødbeder til 56 kr.
• Biret: Rabarber trifli med creme til 16 kr.
• Café-ret: Fish and chips med tartaresauce til 29 kr.
Onsdag den 24. april
• Hovedret: Græske frikadeller, gulerødder m. feta, oliven, persille og stegte kartofler til 56 kr.
• Biret: Sød dessert til 16 kr.
• Café-ret: Grøntsagspurésuppe med rosmarinbrød til 29 kr.
Torsdag den 25. april
• Hovedret: ”Klimamenu” til 56 kr.
• Biret: Risdessert med frugtsauce til 16 kr.
• Café-ret: Tarte flambée: hvid pizza med løg og bacon, kål-spinatsalat til 29 kr.
Fredag den 26. april
• Hovedret: Flæskesteg med rødkål, skysauce og persillekartofler til 56 kr.
• Biret: Gammeldags æblekage med skum til 16 kr.
• Café-ret: Ugens kreative café-ret – stop madspild til 29 kr
Lørdag den 27. april
• Hovedret: Hakkebøffer i fad med kartofler og lun marineret blomkål til 56 kr.
• Biret: Skovbærgrød med mælk til 16 kr.
Søndag den 28. april
• Hovedret: Jæger kylling med ris og årstidens grønt til 56 kr.
• Biret: Chokolademousse til 16 kr.
Mandag den 29. april
• Hovedret: Paneret sej filet med spinatsauce, appelsinbagte gulerødder og kartofler til 56 kr.
• Biret: Pocheret pære, vaniljecreme og chokoladesauce til 16 kr.
• Café-ret: Grøn risotto med granaost og dagens brød til 29 kr.
Tirsdag den 30. april
• Hovedret: Herregårdsgryde med urtemos og dagens blandet grønt til 56 kr.
• Biret: Fløderand med bærsauce til 16 kr.
• Café-ret: Rødbedebøf med spidskålssalat og fetacreme til 29 kr
Åbningstider
Mandag-søndag kl. 11.00-13.30
Varm mad serveres mellem kl. 11.00-13.00
Kun for pensionister i Gladsaxe Kommune.
Køkkenet forbeholder sig ret til at ændre i menuplanen i tilfælde af leverandørsvigt eller andre uforudsete hændelser.
På gensyn!
Alice Lund Profitlich
Daglig leder af køkkenet