TRÆNING I DET FRI

Udendørs træningsplads ved Gladsaxe Svømmehal

På træningspladsen bag Gladsaxe Svømmehal finder du to kasser med udstyr. Kasserne indeholder alt fra kettlebells, TRX stropper til mobile fit og agility hurdles og meget meget mere. Du finder også vejledninger til forskellige træningsøvelser og –programmer.

Fleksibel træning og aktiviteter for hele familien

I Caféhaven, hvor træningspladsen er placeret, finder du også både hoppepude, vandlegeplads, friluftsbad, gynge, panna-fodboldbane, sandkasse og løberuter. Der er altså rig mulighed for at få familieliv og træning til at gå op i en højere enhed eller for at kombinere sin træning med en løbe- eller cykeltur. 

Adgangsbrikker

Med adgang til træningspladsen og en masse udstyr, kan du træne, når det passer dig - i frisk luft under åben himmel. Der er lås på kasserne, som du skal bruge en adgangsbrik for at åbne og låse. Adgangsbrikken koster 150 kr. og kan købes her.
Du får samtidig adgang til kasserne med udstyr ved det udendørs træningsområde ved Bagsværd Svømmehal.

Omklædning

I kælderen under Idrætshal 1 finder du dame- og herreomklædning. På gangen kan du låse dine egendele inde - husk en hængelås.

Udendørs lege- og træningsområde ved Bagsværd Svømmehal

På området ved Værebro Sø og Bagsværd Svømmehal er der etableret en stor hoppepude til børn og barnlige sjæle, klatrenet og armgang mellem træerne og et træningsområde, der er inspireret af den populære sport OCR (Obstacle Course Racing).

Banen består af en række forhindringer, forskellige træningsfaciliteter og en overdækket træningshytte. Der er også opsat kasser med en masse forskelligt udstyr, som man kan bruge i træningshytten og til fritræning.

*Vær opmærksom på at du skal lave en aftale med idrætsanlæggenes administration, hvis du skal bruge træningspladsen til kommercielle formål.

Kontakt

Gladsaxe Stadion

Gladsaxevej 200
2860 Søborg
Telefon: 39 57 62 06
idraet@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00