Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik Planer, politikker og visioner Gladsaxestrategien Mål, cases og projekter Børn og unge former fremtiden

Børn og unge former fremtiden

Eksempler på Børn og Unge former fremtiden:

Gladsaxe Kommune har valgt at hjemtage dele af børneterapien, så flere børn med behov for fysio- og ergoterapi kan få behandling nær hjemmet. Læs mere om Børneterapien her.

Der blev i fredags holdt rejsegilde for et nyt svanemærket børnehus, som får idrætsprofil. I opførelsen af huset er der tænkt i både genanvendelse, stedsans og bæredygtighed.
Læs mere i nyheden her.

240 elever fra 5. årgang på fire skoler præsenterede deres forslag til lokale klimaindsatser for politikere og fagfolk på Klimafestivalen i Høje Gladsaxe. Læs mere i nyheden her.

Fællesskab og samarbejde på tværs af årgange og lokaler er kernen i indretningen af de nye fysiske læringsmiljøer på Søborg Skole, som blev indviet af elever og borgmester 2. oktober 2023.
Læs mere i nyheden her.

Gladsaxe Kommune udnævnes lørdag 26. august 2023 til ‘UNICEF Børnevenlig By & Kommune’. Dermed har indtil videre tre byer i Danmark indskrevet sig i det internationale netværk af byer, der vil gøre en ekstra indsats for at styrke børns rettigheder. Læs mere i nyheden her.

Familiesupporten er et unikt tilbud for forældre i Gladsaxe, som ønsker sparring og vejledning til, hvordan de løser familieproblematikker og styrker kontakten til deres børn. Indtil videre er tilbuddet blevet benyttet mere end 800 gange af børnefamilier i kommunen. Læs mere i nyheden her.

Der var flest stemmer til forslaget 'Mindre skærm, mere søvn' fra 8.F fra Grønnemose Skole ved den årlige Skolebyrådsdag i Gladsaxe. Nu har Børne- og Undervisningsudvalget besluttet at vedtage forslaget.
Læs mere i nyheden her.

I takt med at flere og flere mænd kommer til at holde længere barselsorlov, har Gladsaxe Kommune startet flere nye barselsgrupper for fædre.
Læs mere i nyheden her.

Der var flest stemmer til forslaget 'Mindre skærm, mere søvn', da seks 8. klasser fra Vadgård og Grønnemose skoler var lokalpolitikere for en dag ved den årlige Skolebyrådsdag.
Læs mere i nyheden her.

Arkitekturprisen Årets Arne gik i år til Børnehuset Egedammen i Gladsaxe Kommune. Læs mere i nyheden.

Gladsaxes borgmester mødtes med unge ildsjæle fra Gladsaxe den 5. oktober til en talk i Verdensmålshuset om børn og unge og medbestemmelse.
Du kan se talken her

Gladsaxe har indgået partnerskab med DGI Storkøbenhavn om at hjælpe idrætsforeninger med at indføre Røgfri Idrætstid og røgfrie idrætsanlæg. Det sker for at skærme især børn og unge mod røg.
Læs mere her

Gladsaxe har sammen med Billund og Aalborg indgået partnerskab med UNICEF som Børnevenlig By. Det er første gang, at UNICEF lancerer Børnevenlige Byer i Danmark.
Læs mere om Børnevenlig By

Gladsaxe skal være en god by at leve i – også for de mindste. Det kan ses i Børnehuset Grønnegården, som blev indviet i starten af januar 2023 og byder på lækre, bæredygtige rammer.
Læs mere i nyheden her.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback