Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Salg af kommunale ejendomme

Salg af kommunale ejendomme

Se oversigt over aktuelle salg af ejendomme i Gladsaxe Kommune og find udbudsmaterialet for den ejendom, du er interesseret i.

Når Gladsaxe Kommune sælger fast ejendom sker det som hovedregel efter forudgående offentligt udbud. Du kan her på siden læse mere om de ejendomme, der aktuelt er til salg, og downloade vores udbudsmateriale for ejendommene. 

I udbudsmaterialet finder du nærmere vejledning til, hvordan du konkret byder på en udbudt ejendom, og du kan finde mere information om grund, lokalplan, pris, købsvilkår mv.

Udbud af grunde til salg

Gladsaxe Kommune udbyder 3 grunde i Mørkhøj til salg i offentligt udbud. Alle grunde er kommunalt ejede grundarealer, der udlejes til bygningernes ejere. Kun selve grundene er til salg.

Tilbud skal være Gladsaxe Kommune i hænde senest mandag 26. august 2024. Gladsaxe Kommune forbeholder sig valgfrihed mellem indkomne tilbud, herunder ret til at forkaste alle tilbud. Gladsaxe Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommene i forbindelse med udbuddet.

Du kan i de nedenstående link se udbudsbetingelser:
Øvrigt udbudsmateriale kan rekvireres ved henvendelse til Sandra Bodilsen i Byrådssekretariatet på telefon 39 57 52 50 eller ved at sende en mail til sadabo@gladsaxe.dk. Har du spørgsmål, kan de også rettes til Sandra Bodilsen.

Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

CVR: 62761113

Telefon: 39 57 50 00
kommunen@gladsaxe.dk

Borgerservice

Telefontid

Mandag-fredag: 9-14

Personlig henvendelse

Kun med tidsbestilling. Bestil tid på gladsaxe.dk/bestiltid

Åbningstid

Mandag-onsdag og fredag 10-14
Torsdag 10-18

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback